Jump to content
Hundesonen.no

Linnea

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Linnea

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå spør jeg om noe veldig dumt. Ene hunden min halter og vi venter på time til rehabilitering etter sommerferien. Og jeg har fått beskjed om at hunden som halter kun skal gå maks tur 30 min per.dag frem til rehabiliteringen. Jeg har også en hund til. Når jeg da går lang tur med den andre hunden vil selvfølgelig den hunden som halter også være med. Skjønner da den hunden som halter at det gjør vondt å gå lengre turer? Jeg tror ikke at den hunden skjønner det altså. Men jeg måtte bare spørre her selv om jeg ikke tror at den hunden som halter skjønner hvorfor den halter. Hunden vil så g
 2. Jeg tror at hunden skulle ta enten CT eller MR i Oslo. De har allerede tatt røntgen. De så noe på røntgen men de var ikke sikre på om det var grunnen til at hun halter. Det er musklene foran der beinet henger sammen som gjør vondt. Hun får fortsatt smertestillende og skal holdes mest mulig i ro.
 3. Er det direkteoppgjør med Agria der? Veterinærene sa det kosta flere tusen kroner. Jeg vurderer å sjekke hunden i Oslo ja.
 4. Det var visst bedre røntgen form i Oslo. Vet dere hva den dyrlege klinikken heter? Jeg glemte helt å spørre dyrlegen jeg var hos.
 5. Har en haltende hund. Dyrlegen mente jeg burde reise til Oslo for å ta røntgen av hunden? Bare hvis jeg ønsket det. Er det noen som har gjort det? Erfaringer? Er det noe vits i å ta røntgen av hund hvis det ikke er noen behandlings form senere?
 6. Hunden har vondt i nakken og derfor den halter.
 7. Dyrlegen var ikke helt sikker på om det var prolaps. Hunden har strekket en muskel på den ene siden.
 8. Har en hund som halter alltid smerter? Hunden min halter litt. Vært hos dyrlege og alt det der. Men når vet en når det gjør vondt? Hunden får nå smertestillende av vetrinær. Hun har blitt mye bedre men halter fortsatt. Hunden har også tatt røntgen hos vet men de fant ikke noe der. Kan en hund som halter plutselig gå normalt igjen?
 9. Er det noen som har noe erfaringer med prolaps på hund? Jeg har en hund som antakeligvis har fått prolaps. Vært hos dyrlege og den får smertestillende og kortison tabletter.
×
×
 • Create New...