Jump to content
Hundesonen.no

Mloke

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mloke

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Chihuahua langhår

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg har aldri flydd med hund og der har ikke vært noe tema før nå. Har jo sett at mange flyr med forskjellige raser å så ikke at det skulle bli noe problem å fly med min chihuahua pga størrelse. MEN nå sitter jeg å ser på bag til han opp mot størrelsene til sas og norwegian. Han er jo for høy :P Han er 24-25 cm høy (lang i beina), 30 cm lang og 3 kg chihuahua hannhund. Jeg trenger tips.
 2. Han har vært hos veterinær å blitt undersøkt fra topp til tå. EKG +++ han har vært superheldig!
 3. Har en chihuahua som bet en strømledning i kveld. Han skrek og skrek før han fikk slippet ledningen før han løp vekk og skrek mere. Han virker til å være seg selv. Både spiser, drikker og leker. Veterinær og flere elektrikere mener at det mest sannsynlig blir å gå fint, men jeg får ikke sove. Livredd for at hjertet hans skal stoppe eller noe annet skal skje. Noen som har opplevd dette?
 4. Hei. Bor i nordnorge og er i vurdering om å flytte på meg og da til Agder (rundt mandal +- 30 minutt) . Da jeg er alene med min hund så lurer jeg på hvordan det er der med tanke på sosialisering, veterinærer, hundepass osv? Er det noe hundeparker eller andre fine plasser kan møte andre hundefolk?
 5. Er 9 år siden jeg hadde valp sist så husker ikke helt. Loke sover mye mer, skjelver en del og dårlig matlyst, men når han først er våken så leker han å er i fin form. Er det normalt at de blir mer sløve og synes synd i seg selv?
 6. Ble variocage til Loke Takk for svar
 7. Hei, har en chihuahua valp på 12 uker som gjerne skulle møtt andre på samme størrelse. Litt kaldt i Tromsø nå, men hadde vært kos å bli kjent med noen med små hunder som vi kan møte Har også en fb gruppe for å møte andre hunder. Hyl ut om du vil henge med oss
 8. Vanskelig å finne sikkert bur til en så liten hund.
 9. Hørtes stort ut til en som bare blir 2,4 -2,7 kg, men ser ut som et bra bur. Finner ikke noe kollisjonstester på det? Hørt noe om det?
 10. Hei. Jeg har en chihuahua på 3 mnder og akkurat nå har han stoffbur i bilen, men tenkte å bruke dette inne. Hvordan bur ville dere anbefalt til en så liten hund? Buret skal stå i baksetet.
×
×
 • Create New...