Gå til innhold
Hundesonen.no

foringstid.


Wildlife
 Share

Recommended Posts

To ganger om dagen, når jeg står opp og på ettermiddag/kveld en gang. Noen ganger skipper vi kveldsmåltidet om han har fått mye godbiter på trening, men oftest får han litt i skåla når vi kommer hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har valgt å fòre to ganger om dagen. Tidligere kun en, men da synes jeg de var så masete og sultene på kvelden, så da gikk jeg over til to ganger i stede. Så de får frokost når jeg står opp (mellom 05:30 og 08:00), så får de kvelds en eller gang på ettermiddagen, gjerne etter langturen er gått. Fòrer 50/50 tørt & vom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forer to ganger om dagen, på morgenen før jeg stikker på jobb og etter tur etter jobb. I helger/ferier sklir det helt ut, så lenge hun får mat to ganger om dagen funker det fint, selv om hun gjerne prøver å vekke meg rundt tidspunktet hun vanligvis får mat på om morgenen.

I jula/når jeg var sykemeldt tidligere i år f.eks fikk hun mat rundt kl 12 på dagen og i 10-12 tida på kvelden. Ikke noe problem. 

Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne fore på mye mer tilfeldige tidspunkter i døgnet, men siden mitt døgn er sentrert rundt når jeg jobber tilpasses foring og bikkja det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her forer vi på morgen og på kvelden. Frokosten er som regel etter jeg har vært på badet og før morgenluftinga (varierer endel etter hvordan dagen min ser ut, om jeg har jobb, skole eller fri) og kveldsmaten kommer etter 20-tiden en gang. Passer bra for både oss og hundene med de foringsrutinene. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...