Jump to content
Hundesonen.no

Nusser du hunden din?


MariaN

Gjør du?  

138 members have voted

 1. 1. :)

  • Ja
   123
  • Nei
   16


Recommended Posts

Gir du hunden din et kyss på snuten, hodet osv..?

Jeg så på sos hundehjelpen hvor det var ei dame som ga hunden sin et nuss.

Victoria så bare rart på henne, og hun hadde ALDRI nusset hunden sin.

Jeg har gjort det mange ganger :)

Hva med dere ?

Hvorfor/Hvorfor ikke?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 87
 • Created
 • Last Reply

Jepp, det gjør jeg. Hele tiden!

Får nuss fra minsten hver gang jeg kommer hjem, og når jeg står opp, og hver gang han kommer oppi soffan for å kose så får han nuss.

Generelt begraver jeg ansiktet mye neddi pelsen på min myke deilige kodabeijbi, og masse nussing hører med da!

Men, jeg bøyer meg ikke ned for å nusse han når han står på gulvet f.eks, det er mest bare når vi hilser eller koser i soffan. Å hive meg på gulvet for å gi han nuss er utelukket, men så har jo jeg småhunder da.

Link to comment
Share on other sites

Her i huset er klining tillatt;) Hender rett som det er at jeg legger meg ned på gulvet i stuen.. da kommer størsten løpende og slenger seg ned inntil. For meg er det kvalitetstid på det beste. I tillegg til at det hender jeg får meg et sleik i fjeset, blir de kysset på hodet/snuten, og størsten og jeg har utviklet en helt spesiell, eskimoaktig, nufserutiner der vi rett og slett gnikker nese hehe..... mulig det er både feil og annet... men for meg er det helt naturligå ta i, legge hodet inntil og å gi dem en suss.

Link to comment
Share on other sites

Jepp nusser hundene mine;) Men ikke i nærheten av munnen:P Jeg aner ikke hor de har hatt den kjeften. Jeg har hatt litt for mye om mikrobiologi. Les boka Mokroorganismer og man blir overrenslig. Går jo å vasker hender hvert 5 minutt her. Nå jobber jeg også på omsorgssenter og der er jo hygienen utrolig viktig.

Altså hvis man ar hatt litt for mye mikrobiologi blir man freaka av bakterier. Anbefales ikke! Veldig OT.

Men nussing av hundene hører med her. Men har begrenset til at de får lov ved kommando og ikke utenom. Jeg sier "Få et nuss" og de nusser meg på kinnet. De begynner å skjønne at nussing utenom ikke er tillat:P Veldig greit når det kommer besøk synes jeg. Da slipper de å ha hund i ansiktet ufrivillig.

Link to comment
Share on other sites

Altså, JEG får lov til å nusse hunden, men hunden får IKKE lov til å nusse meg :) Til og med brødrene mine gir bikkjen et kyss på hodet i blant ;)

Jeg måtte flire da jeg leste bikkjen og trengte ikke dobbeltsjekke om du var fra Berrrrgen nei ;)

Vi susser og nusser masse, og han får slikke meg og jentene i fjeset når vi tar initiativ til kos. Lurt det med en ordre på kos? for Kaos prøver seg av og til på andre stakkarer. Ikke alltid like populært... Eller lærte vi "the soft way", har en kanin og hun slikker MASSE men blir jo ikke så mye av :rolleyes:(jentene mine slikker henne på hoder for de har lest at det gjør kaniner når de er glad i hverandre ;) ...Hygiene? hva er det for?

HELT OT men visste ikke hvordan jeg skulle sende meld her...Det er deg som har hjulpet meg, ikke sant? Nå er jeg inne og takker og neier. ;) Det var et rør! Legger en meld på "for&æ.." nå. Fordelen er at jeg har lest litt og kommet litt videre før jeg plumper uti med syke spørsmål...

Link to comment
Share on other sites

Altså, JEG får lov til å nusse hunden, men hunden får IKKE lov til å nusse meg ;) Til og med brødrene mine gir bikkjen et kyss på hodet i blant :)

Signerer denne (bortsett fra dette med brødre da ;) )

Uansett, når jeg sier ja til nussing- så er det i moderatform. Jeg er ikke blant dem som mer eller mindre sitter i flere minutter og tungesleiker hunden (;) ). Men en kjapp og grei "nuss" når det er kosetid- det er tillatt!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...