Jump to content
Hundesonen.no

Hvis du skulle på en øde øy


Aya

Recommended Posts

Okey, da.. Hva med "kokeboken for deg på en øde øy - hva man KAN og ikke kan spise"?

Ubegrenset med fyrstikker, kanskje - tror jeg hadde fått lite ild utav noen steiner og en pinne.

Susanne

Link to comment
Share on other sites

Hehe, du nevner jo hudkrem :) Hvorfor det når man har solkrem da? (hihi)

EDIT: siden det er vann der, så kanskje colaessens da? :D

Huden tørker ut av mye sol vettu :rolleyes: Så hvis ikke jeg skal tørke bort må jeg ha det :) *ler* Okey da, så var jeg og fornuftig.

Link to comment
Share on other sites

Huden tørker ut av mye sol vettu :rolleyes: Så hvis ikke jeg skal tørke bort må jeg ha det :D *ler* Okey da, så var jeg og fornuftig.

Kokosmelk fungerer vel som hudkrem :):D hehe.

Neida, jeg tar det som en selvfølge at vi er på en øde øy i varmere strøk, og ikke her i norge? :)

Hva har man med seg av klær da?

Link to comment
Share on other sites

Tenkte faktisk på dette her om dagen..

Var noe snakk om robinson ekspidisjonen som kommer..

Da tenkte jeg.. hvis jeg skulle på noe sånt ville jeg hatt med meg Dykkemaske/snorkel.

Har man noe å fordrive tiden med. og det er å noe du kan låne bort så andre får fordrevet tiden litt å. HVis det er andre på denne øya...

Det er ikke som masse annet.. går tom for størm, ferdig med å lese boka 100 ganger osv osv..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...