Jump to content
Hundesonen.no

Hvem er dere på Hundesonen?


Cloudberry

Recommended Posts

 • Replies 129
 • Created
 • Last Reply

Eg heiter Sølvi, er 45 år og bor i Hordaland med mann, tre gutter (har og to voksne gutter som er flytta for seg sjøl) en hund og en katt.

Skal til å pare tispa vår, og kjem til å beholde en valp sjøl. :ahappy:

Jobber i dagligvare.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er en (snart) 17 år gammel jente med navnet Marita.

Går det første året mitt på sauda vgs, studiespesialisering.

Har fått meg leilighet i stavanger (min hjemby :lol: ) og skal ta 2. og 3. vgs der :)

Til høsten skal jeg ha rettslære, politikk - individ og samfunn og samf.økonOmi som valgfag. Gleder meg :(

Etter vgs har jeg planer om å studere Jus eller Psykologi.

Har en papillon hann på 1 år, og vurderer hund nr 2 etter vidergående er fullført. (Da blir det også en helt annen rase en papillon selv om jeg er super fornøyd med Aron :ahappy: )

Link to comment
Share on other sites

22 år gammel student (ferdig utdannet i mai i år, hurra :lol: ) som bor i en koffert .. Det vil si at jeg pendler mellom plassen jeg kaller hjemmet mitt og studentbyen. Jeg studerer i Bodø, men jeg bor egentlig på Inderøy i Nord-Trøndelag. Men jeg er opprinnelig ikke trønder da :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er snart 23, og er fra Trondheim. Holder på med siste semester i bacheloren min på kulturminneforvaltning, håper på å komme inn på master til høsten :lol: Har tatt psykologi grunnfag i tillegg. Jobber på kontor/resepsjon på trafikkskole i tillegg.

Har ei Shetland Sheepdogtispe på 16. måneder og en hest på 24 år :)

Edit: Venter også en Collievalp i hus i løpet av sommeren :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Heter Tina

Er snart 18 år gammel

Bor i Stavanger

Går 2 året på Sola vgs, realfag

Planen er å studere i Budapest, for å bli veterinær

Jeg har hatt kaniner i 10 år, og hund (shetland sheepdog) i 1.5 år.

Jobber på gård. (soma gård- besøksgård/park)

Hyggelig å lese litt om alle :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg heter Karina og er 19 år gammel. Jeg bor i Oslo og går siste året på videregående, allmennfaglig påbygning. Jeg har lyst til å jobbe med mennesker, særlig å kunne hjelpe barn, og tenker derfor på å studere barnevernspedagog, logoped eller sykepleier. Jeg jobber nå på et sykehjem ved siden av skolen og trives veldig godt der:) Hunden min er en sjarmerende liten tibbefrøken med navn Chica:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg heter Espen, er 22 år gammel. Bor i Bærum - jobber med IT hos Aker Kværner. Ellers er jeg administrator her på Dyresonen.no. Var faktisk med og starte Dyresonen.no i sin tid !

Har ikke dyr nå, men har en skilsmissehund - schæfer.

Klem til alle :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...