Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå november


Tonje
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, Mira2.0 skrev:

Vi har hatt snø lenge, og hun tisser ute. Nesten helt husren, sjelden hun gjør inne. Men hun gikk rett opp i senga og tisser med en gang alle fire beina var i senga. 

@Krutsi kanskje det? Hun er 9 mnd og har ikke hatt første løpetid ennå. 

Da er det ikke utenkelig det.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pappa sponser med det samme han sponsa eksen sin billett med, nå har vi kjøpt flunka ny flybillett til @Teserere og livet er straks litt lysere  . Da blir det Thailand i jula med bestevenn! Er så glad

Mobilen min ringte mens jeg satt med en pasient (hørte vibreringa så vidt) og da jeg kjente igjen nummeret hoppet hjertet over flere slag, det var fra drømmejobben! De vil ha meg på intervju! Jeg var

Hei sonen! Visste dere at...     ...at jeg har verdens søteste lille vofs?    

Posted Images

21 timer siden, Paranomia skrev:

Skal ringe dyrlegen nå. Må bare slutte å gråte først. Kulen til Bjørn har ikke blitt mindre tross medisin. Virus (katten med astma) fungerer kun på høydose kortison ellers begynner han å hoste igjen. Nedtrapping var ikke vellykket slik som håpet. Det er ikke min dag i dag. Kan ikke miste noen av dem :( 

Og pga navtull mister jeg pengene mine i morgen, forhåpentligvis ordner det seg raskt men jeg holder ikke pusten. Tror jeg bare går og legger meg og står opp neste år eller noe. 

Edit: og bestilt time til fotografering av Bjørn. Kan ikke men må nesten tenke sånn, må ha et bilde av han om det verste skulle skje. 

 

20 timer siden, Paranomia skrev:

Operasjon i morgen. Tårene renner ikke, de fosser. Er superkirurgen i Sandefjord som skal operere så føler meg helt trygg på de sånnsett. Men så må de jo informere om risiko likevel og jeg får helt noia selv om jeg vet risikoen. Jeg vet det, men vil ikke vite. 

Krysser alt som kan krysses og gråter en liten tåre med deg :icon_cry::hug:

 

Må bare takke all støtte her inne etter alt kjipe som har skjedd :wub:
Vi fikk noen kjempe fine dager sammen. Masse folk og hunder som ville møte for tur og kos og skape gode minner for tiden etter. Det ble lek, tur, tårer og latter :heart:
For ikke å snakke om alle de som tente lys på mandag for å lyse opp veien til App så han fant frem i mørket :icon_cry:
Ingenting varmer mer i et hundeeiers hjerte enn å se at så mange mennesker, og hunder, er glad i ens hund. Jeg er takknemlig for alle gode folk jeg har rundt meg jeg!!

  • Like 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

46 minutter siden, enna skrev:

Ok, klagepost - jeg er ikke i humør om dagen... 
Etter dagen i går, la jeg meg rimelig tid, ca 23. Og lå en stund før jeg sovna. Gubben min var ikke hjemme, han var på jobb regna jeg med, siden han er gift med jobben, og ca midt på natta, rundt 0130 hørte jeg at han kom inn fordi han selvfølgelig vekte bikkjene som sa fra om at noen er på veg inn døra. Han la seg, sovna, men det gjorde ikke Nova! Hun hadde da nemlig fått for seg noen prosjekter. Jeg gikk ned flere ganger for å roe henne, og med en gang jeg var inne på eget soverom igjen, startet hun på nytt. Frem og tilbake et par timer før dyret faktisk forstod at jeg var RASENDE (av søvnmangel)! og roa seg. I dag opp litt over 6, fora og lufta og fora Lotta, Nova og Diva, og mens de fikk leke ute i hagen, tok jeg med Lita på egen luftetur. Hun lå hos datter i natt, (og var på rommet med henne i går ettermiddag, siden hun nå ikke kan være sammen med de tre andre hundene). På rommet der hadde hun ligget og flasset hele ettermiddagen, så hun var ikke mindre stressa der enn hun har vært andre steder siste dagene (og hun har sovet på det rommet med datter siste 3,5 år. Så datter kommenterte da jeg kom inn i går kveld at Lita var veldig stressa og rar). 
I morges fikk jeg vite at hun i natt hadde kasta opp flere ganger (regner med det er nsaid som hun nok ikke tåler pga magen, til tross for magebeskyttende medisiner i tillegg), og på tur så begynte hun å hoste (og det kan jo stemme med hjertesvikt..). 
På toppen av det hele fikk jeg en jobbmail tikkende inn kl 07, som gjorde meg i veldig dårlig humør, 

Har å vært over to timer på jobb, Lita er med meg i dag også og sover på ullteppe her. Og jeg er i dårlig humør rett og slett... 

Det er lov å være gretten med så mye som skjer på en gang u tillegg til lite søvn :hug:Håper de finner noe som kan hjelpe Lita! 

Det tok en time før jeg var ferdig. Nå verker det oppover i nakken og på halsen, og nedover høyre skulder. Detbe  viastnok normalt når de injiserer noe som kroppen jobber for å få ut. Jeg må sitte her en halvtime før at de skal være sikre på at jeg ikke går herfra dritings :lol:

Så får vi se når jeg kjører til jobb i dag. Jeg skal i hvert fall få gått tur først, og lagd lunsj/middag til å ha med. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutes ago, Krutsi said:

Ja, det er litt håpløst.. for man har på en måte en hund man ikke kjenner, så man kan liksom ikke tenke at «det går sikkert bra dette».. feks får vi besøk, så må jeg følge nøye på henne i starten, for det er begge deler om hun er den vanlige sosiale eller så blir hun den lumske som knurrer, flekker tenner, buster seg opp, den litt skye småengestelige hunden som traver rundt besøkende og ikke vet helt hva de vil.. 

Så nå begynner jeg nesten å bli litt oppgitt at jeg nesten bare setter en strek og sier nok er nok. Men så er det jo litt fint hvis dyrlegen hadde sagt at høyst sannsynlig er det hjernesvulst, så kan jeg i det minste si «hva var det jeg sa?» da jeg har sagt det siden september og alle mente at jeg overdrev :P:lol: 

Det er ikke noe ålreit i det hele tatt når man ikke egentlig kjenner igjen hunden sin, og ikke aner hvorfor de ikke bare er seg sjøl. Jeg er litt usikker på om det er så morsomt å ha rett i sånne saker da :P Jeg blir bare frustrert, sånn type har lyst til å hyle "NESTE GANG JEG SIER DET ER NOE MED BIKKJA MI KAN DERE DRITE I Å TVILE PÅ DET JEG SIER FOR JEG HADDE RETT OG DERE TOK FEIL OG JEG KJENNER DEN BEST SÅ BARE HOLD KJEFT!". Hadde det bare hjulpet, liksom :P Men jeg krysser fingrene for at det er noe som kan fikses jeg, og at hun blir seg selv og er en hyggelig og frisk hund etterpå :) 

19 minutes ago, LØJ said:

Må bare takke all støtte her inne etter alt kjipe som har skjedd :wub:
Vi fikk noen kjempe fine dager sammen. Masse folk og hunder som ville møte for tur og kos og skape gode minner for tiden etter. Det ble lek, tur, tårer og latter :heart:
For ikke å snakke om alle de som tente lys på mandag for å lyse opp veien til App så han fant frem i mørket :icon_cry:
Ingenting varmer mer i et hundeeiers hjerte enn å se at så mange mennesker, og hunder, er glad i ens hund. Jeg er takknemlig for alle gode folk jeg har rundt meg jeg!!

:hug: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

38 minutes ago, Siri said:

Du er nok sikkert forskånet for dritt der ja :P 

Jeg håper det, men noe er det tydeligvis som legger fra seg noe som kan spises, det er jo bare noen uker siden de var hos andre naboen og åt ett eller annet gugg også :P 

38 minutes ago, Siri said:

:lol: Og jeg hadde liksom ikke sett for meg at du var en sånn som spiste jordbærsyltetøy på brødskiva :lol: Ikke at jeg har tenkt over hva du har på brødskiva tidligere liksom, men... :lol: Du får ta det som et tegn på at kroppen vil ha mer fett på beina til å tåle vinter og kulde :ahappy:

Morsomt nok så pleier jeg ikke det heller, men i dag hadde jeg lyst på jordbærsyltetøy :P Jeg pleier å spise salami på brødet mitt :P 

38 minutes ago, Siri said:

Jeg synes alltid det er så merkelig når jeg sender e-post til folk med enten svar på noe, eller en utredning etc ... så får jeg veldig ofte aldri svar tilbake med en takk, eller i det minste at de har mottatt e-posten. Er ikke det normal folkeskikk liksom? 

En skulle tro det! 

Det blir dobbeltpost fordi jeg glemte Siri, og Siri blir så vanskelig å ha med å gjøre om hun blir oversett :P:lol::teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man skal bestille noe fra animail og siden plutselig er nede... sukk... på den positive siden hadde de tilbud på hundeforet jeg skulle kjøpe - på den negative siden så får jeg ikke bestilt fordi siden er nede... grr...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Krutsi said:

Er hun 7 år eller noe? 

Min korthåret dachs ble plutselig syk da han var 7 år. Gikk ned i vekt, tisset på seg i søvne osv. Det viste seg å være hjertefeil. Det var vist vanlig at den dukket opp da de var ca 3 år, men symptomene kom ikke frem før hunden var rundt 7, mener jeg å huske. Vanlig feil på dachsen. Nå er det en del år siden, så jeg kan huske feil altså.. 

@Pringlen husker kanskje mer? 

Hun er 7 år ja. Men ser eldre ut enn det. Det kan jo godt være hjertesvikt som har gjort at hun har tapt seg siste halvåret. Bilyden har ingen hørt før og hun har vært gjennom noen narkoser så de har lyttet regelmessig på henne gjennom årene. Men jeg tror også at hun har sterke smerter i ryggen nå, spesielt siden hun vegrer seg mot å gå trapp overhodet, og det har hun aldri gjort tidligere. Jeg tror hun har en generell artrose som nå har blitt skikkelig ille. Og mulig nå hjertesvikt på toppen, i og med bilyd og hoste under aktivitet. 
Hun har alltid vært en så verdig og stolt dame med humør og humor. Nå er hun i ferd med å reduseres til en skygge av seg selv. Så i løpet av siste døgnet har jeg bestemt meg for å utrede og bruke et par uker på det, men hun skal slippe et liv som redusert om dette er hva jeg tror. Hun skal få gå ut med flagget til topps, og verdigheten i behold. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@LØJ 
Høres ut som en fin avslutning dette :) 
Det hjelper veldig godt på å vite at de rundt en faktisk tar vare på deg og tenker på deg. :hug: 

Hjemme igjen, og bedøvelsen er på vei ut. Det verker enda mer oppover nakken og nedover skulderen nå. Så spørs om jeg ikke bare holder meg hjemme i hele dag og heller starter dagen ekstra tidlig i morgen. 
Nå begynner det å bli vondt å svelge, så det er tydelig at jeg har fått godt med juling både utenpå og inni. Jeg har begynt å lage dagens lunsj i hvert fall. Eventuelt morgendagens lunsj. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, 2ne skrev:

Det er ikke noe ålreit i det hele tatt når man ikke egentlig kjenner igjen hunden sin, og ikke aner hvorfor de ikke bare er seg sjøl. Jeg er litt usikker på om det er så morsomt å ha rett i sånne saker da :P Jeg blir bare frustrert, sånn type har lyst til å hyle "NESTE GANG JEG SIER DET ER NOE MED BIKKJA MI KAN DERE DRITE I Å TVILE PÅ DET JEG SIER FOR JEG HADDE RETT OG DERE TOK FEIL OG JEG KJENNER DEN BEST SÅ BARE HOLD KJEFT!". Hadde det bare hjulpet, liksom :P Men jeg krysser fingrene for at det er noe som kan fikses jeg, og at hun blir seg selv og er en hyggelig og frisk hund etterpå :) 

:hug: 

Nå har jeg hadde rett på hver eneste hund på de siste 4 årene, så jeg burde få ha litt tiltro, men Neida! :P 

Og jeg er litt der at jeg nekter å kjenne på realiteten, så enda er det bare morbid humor :lol: 

Akkurat nå, enna skrev:

Hun er 7 år ja. Men ser eldre ut enn det. Det kan jo godt være hjertesvikt som har gjort at hun har tapt seg siste halvåret. Bilyden har ingen hørt før og hun har vært gjennom noen narkoser så de har lyttet regelmessig på henne gjennom årene. Men jeg tror også at hun har sterke smerter i ryggen nå, spesielt siden hun vegrer seg mot å gå trapp overhodet, og det har hun aldri gjort tidligere. Jeg tror hun har en generell artrose som nå har blitt skikkelig ille. Og mulig nå hjertesvikt på toppen, i og med bilyd og hoste under aktivitet. 
Hun har alltid vært en så verdig og stolt dame med humør og humor. Nå er hun i ferd med å reduseres til en skygge av seg selv. Så i løpet av siste døgnet har jeg bestemt meg for å utrede og bruke et par uker på det, men hun skal slippe et liv som redusert om dette er hva jeg tror. Hun skal få gå ut med flagget til topps, og verdigheten i behold. 

Han min ble heller ikke oppdaget noen ting på før han ble skikkelig sjuk.. men ja..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Krutsi skrev:

Er hun 7 år eller noe? 

Min korthåret dachs ble plutselig syk da han var 7 år. Gikk ned i vekt, tisset på seg i søvne osv. Det viste seg å være hjertefeil. Det var vist vanlig at den dukket opp da de var ca 3 år, men symptomene kom ikke frem før hunden var rundt 7, mener jeg å huske. Vanlig feil på dachsen. Nå er det en del år siden, så jeg kan huske feil altså.. 

@Pringlen husker kanskje mer? 

Ikke uvanlig at klaffefeil dukker opp på godt voksene/eldre dachshunder. Har vært mest borte i de som er 10+ (bort sett fra søster til din, hun var 6-7? Men viste ingen tegn på noe) Har egentlig ikke hørt om så mange som viser noe særlig symptomer, men noe er det sikkert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stine skrev:

Høres ut som dere har hatt en fin helg @LØJ :hug::heart: :heart: :heart:

Piggtrådfaenskap!

IMG_20171130_113930_1.jpg

:o 
Stakkas Tuva! God bedring! 
Men er det ikke noe i at det ikke er lov å ha piggtråd ute der folk ferdes, eller har jeg blandet med noe? Jeg ville sjekket det opp og evt gått til grunneier. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

:o 
Stakkas Tuva! God bedring! 
Men er det ikke noe i at det ikke er lov å ha piggtråd ute der folk ferdes, eller har jeg blandet med noe? Jeg ville sjekket det opp og evt gått til grunneier. 

Vi går der det egentlig ikke ferdes folk :lol: Er endel beiteområder der, og hvis jeg husker rett er det lov med "gammelt" piggtråd, men man har ikke lov til å sette opp nytt.

Har renset og satt på plastet, men fy søren så mye blod det kommer fra øreflippen! Hun får nok en fint splittet øreflipp nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stine skrev:

Vi går der det egentlig ikke ferdes folk :lol: Er endel beiteområder der, og hvis jeg husker rett er det lov med "gammelt" piggtråd, men man har ikke lov til å sette opp nytt.

Har renset og satt på plastet, men fy søren så mye blod det kommer fra øreflippen! Hun får nok en fint splittet øreflipp nå...

Da har jeg misforstått den loven litt ja. Og så lenge du er på områder hvor det er "lov" så er det nok ikke så lett å ta det med grunneier :P 

Godt at staffer er litt tøffe og hardføre. Håper det gror fint uten noen komplikasjoner :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Da har jeg misforstått den loven litt ja. Og så lenge du er på områder hvor det er "lov" så er det nok ikke så lett å ta det med grunneier :P 

Godt at staffer er litt tøffe og hardføre. Håper det gror fint uten noen komplikasjoner :) 

Hun er like blid og merker ikke noe til det :lol: Litt irritert på plasteret bare :P

IMG_20171130_122110.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutes ago, Krutsi said:

Nå har jeg hadde rett på hver eneste hund på de siste 4 årene, så jeg burde få ha litt tiltro, men Neida! :P 

Og jeg er litt der at jeg nekter å kjenne på realiteten, så enda er det bare morbid humor :lol: 

Jeg tror det er det samme hvor mange ganger man har rett, jeg tror det er en automatisk respons at man ikke tror om man ikke ser det selv? Jeg veit ikke, jeg :icon_confused:

Jeg skjønner den morbide humoren da. Det er lettere å le av noe, enn å grine hver gang det er noe :) 

14 minutes ago, Stine said:

Høres ut som dere har hatt en fin helg @LØJ :hug::heart: :heart: :heart:

Piggtrådfaenskap!

IMG_20171130_113930_1.jpg

Neimenn, stakkars! :o 

Jeg trodde det var nakken først jeg og, forresten, men jeg ser jo nå at det er øret :P 

--

AN ser jeg ironien i at jeg blør igjen, samme dagen som jeg fikk en sms om avtale på gyn.pol på Ahus.. Jeg tru'kke det er den kroppsåpningen det blør fra, men for all del - la oss stikke noe oppi der og sjekke også :P TMI? :teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, JeanetteH skrev:

Du har ikke fått snø Hjemme? 

Jeg har en eller to innetisser hvert år med valp/unghunder når det kommer snø. De spiser og spiser og må akutt tisse og nesten hver gang så omtrent våkner de og tisser samtidig. I år har det gått i hundeseng og sofa (6 mnd og 16 mnd) en gang hver også var det over. I fjor var den på 16 mnd 5-6 mnd og da ble det sengen. Og Talli som var husren ved 8 uker tisset ned hele sofaen og langs stuegulvet og helt til ytterdøren en gang etter det var kommet fin spisesnø. 

Er ikke noe slikt da :)

Det der har jeg opplevd noen ganger også - ikke at de har tisset inne da, men de har hatt temmelig full blære når jeg først har kommet på at de måtte ut for å tisse :aww: 

50 minutter siden, 2ne skrev:

Morsomt nok så pleier jeg ikke det heller, men i dag hadde jeg lyst på jordbærsyltetøy :P Jeg pleier å spise salami på brødet mitt :P 

:lol: Du forekommer meg som mer salamipike ja :lol: 

50 minutter siden, 2ne skrev:

Det blir dobbeltpost fordi jeg glemte Siri, og Siri blir så vanskelig å ha med å gjøre om hun blir oversett :P:lol::teehe: 

Bilderesultat for Kjerring og kjevle

43 minutter siden, Turb skrev:

Når man skal bestille noe fra animail og siden plutselig er nede... sukk... på den positive siden hadde de tilbud på hundeforet jeg skulle kjøpe - på den negative siden så får jeg ikke bestilt fordi siden er nede... grr...

Man blir jo nesten litt handicappet når sånne ting ikke fungerer. Jeg sleit med VIPPS i går, dvs de varslet nedetid da, men det passet jo himla dårlig når jeg MÅTTE betale noe med VIPPS i går før det var for seint på dagen :lol: 

14 minutter siden, Stine skrev:

Piggtrådfaenskap!

IMG_20171130_113930_1.jpg

Skitt... Jeg har litt skrekken for at hundene skal gå seg fast i noe sånt... 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

:lol: 

På første bildet så det ut som at det var i nakken også. Hun hadde kanskje vært irritabel på mer enn bare plasteret om det var der i tillegg :P 

Ser nå at det ser ut som nakken :lol: Bare øret, så er ikke så gæli som det ser ut som :teehe: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

Joda... når man har bobil så :aww: ... vel... om man har bobil som ikke står på verksted, vel og merke... 

En må fremdeles melde på i tide, da, en kan ikke finne ut på en onsdag at næh, skulle en stilt en hund eller to på EDS/WDS i helga, mon tro? :P 

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

Men det har jeg jo allerde konkludert med. Men jeg ser fortsatt ikke helt poenget med å kjøpe enda flere lilla duker når man allerede har en duk og en løper... hvor mange bord har du liksom ? :P Som sagt: lys er lys. De brenner. Det er koselig. Det holder :aww: Nedtelling greier jeg fint uten å tenne lys... man har da en kalender, om ikke annet så på mobilen :aww: 

Your opinion is invalid fordi:

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

... sa jeg at jeg ikke er flink til å stæsje til jul? :whistle: 

:D 

Jeg har to kommoder på kjøkkenet som er penere med duk på, det er de jeg forsøker å finne noe til. 

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

Joda, det er det helt sikkert... brent på bålet og greier liksom :o 

Litt må en ofre for min velvære, vøtt.

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

Det er vann i Mjøsa :aww: 

Ja... Men nei...

På 27.11.2017 at 10:16 PM, Siri skrev:

Må jeg legge meg... skal opp kl 5 i morra. 

Håper du får risikotillegg for slike arbeidsdager!

På 27.11.2017 at 10:23 PM, Symra&Pippin skrev:

Hundebadekaret? 

Bathing animated emoticon

Ja, for det er sikkert deilig, når det i bakenden er type 12 mm høy kant for å holde vannet på plass :D

På 27.11.2017 at 10:26 PM, Snoffe skrev:

Egentlig har jeg litt dårlig samvittighet fordi jeg valgte kjemisk kastrering og en heftig antibiotikakur i januar, også kom det tilbake så fort. Burde ha valgt anderledes da. Men samtidig så var det jo en sjanse for at det ikke ville bli en kronisk greie, men jeg hadde det på følelsen at det kom il å komme tilbake, og så hadde jeg så lyst å prøve å være med på utstilling. Nå har han endt opp med å ha mer vondt en nødvendig. 

Det er ingen som har krystallkule. Hadde jeg visst at Foenix ville ende med operasjon, så hadde jeg jo ikke kastet bort så mye tid og penger på å teste medisiner. Og hadde jeg hatt krystallkule ville jeg visst om operasjonen ville bli vellykket, mens nå må jeg ta tiden til hjelp i stedet. En gjør det en kan for hunden ut fra de forutsetningene og premissene en har å navigere med, en kan ikke gjøre mer enn det.

Du kan søke NKK om dispensasjon for å få stille kastrert hund, så lenge det er gjort av dyrevelferdsmessige årsaker - og ikke for å dempe aggresjon etc.

På 27.11.2017 at 10:48 PM, Snoffe skrev:

Svigermor kjøpte seg en badestamp i sommer, jeg vurderer det selv :P Veldig greit når man ikke har plass til badekar :P

 

 www.coolstuff.no/Badebalje-for-voksne

 

På 27.11.2017 at 10:56 PM, Nemi1 skrev:

Teste dette kanskje?

 

På 27.11.2017 at 11:03 PM, Raksha skrev:

@SFX  Jeg drømmer om dette https://www.coolstuff.no/Badebalje-for-voksne  :lol: 

Nei, nei, nei, badekar skal være så store at en kan ligge godt, med en oppblåsbar gummipute i nakken, uten at verken tær, skuldre, knær eller pupper blir kalde fordi en må velge en eller annen vinkel som ikke dekkes av vann.

På 28.11.2017 at 10:05 AM, QUEST skrev:

Pfft..de ser da kliss like ut..litt mere hvitt på den fremste hunden, ellers ingen forskjell..:sleep:

Alle vet jo at berneren kan komme med mer og mindre hvitt, så :P 

På 28.11.2017 at 10:05 AM, QUEST skrev:

Når det er sagt..neste gang jeg drar på utstilling for å titte, da skal jeg nistudere bernereierne.. og stakkars deg @SFX hvis jeg bare ser EN eneste bernereier med sikleduk.. DA skal du få høre det altså! :lol:

Det er ingen bernereiere som går inn i ringen med sikleduk festet i baklomme, det har jeg aldri sett. Noen få tørker litt rundt munnen før de går inn i ringen - men en korrekt berner skal ikke trenge det, det skal være tørre lepper. Forrige tispa mi måtte jeg som sagt tørke av av og til før vi gikk inn i ringen, hvis hun hadde drukket mye eller det var mye pesing i sola, så det var litt mer hyggelig for dommer å sjekke tenner. Men det var ikke noe jeg gjorde gjentatte ganger i hverdagen. Og hun hadde altså heller ikke et optimalt hode i min bok.

På 28.11.2017 at 10:05 AM, QUEST skrev:

Menne tilbake til hår og krøller.. Du ser jo ut til å ha ganske langt hår? Hvordan funker det når du tar ny permanent? Krøller du bare utveksten? Nå er det jo leeenge siden jeg tok permanent sist men den gang slet i alke fall permanent hardt på håret. Det ble gjerne både tørt og sprøtt og mest modent for klipping etter en permanent. Finnes det kanskje mildere metoder nå? 

Nå er det bildet tre år gammelt, så nå har jeg kortere hår med annen farge (og færre dobbelthaker, juhu!)

Jeg tar ikke permanent ofte - det er rundt et år siden sist nå, for eksempel. Men når jeg tar permanent, krøller vi alt - jeg kan ikke tro det er mulig å bare krølle etterveksten, en må jo rulle håret på fra enden. En kan sikkert begynne midt i, men det virker klønete. Og joda, det sliter jo på håret, men jeg får den effekten jeg ønsker uten å ta det så ofte - jeg trenger ikke nødvendigvis krøller, men at det er mer volum i håret. Vi har klippet litt tupper og slikt når jeg har tatt permanent, men det er ikke sprøtt og tørt helt inn til røttene. Om det er mildere kjemikalier nå enn før aner jeg ikke, men det ville jo ikke forundre meg om det er gjort endringer siden puddelrockens glansdager. Jeg bare kjøper ei pakke på Vita og drar til mamma, jeg! :D 

På 28.11.2017 at 4:12 PM, Malinka skrev:

I dag klaffet det for eldstemann, så nå blir de huseiere! Enebolig i Elverum, med overtakelse før vi kommer på juleferie, så romjulen blir nok dedikert noe flytting :lol: Ganske nærmt min søster også, så da blir det greit å fordele seg der i ferier. :) 

Etterdønninger etter mitt eget boligkjøp holder fortsatt på. Jeg har vel kanskje ikke nevnt noe her inne, men det er en del klare tekniske mangler som går ut over alle 4 leilighetene i huset. Lydisolering og krav til brannceller er for eksempel nesten ikke eksisterende. Og dokumentasjon på det elektriske får vi ikke. Og tak og etasjer har begynt å sige, ca 2-3cm på et halvår i øverste etasje så langt... Dette kommer til å lønne noen advokater og takstmenn fremover. Jeg er virkelig glad jeg sparte de pengene på kjøpsforsikringen... :sheldon: :getlost:

Åååååh, det høres ut som et mareritt!

Så mange triste hundeeiere her i dag, en stor klem til dere alle som har syke hunder!

Jeg er så glad i veterinærkontoret mitt. Jeg stoppet innom dem på tirsdag, som de hadde bedt meg om, så de kunne fjerne det stinget som satt igjen i Foenix sitt øre - etter en operasjon de ikke hadde gjort, og etter stingfjerning som de ikke var involvert i. De tok Foenix innimellom andre avtaler, siden vi regnet med at det skulle gå kjapt. Og de er så omtenksomme og fine - det var ikke bare fram med saksa og inn i øret, neida, først en ganske lang og god prat om hvordan Foenix har hatt det siden de så henne sist for en måned siden, mens Foenix fikk mase kos og godbiter, de vil genuint bli oppdatert og bryr seg om både hund og eier. Og da jeg skulle dra ville de ikke ha betalt en gang, jeg tok det for gitt at jeg skulle betale for meg. Det er så hyggelig å ha slike veterinærer - Foenix var så gira på å komme tilbake at hun faktisk klarte å rykke lenka ut av hånda mi og spurtet bort til døra for å komme inn på vei fra parkeringsplassen. Og Glam skjønte også hvor vi var, så han satt i bilen og ulte i lengsel etter alle de trivelige veterinærene. Sist han var der, fikk han en håndjobb for å sjekke sædkvaliteten, så jeg skjønner jo ham :D 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, SFX skrev:

En må fremdeles melde på i tide, da, en kan ikke finne ut på en onsdag at næh, skulle en stilt en hund eller to på EDS/WDS i helga, mon tro? :P 

Men det krever ikke veldig lang planlegging å sende en påmelding :aww: 

7 minutter siden, SFX skrev:

Your opinion is invalid fordi:

:D 

Men fordi interessen er laber, betyr det jo ikke at jeg ikke har peiling på hva jeg snakker om :aww: 

7 minutter siden, SFX skrev:

Jeg har to kommoder på kjøkkenet som er penere med duk på, det er de jeg forsøker å finne noe til. 

Men jeg vedder på at du har 20 løpere som passer der, selv om de ikke er lilla :P 

7 minutter siden, SFX skrev:

Litt må en ofre for min velvære, vøtt.

Sant nok.. 

7 minutter siden, SFX skrev:

Ja... Men nei...

Du er så negativ ass!!!! 

7 minutter siden, SFX skrev:

Jeg er så glad i veterinærkontoret mitt. Jeg stoppet innom dem på tirsdag, som de hadde bedt meg om, så de kunne fjerne det stinget som satt igjen i Foenix sitt øre - etter en operasjon de ikke hadde gjort, og etter stingfjerning som de ikke var involvert i. De tok Foenix innimellom andre avtaler, siden vi regnet med at det skulle gå kjapt. Og de er så omtenksomme og fine - det var ikke bare fram med saksa og inn i øret, neida, først en ganske lang og god prat om hvordan Foenix har hatt det siden de så henne sist for en måned siden, mens Foenix fikk mase kos og godbiter, de vil genuint bli oppdatert og bryr seg om både hund og eier. Og da jeg skulle dra ville de ikke ha betalt en gang, jeg tok det for gitt at jeg skulle betale for meg. Det er så hyggelig å ha slike veterinærer - Foenix var så gira på å komme tilbake at hun faktisk klarte å rykke lenka ut av hånda mi og spurtet bort til døra for å komme inn på vei fra parkeringsplassen. Og Glam skjønte også hvor vi var, så han satt i bilen og ulte i lengsel etter alle de trivelige veterinærene. Sist han var der, fikk han en håndjobb for å sjekke sædkvaliteten, så jeg skjønner jo ham :D 

Det minnet meg på den gangen jeg fant et par sting i huden på min bedlington... og kom på at det antakelig var sting etter at han fjernet en fettkul 4 år tidligere :lol: De var lette å dra ut, da... og jeg lurer ennå på hvordan jeg kunne ha oversett dem når jeg børstet og klipte ham :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

32 minutter siden, 2ne skrev:

Jeg tror det er det samme hvor mange ganger man har rett, jeg tror det er en automatisk respons at man ikke tror om man ikke ser det selv? Jeg veit ikke, jeg :icon_confused:

Jeg skjønner den morbide humoren da. Det er lettere å le av noe, enn å grine hver gang det er noe :) 

Neimenn, stakkars! :o 

Jeg trodde det var nakken først jeg og, forresten, men jeg ser jo nå at det er øret :P 

--

AN ser jeg ironien i at jeg blør igjen, samme dagen som jeg fikk en sms om avtale på gyn.pol på Ahus.. Jeg tru'kke det er den kroppsåpningen det blør fra, men for all del - la oss stikke noe oppi der og sjekke også :P TMI? :teehe: 

Jeg har igjen 4 eksamner, jeg kan ikke ha et meltdown nå.. så jeg later som alt ordner seg Evt med en ny hund osv.. som om man vil ha seg valp igjen liksom ??

og kanke du spørre om mensen skal være der? :lol: tipper det blir sånn passende klein stemning da :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, SFX skrev:

Alle vet jo at berneren kan komme med mer og mindre hvitt, så :P 

Ja, akkurat ja! :D

28 minutter siden, SFX skrev:

Det er ingen bernereiere som går inn i ringen med sikleduk festet i baklomme, det har jeg aldri sett. Noen få tørker litt rundt munnen før de går inn i ringen - men en korrekt berner skal ikke trenge det, det skal være tørre lepper. Forrige tispa mi måtte jeg som sagt tørke av av og til før vi gikk inn i ringen, hvis hun hadde drukket mye eller det var mye pesing i sola, så det var litt mer hyggelig for dommer å sjekke tenner. Men det var ikke noe jeg gjorde gjentatte ganger i hverdagen. Og hun hadde altså heller ikke et optimalt hode i min bok.

*mumle, mumle* altså ; nå trenger jeg hjelp her av Sonen! :flowers: Er det bare en eneste en, som har sett bernereiere med sikleduk i baklomma?? :lol:

29 minutter siden, SFX skrev:

Nå er det bildet tre år gammelt, så nå har jeg kortere hår med annen farge (og færre dobbelthaker, juhu!)

Jeg tar ikke permanent ofte - det er rundt et år siden sist nå, for eksempel. Men når jeg tar permanent, krøller vi alt - jeg kan ikke tro det er mulig å bare krølle etterveksten, en må jo rulle håret på fra enden. En kan sikkert begynne midt i, men det virker klønete. Og joda, det sliter jo på håret, men jeg får den effekten jeg ønsker uten å ta det så ofte - jeg trenger ikke nødvendigvis krøller, men at det er mer volum i håret. Vi har klippet litt tupper og slikt når jeg har tatt permanent, men det er ikke sprøtt og tørt helt inn til røttene. Om det er mildere kjemikalier nå enn før aner jeg ikke, men det ville jo ikke forundre meg om det er gjort endringer siden puddelrockens glansdager. Jeg bare kjøper ei pakke på Vita og drar til mamma, jeg! :D 

Jupp, tipper at dagens permanentvæske er 'snillere' enn i hin hårde dager..da ble i alle fall mitt hår både tørt og sprøtt.. Farget man det etterpå, så var det egentlig bare å klippe av etter en stund..:getlost:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@SFX du har helt rett, men så er det så lett å legge skyld på seg selv :P

Det viste jeg ikke, så det skal jeg vurdere å gjøre.

 

Casper er mye piggere i dag, og såret ser fint ut heldigvis. Han drikker litt lite, men så får han våtfor så han får nok den vesken han selv mener han har bruk for nå. Han er ikke dehydrert så stresser ikke enda.

Tenkte vi skulle gå oss en liten rusletur, blir ikke lange turen. Så da kan Melvin også bli med oss.Visstnok kan hele den igjenværende pungen bli fyldt opp med blod hvis han er i for høy aktivitet, så det tror jeg vi dropper :P

 

Jeg sydde votter i går, til pappa og kjæresten. Pappa er en stor mann, så hvordan i alle huleste dager jeg har klart å sy votter i størrelse kvinne aner jeg ikke :lol: Jaja, da får jeg begynne på nytt :P heldigvis var jeg å kjøpte litt nytt stoff i går, hvis ikke hadde pappa fått leopardvotter :P da hadde han nok blitt veldig fornøyd *ler* 

Vi skal ha kalkun til middag i dag, og jeg gleder meg veldig! I morgen eller på lørdag skal vi ha hjemmelaget pinnekjøtt av hjort, og så skal vi kose oss masse :ahappy: har vært sammen i 3 år, tiden har bare flydd av gårde!

 

 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...