Jump to content
Hundesonen.no

Puma - Et pjusketroll


-Vilde-

Recommended Posts

Ja, nå var det vel på tide at lille Pumaluma fikk sin helt egen tråd. Hun er en meget søt frøken, som tar det meste på strak labb. Jeg har drømt om en liten pyrretispe i nesten 2 år, og det er utrolig deilig og endelig ha en liten en hjemme. Her kommer litt info og bilder om Puma:

Navn: Jomgardens Hippie

Født: 25.02.09

Mor: SUCH Klubbvinnare - 08 Blues des Drayeres

Far: NLCH LUXCH JW-02 JWW-02, Lux.Jeugdkampioen-02, BW-04 Aubisqbleu du Val d'Ares

Farge: Sort med hvite avtegn

Planene med Puma er først og fremst agility. Planen er også å holde på med spor, og kanskje prøve oss på et NVCH. Men vi får se hva vi får til i agility´n først, for den prioriteres.

DSC_0247.jpg

DSC_0248.jpg

Her har vi startet å trene innkalling ved at Maria holder henne og jeg kaller inn. Er ikke sikker på hva det blir på norsk, men på engelsk er det ihvertfall "restrained recalls." Frøkna kommer som en kule ihvertfall.

DSC_0270.jpg

Ella og Puma leker helt likt, masse lyd!

DSC_0139.jpg

Pumisen hviler under pausen. Pausen varte i ca. 5 timer :) Vi gikk kun i 1 time.

DSC_0084.jpg

DSC_0081.jpg

DSC_0049.jpg

DSC_0073.jpg

DSC_0160.jpg

Sånn, det får holde for denne gangen.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene :lol:

Lille Pumisen ligger nå og snorker etter tur med onkel Ludde (labbis.) Hun er en ordentlig tøff liten frøken, og selv om han er 5 ganger så stor som henne er det klart at hun skal klatre på han :)

Link to comment
Share on other sites

Ups her var jeg litt sent ute, men bedre sent enn aldri ;)

Grattis med søt pumababy ;) Hun var veldig søt- som alle pyrrebebisene jeg har sett *mimre*

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Lille beist vokser, og jeg synes at hun er blitt ganske kul. Hun er veldig tøff, leken og lærevillig, som var akkurat det jeg ønsket meg.

Rett og slett herlig.

Vi har funnet på en del sprell den siste tiden, og her kommer et lite bildeutvalg, hun er nå 3 mnd og 2 uker:

DSC_0172.jpg

Utstillingshund :D Eeeller ikke.... (tips, sjekk halen)

DSC_0277.jpg

Rotta har badet....

DSC_0292.jpg

Ohoi, here I come!

DSC_0297.jpg

Raaaptus!

DSC_0366.jpg

DSC_0359.jpg

Hun er ganske veldig okey :)

EDIT: Den 7. juni fikk Puma 3 kusiner og 2 fettere!

Link to comment
Share on other sites

SuperPuma :D Hun er virkelig herlig..! Gleder meg til å se hvordan fargen hennes blir når hun blir større. (Bare halsbåndet macher så er alt greit :) )

PS. Gjett hvem som har kommet seg inn hit også??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...