Gå til innhold
Hundesonen.no

Chinese Crested - Krysolit Don Juan de Barko "Ottar"


Inustaff

Recommended Posts

Første møtet var Snaffas lille Grace...Verdens herligste kineserjente! :lol:

Jeg ble så betatt,og deretter direkte besatt...

Det var ikke måte på mapper som ble opprettet på min PC med alle mulige kineservarianter...

Bare så jeg skulle ha noe å se på,å minne meg selv på hva jeg selv så etter..Kresen som jeg er :)

Utseende messig er det mye rare kinesere,og selv er jeg kun interessert i hårmonster.

No gremlins for me thank you very much!

Etter å ha sett på alt som skjer på Finn,hjemmesider,CC-snakk,og ikke minst Blocket så fant jeg endelig en hund jeg kunne like,og som i tillegg hadde helseskjekkede foreldre og en oppegående oppdretter..

Jeg hadde nemlig bestillt en kines for 1 år siden,men alle hundene ble syke..og en Nappegutt døde..så planene gikk i dass pga humørtap og livet ble bare dritt.

Nå skal jeg på ferie fra 30 april til 15 mai til Rhodos.

Når jeg kommer hjem skal jeg puste i ca 24 timer for deretter og sette meg i bilen med min kjæreste og hente valpen min.

Ja altså 17 mai,Norges nasjonaldag som alle vet, skal jeg få min etterlengtete kinesergutt i mine armer!JAAA! :)

Da kan jeg veive med det norske flagg,for da er nasjonaldagen blitt en enda bedre dag for meg!

Jeg satt igår og tegnet den søte lille i paint..Ligger i "Akkurat nå" tråden... Så lysst på den hadde jeg ja..

På det tidspunktet visste jeg ikke at jeg kunne få hunden..For jeg hadde ikke fått svar på mailen.Den var ikke motatt.

Idag ringte jeg 5 ganger til Telenor og holdt på å begynne å gråte av ren frustrasjon fordi jeg ikke fikk til å ringe til Sverige uansett hvor mye jeg tastet 0046 osv osv.De prøvde å hjelpe men ingen skjønte noe av hvorfor jeg ikke kom frem.

Jeg oppførte meg nok litt djevelsk mot Telenor i slutten,for jeg ble rød i toppen over at ingen kunne fortelle meg hva jeg måtte gjøre/gjorde galt,siden jeg ikke kom frem.

Så viste det seg at jeg bare måtte fjerne en 0 fra nr som var oppført i annonsen,slik at jeg kunne komme frem.

Dette måtte jeg tenke ut selv,og var helsvett ,så når summetonen kom var det psychofakter kan man si.

Kort historie nå:

Dama var veldig grei,vi snakket veldig lenge..og hun betrodde meg hunden..uten og ha møtt meg.FLOTT!Helt topp faktisk;-)

Nå er det såvidt jeg vil på ferie,for da er det så lenge til jeg får lille kineser!ÅÅÅÅ!

Jeg er så glad..Jeg har gått med direkte lengsel etter en sånn,og det har seriøst værket i kroppen etter en!

Nå er den min..baaare miiin!

Deilig å vite! Håper ingenting kommer i veien for det denne gang..*BANK I BORDET*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 63
  • Created
  • Siste svar
Næmen søt valp... CC er herlig, dog jeg liker Puff'ene best... Og jeg har en laaaang ventetid foran meg... Sprekker snart av all ventingen jeg da... Ser ut til at du får en stelle jobb foran deg hvis du skal noen gang på utstilling med den gitt.

Hvor skal du ha fra da? På siden til kennelen jeg kjøper fra er det en link til kennelens venners side som har Borzoi og Puff/naken oppdrett..Ikke sikkert du skal ha fra dem bare for det da,men kunne jo hende..hehe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilige lille kineser!

Ja det er synd de vokser,men når de er så små i utgangspunktet så er det helt okei!

Jeg skal kanskje kalle min Meeko eller Ottar..

Jeg klarer ikke bestemme meg,fordi det ene navnet har litt større betydning.

Min Morfar het altså Erling Ottar..og han var en sann patriot som skapte våre innholdsrike 17 mai dager,og ga oss minnerike tivoliturer,masse sukkerspinn,og hang med oss uansett hvor trøtt han egentlig var.

!7 mai er altså dagen jeg forbinder med morfar og stor glede.Og derfor kom jeg til å tenke på morfar da vi skal hente hunden den dagen der...Og siden den dagen vil bety mer for meg den 17 dette året,men likevel betyr uendelig mye fra før..så tenkte jeg at det var et minne om morfar å kalle hunden Ottar..

Selv om morfar aldri brukte dette navnet...

Noen formeninger om dette? Var Ottar teit navn på den lille kineseren eller?

Meeko har ikke "mer mening" enn at jeg fra jeg var ca 9 år var sykelig hekta på akita og bestemte at min første skulle hete det.Så det skrev jeg på alle bøkene i 3 klasse,og var helt tosk..Men fikk jo en omplasseringsakita på 2 1/2 og den hadde jo navn.

Kom med meninger!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! Han er jo helt vidunderlig! :) Savner å ha en knøttliten valp her selv. Kineseren min blir jo bare større og større :lol: Er kjempefornøyd med rasevalget mitt, du kommer nok ikke til å angre.

Hvilken kennel kommer han fra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...