Jump to content
Hundesonen.no

Tini

Medlemmer
 • Content Count

  2162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

1 Follower

About Tini

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Boston Terrier
 1. Tini

  Boston Terrier..

  Boston terrier er en herlig rase med masse energi. Litt som små klovner, de knytter seg veldig til eierne sine og er trofaste. Når det kommer til snuta så er det som Mollymor sier. Det er faktisk ikke lengden på nesa som har noe å si på Boston og tett nese.Men mengden med bløtvev i ganen og selve åpningen i neseborene. Har selv flere Boston. Den ene lager litt snorkelyder og de andre ikke. De har ganske lik lengde på nesa. Men på den ene er det litt bløtvev i ganen som gjør det. Snorker ikke hele tiden og puster helt fint. Er like aktiv som de andre. Boston terrier har ikke like ekstrem ko
 2. Man øyenlyser for Juvenil katarakt å. DNA testen går ut på om de er bærer av genet selv om de ikke har Juvenil katarakt påvist selv. Det er ikke pålagt i Norge. I sverige er det pålagt! Men er kanskje mer riktig å si at man øyenlyser for katarakt. For det finnes flere typer. Er ikke ekspert på område. Lærer forsatt Valpeformiddler til kubben er en kjempehyggelig dame !
 3. Avls dyrene må være øyenlyst for Juvenile cataract og kjekket patella luxasjon. Ikke høyere enn grad 1 på patella. Det er flere oppdrettere som setter hunder ut på for
 4. Kontakt Norsk Boston terrier klubb sin valpeformiddler. Hun har litt oversikt over valper nå eller venter snart. Der er det å noen linker til oppdrettere så han kan høre om hund på fortvertavtale! Vet det er en tispe til omplassering gjennom FOD Nå!
 5. Takk for at du sa ifra.. viste jeg ikke. Får finne en ny løsning neste gang
 6. Tini

  Film / Movie

  Er det han som er fra den serien han går på do i kattedoen. For doen er ikke kobla til ??? hehehhe
 7. Tini

  Film / Movie

  Jeg trenger anbefalinger av noen bra filmer! Jeg er film syk ♥ I need a good movie! Noen som har noen anbefalinger eller tips? Alle sjangere godtas!
 8. Det har vært veldig forskjellig fra hund til hund jeg har hatt! De som jeg har nå: Elste: 2 dager (var 7 uker når jeg fikk henne) Mellomste: Var stueren når jeg fikk henne. (10 mnd) hun kan gå inne hvis hun virkelig virkelig virkelig må på do. Skjedd 1-2 ganger det året jeg har hatt henne! Yngste: 9 mnd ( nå er det mest markering tissing som vi jobber med å få bort. Blitt mye bedre) Første Boston terrieren min var RAR. Brukte seriøst nesten 2 år! Prøvde alle metoder som var. Endte med at hun lå i bånd festa til beinet mitt når jeg sov. Da våkna jeg da hun prøvde å gå ned av senga
 9. Nå sist fikk jeg fersk sekk som ikke var frossen! Det var så mye enklere å dele opp. Posjonerte i bæsjeposer Foreldrene mine bor hos meg litt så da måtte jeg gjøre det så ikke de tok ut å trodde det var kjøttdeig. Det er ganske likt når de ligger i slike gjennomsiktige fryseposer!
 10. bearded collie <3 Jeg har tenkt litt på det selv siste halv året. Sett veldig få valper til salgs. Pleier alltid å søke på det bare for å søke og se bilder av søte små bamser.. Håper det tar seg opp litt igjen! Er jo en nydelig rase.
 11. Kjempe nydelig Boston gutt <3 Nyt valpe tiden.. De vokser så fort! POFF så er de 1 år.. hehe
 12. Det hender de blir litt sånn når nedre delen av ørene begynner å sette seg litt og flippene er litt myke. De flippene vil reise seg igjen! Nå er det jo en stund siden du svarte på siste innlegg. De har kanskje reist seg alt?
 13. Den boka kan være ganske intresant. Det er mange sykdommer i de forskjellige rasene som er kjent i andre land ,men som også dukker opp i Norge som ikke er så kjent for oppdrettere og slik her! Kunne du sendt meg det som står om Boston terrier på PM? Hadde jeg satte veldig pris på
 14. Jeg klarer helt fint å se om hunden min har det bra og ikke! Og de virker definitift ikke deppa når de står i bur. For meg så funker bur når de er hjemme alene. De leker jo med hverandre i bur og de leker med lekene i bur . Bryr meg ikke noe om at de ødelegger leker.
 15. Nei jeg vet jo det.. Men det er forskjell på å ha hunden i mye i bur og nesten ikke i bur. Alle er ikke enige med meg om at mitt bur bruk er riktig. Det er jo greit det. Etter min mening og oppfattning av mine hunder har de ikke vondt av det. Opplever at de trives mer i bur når de er alene enn løs. Hun ene ødelegger leker og andre ting når hun er løs. Når hun ligger i bur ødelegger hun ikke noen av de lekene hun har i buret. sover å koser seg i den gode senga hun har inni der.
×
×
 • Create New...