Jump to content
Hundesonen.no

Hunderaser som sliter med seperasjonsangst?

Recommended Posts

Vi har en Welsh Springer Spaniel, vil si at denne rasen er en av de som topper lista når det kommer til separasjonsangst. Vår welsh sliter veldig med dette 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Heller ikke ukjent hos tibetansk terrier. De har best av å være to eller flere, som alenehund trenger de mye tid med menneskene sine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Snusmumrikk

Husky, hvis du bare har en. Hos folk som har flere huskyer er det så godt som aldri noe problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg var litt spent hvordan alene hjemme treningen skulle gå da kjøpte meg Gordon Setter for  7 mnd  siden da vet de ofte kan slite litt med seperasjonsangst .Det gikk heldigvis over all forventning hun  har alltid vært veldig trygg og hjemmekjær. Det tok mye lengere tid til forrige hunden min som var 75 prosent Gordon Setter og resten Labrador.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Skummelt, men bra at det gikk bra! 
  • Det skjer med min når hun er sulten. Hvis det er lenge siden hun har spist kaster hun opp gult slim, så vidt jeg vet er det ikke helt uvanlig og heller ikke farlig. Nå får hun mat to eller tre ganger om dagen (morgen, ettermiddag og kveld) og det har ikke skjedd på flere år. Jeg tror jeg kunne samlet måltidene sånn at hun fikk mat morgen og kveld uten at det blir et problem, men hun får mat når vi trener. 
  • Har en gordon setter som har hatt litt løs mage og kastet opp engang gul veske idag. Og ikveld begynte det å romle skikkelig i magen hans. tips til hva det kan være?
  • Hadde min hund våknet så tidlig, hadde jeg bedt han gi f... og gå å legge seg igjen 😂😂 Heldigvis sover han til jeg står opp 😁 Så jeg slipper den problemstillingen 😁
  • I dag ble vi (jeg og hunden) angrepet av en elg i mørket! Gikk langs en tursti, hørte et brak da grener og kvister knakk på siden, snudde meg og så bare et digert elghode komme mot meg under en meter fra meg. Sprang, og elgen kom etter, men den ble sinket av trær buskas og snø, så fikk noen meter forsprang. Snudde meg, gikk mot den og brølte alt jeg kunne. Elgen snudde. Puh. Jeg var lett skjelven, men hunden så ut til å ikke kunne bry seg mindre. Måtte sjekke at hun ikke hadde blitt sparket eller noe slikt, hun var mellom meg og elgen da det smalt og jeg så ikke hva som skjedde. Men det gikk bra ser det ut til. Merkelig at hun ikke reagerte på elgen tidligere - eller så var jeg kanskje ikke oppmerksom på henne. Jaja, nok et bevis på at livet med hund er mye mer spennende enn uten!
 • Nylig opprettede emner

×