Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvem er dere på Hundesonen?


Cloudberry

Recommended Posts

  • Svar 129
  • Created
  • Siste svar

Eg heiter Sølvi, er 45 år og bor i Hordaland med mann, tre gutter (har og to voksne gutter som er flytta for seg sjøl) en hund og en katt.

Skal til å pare tispa vår, og kjem til å beholde en valp sjøl. :ahappy:

Jobber i dagligvare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er en (snart) 17 år gammel jente med navnet Marita.

Går det første året mitt på sauda vgs, studiespesialisering.

Har fått meg leilighet i stavanger (min hjemby :lol: ) og skal ta 2. og 3. vgs der :)

Til høsten skal jeg ha rettslære, politikk - individ og samfunn og samf.økonOmi som valgfag. Gleder meg :(

Etter vgs har jeg planer om å studere Jus eller Psykologi.

Har en papillon hann på 1 år, og vurderer hund nr 2 etter vidergående er fullført. (Da blir det også en helt annen rase en papillon selv om jeg er super fornøyd med Aron :ahappy: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 år gammel student (ferdig utdannet i mai i år, hurra :lol: ) som bor i en koffert .. Det vil si at jeg pendler mellom plassen jeg kaller hjemmet mitt og studentbyen. Jeg studerer i Bodø, men jeg bor egentlig på Inderøy i Nord-Trøndelag. Men jeg er opprinnelig ikke trønder da :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er snart 23, og er fra Trondheim. Holder på med siste semester i bacheloren min på kulturminneforvaltning, håper på å komme inn på master til høsten :lol: Har tatt psykologi grunnfag i tillegg. Jobber på kontor/resepsjon på trafikkskole i tillegg.

Har ei Shetland Sheepdogtispe på 16. måneder og en hest på 24 år :)

Edit: Venter også en Collievalp i hus i løpet av sommeren :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heter Tina

Er snart 18 år gammel

Bor i Stavanger

Går 2 året på Sola vgs, realfag

Planen er å studere i Budapest, for å bli veterinær

Jeg har hatt kaniner i 10 år, og hund (shetland sheepdog) i 1.5 år.

Jobber på gård. (soma gård- besøksgård/park)

Hyggelig å lese litt om alle :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg heter Karina og er 19 år gammel. Jeg bor i Oslo og går siste året på videregående, allmennfaglig påbygning. Jeg har lyst til å jobbe med mennesker, særlig å kunne hjelpe barn, og tenker derfor på å studere barnevernspedagog, logoped eller sykepleier. Jeg jobber nå på et sykehjem ved siden av skolen og trives veldig godt der:) Hunden min er en sjarmerende liten tibbefrøken med navn Chica:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
    • Haha, jeg skjønner ikke at folk takler det. Hadde en venninne som bodde i 5. etg med valp, uten heis. Hvordan går det an, liksom? Vi bodde i leilighet med én trapp ned/ut da vi fikk Odin, med Kovu hadde vi hus og hage så døren stod stort sett åpen ut. Og uten mulighet for inngjerding hadde jeg ikke vurdert en gang. Selv om man kommer langt med langline da. Men å kunne ha hagedøra åpen og bare la hundene gå inn og ut som de vil er så deilig.
    • Jo takk. Flytter i løpet av sommeren, håper jeg har nogenlunde renslig valp innen den tid.  Det som er dumt at jeg får ikke lov til å gjerde inn tomta, det er dritt. Er så vant til inngjerdet hage, det blir nok ny vane jeg må tillegge meg. Håper naboene er greie.  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...