Jump to content
Hundesonen.no

Eva37

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eva37 last won the day on January 31

Eva37 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Eva37

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday July 11

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Det går ikke og prate med naboen desverre. 😔☹️
 2. Skal bruke saften på plattingen og opp til døren der den Går og tisser og Driter. I beddet bruker jeg kaffegrut og aske. 😊
 3. Går det ann og bruke sitron eller lime saften du får kjøpt på matbutikker?
 4. Hei. Noen som kan hjelpe. En av naboene her har fått seg katt og den driver og markerer over alt. (Hannkatt.) Vi får selvfølgelig ikke katten vekk fra huset vårt. Til vår store fortvilelse for siden han driver og markerer så stinker det inne hos oss.☹️ Katten hopper til og med opp på noe emner som ligger utenfor soverommet vinduet vårt og driter. Og I blomsterbeddet mitt. Har prøvd med pepper og strø langs der den går men den går der forsatt. Noen som har prøvd noe annet mot katter som ikke koster mye. Må være noe som ikke skremmer vekk hunden min.
 5. Takk for svar. Dette skal jeg si til henne. 😊
 6. Takk for svar. 😊 Jeg skal si dette til henne.
 7. Hun skulle ikke bruke det lengre når jeg sa hvor dårlig Frolic var. 😊
 8. Det er iallefall støv allergi og midd også tror jeg. Og mye annet. Husker ikke alt som sto på arket.
 9. Hun har vært hos dyrlegen og fått allergi sprøyte. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. 😊 Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.😊 ProPlan likte de ikke.
 10. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. 😊 Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.😊
 11. Chihuahua'en til ei venninne har pga. Allergi mistet nesten all pels på mage og begynner og miste pels på hodet også. Hun er også veldig rød. Hun gir ikke hunden vom eller råforer hunden. Noen som har vært igjennom dette før og vet hvilket for som hjalp. Tror hun gir Frolic nå og har sagt det ikke er så bra for etter det jeg har hørt, lest og opplevd. Kan Proplan være et for og prøve?
 12. Jeg forer mi kortis med proplan tørrfôr og da er røytingen blitt mye bedre. Kan ikke bruke vom på henne pga. Røytingen med en forlovede som er dønn alergisk.
 13. Ok. Prøvde vom på mi men kunne ikke bruke det. Hun blei så har i magen og røytet hele året.
 14. Ok. Har lest at hviten og plommen hjalp. Men hvordan er dine i pelsen? Flasser de. Tror det er flasse mi gjør, Eller så er hun tørr i pelsen. Og tenkte og prøve rått egg I maten hennes.
 15. Hei har lest at noen gir rått egg til hunder. Hjelper rått egg mot flass på hunder. Da mener jeg og gi hele egget med plomme og eggehviten. Og kan jeg gi et rått egg i uken?
×
×
 • Create New...