Jump to content
Hundesonen.no

Kine Helen

Medlemmer
 • Content Count

  1705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Kine Helen

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.speedysin.com

Profile Information

 • Hunderase
  Chihuahua

Recent Profile Visitors

3991 profile views
 1. Kine Helen

  web side?

  For en tid tilbake så var det ett tema her om noen websider man kunne gå inn på og se sperrede web sider på? Jobben min har eks sperret for msn og det er grusomt kjedelig nå på daffe sommerdager!!
 2. Tusen takk for det innlegget ingar:) nå ble blonde meg opplyst ivertfall:) hihi tusen takk igjen!
 3. Velkommen hit:) bare spør dersom du lurer på noe:)
 4. Det orginale Nordenstam innlegget ble låst av Meg fordi det var kun ment som ett informativt innlegg, for folk som ønsker å lære.. Takk for bidraget Astrid:) det setter vi pris på!
 5. Da har jeg delt temaet, og låst det andre:) så får dere fortsette diskusjonen her
 6. holder på å lage en hjemmeside for ei jeg kjenner. hu har kjøpt domene på freewebs, og nå lurer vi på om det går ann å laste opp egen side der? slik som er laget i Frontpage?
 7. jeg har noen bilder av Chihuahua og Ulvehund da:) litt artig size forskjell der også...
 8. de er sååå nydelige:) speedy har hilst på en stor lys en på utstilling her flere ganger:) skal finne bilde av dem to sammen senere i dag:)
 9. jepp det gjorde du!!
 10. gå inn på profil og ned på avatar og last opp.. hvis du ikke får det til kan jeg hjelpe deg senere.. skal på¨jobb snart!!USJ
 11. nå er du lagt til:)
 12. jaja:)si det slik dere føler for det:)
 13. helt ærlig.. jeg har faktisk aldri hørt den sangen... men hvis noen har en link til ettnettsted der den ligger ute så vil jeg gjerne høre den!
 14. har ikke hørt den jeg.. hvis dere har sett på the osbournes.. så sier de det på riktig måte der! litt vanskelig å forklare det uten å mekke en lydfil
 15. MIN oppdretter: http://medlem.spray.se/littleninjas/ Michelles oppdretter: http://medlem.spray.se/cleopatra/ ellers har jeg maange linker til forskjellige oppdrettere:) send meg en mail eller msn meg så kan du få noen vettu!
×
×
 • Create New...