Jump to content
Hundesonen.no

Gry83

Medlemmer
 • Content Count

  464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

1 Follower

About Gry83

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 07/21/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://ilmoonadira.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Karmøy
 • Hunderase
  Pinscher og blandingshund

Recent Profile Visitors

9298 profile views
 1. Drar opp en gammel tråd her. ? Er det noen som har en formening om disse hoftene?
 2. Nadira fylte 10 år 24 juni. ❤
 3. Jeg klipper klørne til hundene mine ukentlig. Liker å holde de sånn noenlunde korte for å prøve å unngå skader. Har erfaring med at særlig ulveklør ryker fort hvis de er for lange. ? Min første hund var en omplasseringshund på 4 år som sikkert aldri hadde fått stelt klør/hatt muligheten til å slite de ned selv (de gikk aldri ut med henne), klørna hennes hadde vokst rundt og inn i potene igjen. Hun hadde sporer på bakbeina som så ut som bukkehorn som var snurret rundt flere ganger. Heldigvis fikk ikke potene langvarig skade av dette, hun fikk ikke feilstillte tær, som de kan få i de verst
 4. Dogs of Pegasus ? Enormt kunnskapsrik dame som deler mye nyttig info om hundepsykologi/hundespråk samt flokklederkunnskap.
 5. Oi, fikk ikke med meg at Agria ikke dekker kastrering i forbindelse med svulster lenger! Når sluttet de med det? Jeg kastrerte mi i oktober (tror jeg) 2016. Synes at Agria utelukker mer og mer hele tiden, nesten så jeg vurderer å bytte forsikring...
 6. Jeg fikk dekket både fjerning av jursvulst og kastrering på tispa mi i 2016. Svulsten viste seg å være ondartet, og jeg tror det er derfor det ble dekket.
 7. Godt at dere fant ut av det. ❤ God bedring til voffen!
 8. Kanskje han har betennelse/infeksjon et sted? Har du sjekket om han har feber? Krysser fingrene for at det er noe sånt, og at det lett kan behandles med antibiotika el.l. Masse lykke til!
 9. Aner ikke hva det kan være. Det kan vel være ganske mye forskjellig som får immunsystemet til å reagere å lymfekjertler til å bli store. Har han noen andre symptomer?
 10. 100 % sikker på at det ikke er en av disse lymfekjertlene (med ring rundt?) Hm. Lykke til i morgen!
 11. Håper dere finne ut av det snart og at det ikke er noe alvorlig.
 12. De har lymfekjertler i det området. Tispa mi hadde jurkreft, og hadde en hoven lymfekjertel på samme sted. Selve kulen er nok ikke kreft, da hadde du sikkert oppdaget den før den ble så stor. ? Men hovne lymfekjertler tyder på at noe i kroppen ikke er helt som det skal, så hunden bør undersøkes hos veterinær. Det trenger ikke være noe farlig, det kan være en liten infeksjon eller noe annet uskyldig, men i verste fall kan det være noe mer alvorlig, så det er greit å få sjekket ut. ?
 13. Jeg fullfórer på v&h. Kjøper 5 kg's pølser, betaler betaler 1250,- for 45 kg. Teo, blandingshund 18 kg spiser 300 g daglig. Nadira, pinscher 14,5 kg spiser 400 g daglig. Totalt blir det ca 19 kr daglig. ?
×
×
 • Create New...