Gå til innhold
Hundesonen.no

Bønes neste helg


jaktlykke

Recommended Posts

  • Svar 57
  • Created
  • Siste svar
men speedy er jo sååå søt:) hvis han går til damene på forstandene så smelter dem helt ass:)

min alkoholiserte pappa gikk med ham på senteret da vi skulle bare kjøpe noe jule greier og masse flotte damer kom og prata:) hehe..

(han var edru da da:) )

Ja, det er sant!! han sjarmerer nok alle i senk! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig bra!! :D kanikke han ta med seg en læregutt! (trond) Jeg vil og ha gratis for!! ;)

Men å gå med speedy er vel ikke så smart da... bedre å ha en SVÆR hund som spiser MYE ;)

vi har mangen hunder å ta av vi, 3 japanere og en samojed, tror nokk at han kan klare å tigge til seg mye hvis det er de rette folkene somstår der på stand med for og slikt. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal kl 11 i ring 2 :P

Dumt at alle skal i aksjon på likt da!! Da får jeg jo ikke sett dere andre i ringen :P Men nå skal jo hannhunder inn først, så kanskje jegkan komme å se på Casper :P

åå vi skal og i ring to klokken 11! heheh da er dere sikkert før oss! Kom bort og si hei hvis du ser oss da! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi skal kl 10 i ring 6. for en gangs skyld så er det ikke så mangen japanere påmeldt det er bare 11 stykker også 2 valper da. normalt pleier det å være mangen flere japanere pmeldt på store utstillinger som dette, men tror ikke det kommer noen fra stavanger, tror de fleste kommer her i fra hordaland denne gangen. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må jeg holde deg i hånden? :wink:

Så hva skjer a`...? :cry:

Jeg tror jeg klarer være på bønes til 11, for å se noen nervøse gå i ringen..hihihihi... :(

Men hvem skal treffes og når? Jeg tviler på min hund går ok inni hallen - jeg har fremdeles vondt i armene etter RIK kurset.. :oops:

Så han blir i bilen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så hva skjer a`...? :cry:

Jeg tror jeg klarer være på bønes til 11, for å se noen nervøse gå i ringen..hihihihi... :(

Men hvem skal treffes og når? Jeg tviler på min hund går ok inni hallen - jeg har fremdeles vondt i armene etter RIK kurset.. :oops:

Så han blir i bilen!

jeg trenger virkelig noen å knipe på ass.. så du bør være der til elve..hihi.. skal med en som aldri har stilt før så må late som jeg er rolig å sindig da.. hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Labtispe (noe partisk her). Ønsker du ikke heftigheten til jaktlinjer har man jo dual, eller også linjer av standard som ikke er blant de tyngste. Finnes absolutt standard labs som er flotte med funksjonelle kropper (og hjelper jo når de holdes slanke og spreke).    Lagt til: Ellers gjelder de samme linjene golden også, med mindre pelsstell enn på springer.
    • Hei sonen!  År 5 uten hund. Nå er jeg lei. Har vært innom de fleste rasene (altså vurdert) og har over gjennomsnittet (nerde) kunnskap om raser, men allikevel sliter jeg litt med å lande. Kanskje dere kan hjelpe?  Springer eller Sheltie. Meeennnnn. Springer: redd pelsstell men skjønner at man kan klippe den I sportsklipp uten å barbere eller ødelegge pels.  Sheltie: hater bjeffing, ser på fb gruppene at 9/10 sliter med unødvendig bjeffing og at de ikke egner seg I ymse sport grunnet lyd...   Hva skal jeg med hund?  Familie hund som jeg kan trene med og dra på kurs/seminar med. Lære mer hands on, har masse bok kunnskap men mangler litt hundespråk forståelse og hvordan løse problemer. Går turer i fjell og skog. Er mye ute og diller med barna.  Jeg har stor familie, 2 små barn, 1 stort. Mye barn innom på besøk.  Kom gjerne med andre forslag, men har vært igjennom alle rasene og slått de fra meg av forskjellige årsaker. Hjertet mitt vil en ny bruksschæfer tispe men hjerna sier nei  
    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...