Jump to content
Hundesonen.no

Hvilke utstillinger skal dere på i år?

Recommended Posts

Bare nysgjerrig, men hvilke utstillinger har/vil/ønsker dere å delta på i år?🤔

Reiser dere langt for å delta på en utstilling eller holder dere heller til lokale utstillinger, og eventuelt når skal dere?🤨

Jeg holder meg foreløpig til lokale utstillinger som ikke er for langt unna, men har ennå ikke helt bestemt meg for hvilke vi skal delta på😅

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har listet opp  34 utstillinger som jeg vurderer, men jeg må se an hvem som dømmer, om det er noen som har pels, hvor fort de tar det de trenger ut fra årets mål, om jeg får fri fra jobb, og hva lommeboka tillater. Det er en kombinasjon av valpeshow for min nye valp, lokale utstillinger, rasespesialer, NKK-utstillinger i Norge, utenlandske utstillinger, dobbeltutstillinger (telles da som to), trippelutstillinger (telles da som tre). Jeg forventer derfor at den lista kuttes kraftig ned. I tillegg er det plass til både rallylydighet og lydighet i kalenderen, men stevner er det så mange av at jeg gidder aldri å kjøre langt for det. Jeg har også ni-ti ringsekretæroppdrag og et dommeroppdrag i kalenderen for i år.

Hittil i år har vi vært på én utstilling, og ett rallystevne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er vel bare rasespesialen og Dogs4All som er banka her, tror jeg... men hadde tenkt å ta en tur til Finland for å se om vi får fatt i et finsk championat. Også har jeg gratis påmelding til den største svenske spesialutstillingen for begge hundene (siden de ble BIR og BIM på den utstillingen i fjor - og dermed fikk gratis påmelding som premie), og dit må vi kanskje dra da. Ellers har vi jo et mål om denne Nordic Champion-tittelen, så da må vi vel en tur til en slik utstilling i Sverige eller Danmark også (og om vi skal til Finland, så satser vi på at det også er en slik nordic utstilling). 

Vi dropper de små, lokale utstillingene tenker jeg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har høye ambisjoner om årets veteran og på topp 20 av mestvinner lista. Så planen er de fleste NKK i "nærheten" og noen små på Leto + 2 stk i Sverige, spesialen i Sverige og Norge og muligens den nasjonal i Danmark.

Så får vi se da, jeg pleier aldri å holde meg til planen :lol:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Målet er å få en int sløyfe i år pluss resten av certa jeg trenger til vanlig nuch (med unntak av det jeg trenger etter fylte to år).Han er jo unghund, så det er vel begrenset hva som er nødvendig å dra med seg? Gleder meg til rasespesialen og D4A! :) 

Prøver å få til en helg i Danmark, men ser mørkt ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håper på 2-3 i Tyskland, 2 i Danmark,  noen NKK, noen små, noen valpeshow, kanskje. Sånn blir det neppe. Har også lyst til å dra til WDS men det tipper jeg ikke går. Jeg starter i jobb etter endte studier ca 1. juli og først når jeg ser turnusen der vet jeg hvilke utstillinger som kan være aktuell fremover etter dette. Før dette er det litt andre ting som også gjør at utstillinger nedprioriteres. Skal nok være fornøyd om jeg får til noen her til lands, 2 i Tyskland/Danmark. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Kangerlussuaq said:

Hvor finner man oversikt på utstillinger i Tyskland og Nederland?

VDH utstillinger: https://www.vdh.de/ausstellungen/karte/
For raseklubbenes utstillinger så må man vel inn på den enkelte raseklubb å sjekke. 

Nederland: 
https://www.houdenvanhonden.nl/activiteitenagenda/?activityTypeFilter=Exhibits

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ih! Kanskje jeg må begynne å tenke på utstillinger igjen? Jeg skal på hundefestivalen i Selbu med eller uten valp. Og hvis jeg faktisk har valp så skal jeg vel farte litt rundt på valpeshow utover høsten og vinteren, bare for trening og sosialisering. Oppdal 23 September kanskje?

Edited by Symra&Pippin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skal på et par-tre stykker, men det blir som arrrangør, uten å stille hund. Og kanskje en tur på nærmeste NKK utstilling for å heie og være sosial. 

Edited by Lola Pagola

Share this post


Link to post
Share on other sites

Planlagt Leto i april, norske spesialen i mai, og svenske spesialen i juli. Så regner jeg med det blir NTK Sarpsborg og Lillestrøm. Og så vurderer jeg sterkt å dra til ISM i Nederland i oktober!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Her i huset har vi en regel om at vi alltid skal gå en tur på minst en time hver dag. I tillegg går vi en tissetur om morgenen. I helger og ferier går vi som regel ikke mer enn de to turene, fordi jeg har inngjerda hage som han har fri tilgang på hele dagen fra mars til oktober når jeg er hjemme. I de månedene han er mindre ute i hagen og herjer eller på dager jeg har 8 timers dager på jobb, går vi tre turer om dagen, men den ekstra turen er som regel ikke på mer enn 30 minutter. Da kjører vi heller noen søk i snøen eller andre morsomme ting hvis han har mye energi. Vi er på fellestreninger omtrent to ganger i uka, de dagene er ofte slitsomme for Torvald og han har mindre å gi på trening hvis vi har traska i en time eller to først, så da kjører vi gjerne tisseturruta vår før trening og en gang etter trening. Om jeg trener alene er turregimet vårt som vanlig, for han blir ikke så sliten når det ikke er masse hunder, folk og andre forstyrrelser. 
  • Skjønner den, sikler på halsbånd selv, jeg, har bare 2 og bruker bokstavelig talt ikke halsbånd, men er så mye fint. 🤩😂
  • Unødvendig? Nei nei... Aldri unødvendig med halsbånd vel  Haha! Nei nå er det nok herfira også. Hun fikk en ny kløv her om dagen og den var IKKE billig.... Så  Jeg  bare måtte ha noe lilla som matcha Non-Stop Sela 
  • Jeg har egentlig shoppestopp nå på unødvendige hundesaker, men klør fryktelig i fingrene. 😬
  • Å sitte på Etsy seint på kveld er farlig!  Ble brått ett nytt halsbånd (og så venter jeg på et som er forsinket siden mars) på Yara. Er jo moro da!  Da er det vel lov? Hu har bare ett halsbånd nå så på tide med ett til 
 • Nylig opprettede emner

×