Jump to content
Hundesonen.no

Linnea

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Linnea

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tror at hunden skulle ta enten CT eller MR i Oslo. De har allerede tatt røntgen. De så noe på røntgen men de var ikke sikre på om det var grunnen til at hun halter. Det er musklene foran der beinet henger sammen som gjør vondt. Hun får fortsatt smertestillende og skal holdes mest mulig i ro.
 2. Er det direkteoppgjør med Agria der? Veterinærene sa det kosta flere tusen kroner. Jeg vurderer å sjekke hunden i Oslo ja.
 3. Det var visst bedre røntgen form i Oslo. Vet dere hva den dyrlege klinikken heter? Jeg glemte helt å spørre dyrlegen jeg var hos.
 4. Har en haltende hund. Dyrlegen mente jeg burde reise til Oslo for å ta røntgen av hunden? Bare hvis jeg ønsket det. Er det noen som har gjort det? Erfaringer? Er det noe vits i å ta røntgen av hund hvis det ikke er noen behandlings form senere?
 5. Hunden har vondt i nakken og derfor den halter.
 6. Dyrlegen var ikke helt sikker på om det var prolaps. Hunden har strekket en muskel på den ene siden.
 7. Har en hund som halter alltid smerter? Hunden min halter litt. Vært hos dyrlege og alt det der. Men når vet en når det gjør vondt? Hunden får nå smertestillende av vetrinær. Hun har blitt mye bedre men halter fortsatt. Hunden har også tatt røntgen hos vet men de fant ikke noe der. Kan en hund som halter plutselig gå normalt igjen?
 8. Er det noen som har noe erfaringer med prolaps på hund? Jeg har en hund som antakeligvis har fått prolaps. Vært hos dyrlege og den får smertestillende og kortison tabletter.
×
×
 • Create New...