Gå til innhold
Hundesonen.no

LUISE

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

LUISE's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Håper snart flåttsesong er over men hunden min fikk forrige uke så de er fortsatt der dessverre.
  2. Hei det var noe som het bayventec for hund under 4 kg. Han klødde seg dager etter at han fikk sin dose i august men var usikker på om han klødde pga sælen eller dråpene . Han klør seg ofte der sælen sitter selv om den sitter passe løst på når vi går tur. Trur jeg skal bare gi ham det flåttmiddelet til våren igjen .da blir han 1 år i mai. Ellers passe på høyt gress og kratt selv en aldri kan gardere seg 100 prosent. Det er tydelig at ingen hadde erfaring med bruk av urter eddik eller kokosolje. Takk for innspill uansett da. Mht andres hundebæsj . Bruker kortere line og lar han bevege seg kun langs asfalt kanten . Da har jeg bedre kontroll. Hunder liker sterke smaker og lukter derfor blir de tiltrukket til dette sa en veterinær. Vel en kan håpe der gir seg når han blir eldre .
  3. Hei igjen. Nok er spørsmål om noen har erfaring. Min 5 mnd gamle hann dachs har nettopp fått sin første flått. Den satt på toppen øret og var ikke lett å se før jeg løftet opp for å ta en liten øre rens . En sprekkferdig en. Vel jeg fikk fjernet den med lasso . Siden min hund er valp fikk jeg beskjed av oppdretter og ikke begynne med dråper fra veterinær før han blir ett år pga allergi. Og heller ikke halsbånd mot flått. Jeg fikk resept av dyrlegen på godkjent middel og trygt nok for valp men brukte kun en gang siden jeg ble redd for allergiske reaksjoner som oppdretter fortalte kan være risky . Har forsøkt å lete etter naturlige erstatninger som feks lavendel, eukalyptus,eddik kokosolje osv. Er det noen som har erfaring med å bruke dette? Og fungerer det eller er det bare tomme kjerringråd. Nå er snart flått sesongen over med mindre der blir en mild vinter. Flåtten er ganske hardfør har jeg lest. Jeg er redd for borrelia og andre ting flåtten bringer med seg. Jeg kan også få dette på meg hvis de går på hunden. Jeg sjekker hver dag for flått nå etter at jeg fant den første.
  4. LUISE

    Hundebæsj

    Hei og takk for innspill. Han får godt med mat, vom boller for valp og for til valp. Har også byttet litt på foret. Han får naturlig godis fra dyrebutikk og litt grønnsaker ,egg leverpostei osv. Han er well nourished for å si det sånn. Han er bare veldig opptatt av å spise det Han kommer over som lukter sterkt tydeligvis. Skal lese litt tips om omvendt lokking. Kanskje bedre med det enn å si fy og ta Han vekk og åpne munnen for å få ut bæsjen. Den kan ofte sitte klistra også så må kanskje begynne med engangshansker. Der vi går tur i nabolaget er det bare gangvei med grass på hver side som Han trekker til . Hopper og spretter og har nesa i bakken konstant .det er mange hunder i bolig feltet her. Håper han vokser det av seg. Hadde hanndachs for mange år siden og kan ikke huske han var så ram på dette. Han har tatt tyggis også men det har jeg klart å "hente" ut. Når vi kommer hjem passer jeg på at han drikker masse vann og spiser noe annet. . Som sagt håper jeg det bedre når han blir større. Snart vinter så kanskje litt ren og hvit snø kan hjelpe. Da ser jeg iallefall hvor ting og tang ligger.
  5. LUISE

    Hundebæsj

    Min hanndachs på 5 mnd spiser andres hundebæsj på våre daglige turer. ?!! Blir veldig frustrert at folk ikke plukker opp etter hundene sine. Bare på 900 meter hadde han klart å slafset i seg 3 etterlatenskaper. Ble en skikkelig cocktail. Veldig ekkelt er dette og nesten umulig å se hvor dette gjemmer seg under blader , skråninger og under tørt gress. Jeg går endog og lyser med lommelykt på kveldene men han er raskere enn lynet og klarer og få slafset dette i seg på null komma niks. Vrir og vrenger seg hver gang jeg tar tak i han. Jeg har gitt ham ormekur og følger med ,men dette er uønsket adferd og jeg aner ikke hvordan jeg skal få bukt med problemet. Og er dette bare i valpetiden eller et framtidig problem tro? Håper ikke det da dette blir slitsomt å følge med som en hauk hver gang vi går tur. Mange ganger lyst å sette opp et stort skilt på gangveien hvor folk ferdes om at de vær så snill å ha med seg hundepose når de lufter hunden da det er et stort problem at andre hunder spiser avføringen. Er det noen her som har lik erfaring og noen tips jeg kan få, så hadde jeg vært takknemlig.
  6. LUISE

    Valp gråter

    Hei. Jeg har fått min dachs i hus en liten gutt. 3 mnd Han er fin og leker godt men jeg får så vondt når han ligger i den myke kurven sin Han putter hele bittet i ett av hjørnene og gråter og klynker også beveger han potene. Kan der være Han savner mammaen? Jeg har forsøkt å avlede Han med lek men han hopper fort tilbake til Korva. Hvor lenge kan dette vare? Noen som har erfart det samme?
×
×
  • Opprett ny...