Gå til innhold
Hundesonen.no

Fjelldronningen`s Leo


Krilo
 Share

Recommended Posts

vi har visst en blanding mellom krokodille og piraja vi, når han får slike raptusser :P og de tenna hans er skarpe, og han er tydeligvis sterkere i kjeven enn når vi fikk han, for nå kan det gjøre direkte vondt! så her er det bitetrening og bitetrening på gang. han har dessuten begynt å få sansen for interiøret- det smakte vist helt nydelig i følge Leo :getlost: så når valpebitingen til slutt ender kan det hende vi må vurdere nye møbler altså ( :D litt lei de vi har nemlig så gjør meg ingen ting å måtte kjøpe nye :D )

hver dag har vi hjemme alene trening, sakte men sikkert begynner det å bli greiere og greiere å være alene. vi trener også på å sitte i bur og bilen mens den kjører, det er ikke så moro, og kjører vi fpr lang kommer det enten litt middag eller bare flytende vesker opp igjen :blink: så vi håper at han snart skal skjønne at det er moro å kjøre bil, sånn at vi kan dra på hytta med han snart.

han gjør fra seg ute, har ikke hatt noen uhell inne på over en uke nå * bank i bordet* vi er flinke til å lufte han med jevne mellomrom, så vi er spente på når han begynner å si ifra selv når han må på do :)

og snart har ørene hans reist seg ordentlig også, nå er det ene litt høyere enn det andre og han ser fryktelig søt ut :aww:

Og han begynner sakte men sikkert å bli flinkere til å gå i bånd, virrer jo frem og hit og dit, men han drar ikke så mye, noe som er utrolig deilig! I går gikk vi tur i skogen, litt lenger skogstur enn vi har pleid, og da slapp vi han og trente på inkalling, han er så flink til å komme når vi roper, flinken vår :aww: selvom han ikke vil ha godisen vi gir han når han kommer. har bestilt litt diverse på nettet nå, også skal vi handle litt i dag. tror han blir fort lei godbitene jeg. når har vi to forskjellige i en pose så vi eller han vet ikke hva han får, og han spiste de kanskje i 2 dager før han ikke gadd de mer, bare sleika og spytta de ut.. raringen :rolleyes2:

nå har vi hatt han i 2 uker og 2 dager, og jeg føler liksom at han alltid har hvert her jeg, han passer så godt inn med oss.

også er han så utrolig vakker, kan sitte å bare stirre lenge på han når han ligger og sover :wub:

IMG_1316-1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 203
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg lever altså, jeg er bare litt opptatt med å være storebror om dagen. Det er skikkelig koselig Og siden vi må ha med sånn sak med hjul har folka mine funnet nye steder å gå tur, ene sted

En fin søndag med besøk Tandemhopping i hagen Leo er veldig glad i Milli, og skal helst gå tett i tett Fornøyd gladgutt

Bloggen er oppdatert med bilder fra dagen i dag! vi var en tur på Tjøme for å leke med jentene hans, nydelig vær og herlige lekekamerater som kooooooste seg maks http://leo-lapphund.blogspot.no/

Posted Images

Utrolig nydelig hund! Elsker fargen hans! :D

For en skjønn liten bamse! :wub:

Så nyyydelig :wub:

takk for koselige ord om pelsdotten vår :wub:

han har en veldig vakker brun farge med flotte tegn, så vi er spente/gleder oss til å se hvordan han blir som voksen :)

forøvrig synes han det er skikkelig teit med sola og varmen, tror han må få seg et lite basseng. og på dagen nå ligger han helst inne på flisene og sover, også våkner han til liv så fort solen detter litt ned :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsjameg, for en ekkel valp... :whistle: Jeg får liksom ikke noe lyst på valp nå, da!

Fin fleeceball du har altså :wub:

ja, jeg vet..er nesten så vi ikke orker å kose på han..men han trenger liksom litt nærhet også da :lol: og takk :wub:

vi har egentlig en veldig rolig valp vi, særlig på dagtid.. han vil helst bare ligge og sove og kose seg han. på en måte greit for da blir ikke overgangen så stor når han etterhvert skal være hjemme alene noen timer når jeg skal tilbake på jobb. men det er jo litt kjedelig å da, at han bare sover og sover, kan jo ikke vekke han heller bare fordi jeg kjeder meg liksom :getlost: hehe..

men etter en helg med hjemme alene trening tror jeg ikke han synes det er noe problem å være hjemme alene noen timer, nå har han hvert i den delen av husen han får til egen disposisjon ilitt over 3 timer, når jeg sa hade til han fikk han et tygge bein han koste seg med, og etter en stund sovnet han :D da er det bare å trene inn biltur i bur som gjenstår av den typen ting, det er litt vanskeligere da han som sagt kaster opp :hmm: men, vi skal da få til det også..

og siden han er så sovete på dagtid blir det til at vi har litt trening på kvelden og går en ordentlig tur da.

er så moro å se hvor fort han vokser, ikke bare i kroppen men i hodet også. ting som var skumle for noen dager siden er helt greit nå, ting han ikke gadd for noen dager siden er kjempe moro nå. rare valpen :aww:

også er han skikkelig "mamma" dalt :whistle::wub:

IMG_1375-1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Tiden bare flyr med valp i hus! Og i dag er han 12 uker og i morgen har han bodd hos oss i 4 uker :)

Han vokser seg virkelig til, og har nå fått så fine stå ører og halen har han jo hatt oppe hele tiden. Det ser ut som han begynner å få ordentlig pels også, og ja, han er bare utrolig herlig :wub:

Biting er fortsatt favoritten og han vet at han ikke skal, men han gjør det forde, og gidder han å høre etter? nei, hvertfall ikke alltid. Men det er bare å se på det herlige ansiktet hans så er det nesten bare å begynne å le, og tenke ja, han er valp og det er bare å ha tålmodighet så etterhvert så slutter han med det..

Han har noen dager hvor han overhodet ikke gidder å høre etter, bare overser totalt hva vi sier, mens andre dager lystrer han med engang, så vi vet han kan. Han er bare i trass alderen :aww:

Nå hopper han rett opp i sofaen også og legger seg klin inntil meg og smelter matmor hjerte mitt med engang :wub: Han er virkelig spretten! Han hopper rett opp og ned på alle 4 bena samtisig, skal hoppe opp på alt av steiner, stubber o.l. Tror han kan gjøre det godt i agility etterhvert faktisk :P

Han har blitt mye flinkere til å gå på tur i båndet nå, drar nesten ikke noe lengre (mest når han MÅ finne seg et sted han kan gå på do :lol: ) og han har begynt å klare å overse frøken katt når hun følger etter på tur og erter seg frempå. Innkalling kan han hvis han vil, er det noe som er ekstremt intresseant hører han ikke etter enda, så vi trenger og trener. Og det hjelper veldig at vi fant noen godbiter som han virkelig elsker! Så de har vi bestilt inn masse av nå :D

I morgen er det som sagt 4 uker siden vi fikk han, og vi har hvert hjemme i 4 uker. men nå må vi rett og slett tilbake på jobb. så da skal han hvere helt alene i noen timer for første gang, vi har trent på det fra dag 1 og tror det skal gå veldig bra. han er veldig flink til det og han liker sort sett og sove på dagtid og være i mer aktivitet og gjøre ting på ettermiddag/ kveldstid :)

Snart er det også tid for sommer valpekurset, det gleder vi oss til, tror det blir bra for både han og oss :) Han trenger litt mer sosialisering med andre hunder, etter at den ene bjeffet på han har han begynt å gjøre det selv når vi møter hunder :hmm: men mennesker bare elsker han og de MÅ han bort å hilse på, gjerne med tunga si.. hehe, så vi trener på å kunne møte folk uten å måtte hilse på absolutt alle. og vi har med en liten pipeleke på tur for å distrahere han vekk fra å bjeffe på andre hunder, for her funker ikke godbiter av noe slag (etter tips fra oppdretteren vår, han er helt frelst av pipeleker nemlig) og det ser ut som det hjelper :) han har ikke noe problem med hunder som kommer på besøk eller vi besøker andre hunder, er kun de vi møter på tur.

Og snart kan vi begynne å melde på til utstillinger også, det er litt sånn her :blink: egentlig, gruer meg jo nesten alt nå til det jo :lol: men samtidig gleder jeg meg til det, og tror det blir moro for alle sammen, får bare håpe Leo også liker det :D

Slenger med noen bilder av nydlingen vår :aww:

post-7697-0-65239700-1308134708_thumb.jp

post-7697-0-41511900-1308134720_thumb.jp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han blir vakrere og vakrere den hunden der! :wub:

Men han har hatt krøllhale lenge? Lurer nemlig litt på når min skal krølle halen, og ikke bare ha den rett ned/rett ut/med svak bøy oppover :lol:

tusen takk :wub:

ja, han har egentlig hatt krøll halen sin siden vi hentet han, morsomt at våre er så forkskjellig på ørene og halen egentlig :lol:

men, hvor mye veier din? vår er ikke så glad i forkost, spiser helst mye på ettermiddagen og kvelden. dyrlegen kommenterte ikke noe på vekta hans, men moro å høre hva andres lapper veier på samme alder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh! Får håpe at Aiko får krøllhale etterhvert da..! :whistle:

Veide han nettopp, og da viste vekta 8.3 kg! :blink: Det kan da ikke stemme, han er jo bare knøttliten! Greit nok, han eter det han får av mat, men han er jo langt ifra tykk. Mer på grensa til tynn, når man kjenner på han..

Hva veier Leo?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, da veier Leo mye mindre enn deres! Han har vel bikka 7 nå tenker jeg, men dyrlegen sa ingen ting på vekta hans når vi var der forrige uke..Han er akkurat 12 uker i dag da. Deres er bittelitt eldre enn mine hvis jeg ikke husker feil? :)

Leo er da ikke super glad i å spise hvis ikke maten ligger strødd utover gulvet og han kan snuse seg frem til bitene, tørrfór som er oppbløtt vil han hvertfall ikke ha :blink: også hvis vi skal ut å kjøre med han må vi hoppe over måltid, siden han kaster fort opp da :getlost:

Men godbiter spiser han gjerne så mye som mulig av da :P

*puste med magen og huske på at dyrlegen ikke engstet seg noe for vekta selvom jeg fortalte om matvanene hans*

Tror halene krøller seg litt etter humøret på lapper. men stort sett ligger den i en pen krøll på ryggen hans :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takk! vi føler oss veldig heldige som får lov til å ta vare på en slik nydelig skapning :aww:

hvordan rase skal du ha? og hvor lenge er det igjen av ventetiden? vi har totalt bare ventet i 4 mnd. ca når vi henter han, men tiden har gått litt tregere enn vanlig ja, godt en har en jobb å henge fingra i, både på jobb og jobb i huset :P også hjelper det veldig med små besøk hos dem og oppdateringer på hjemmesiden dems og bilder :)

Oi! Så ikke denne før nå.. :P

Jeg skal ha alaskan malamute. Kullet er ikke født enda, så jeg går her og venter. Skal ha tispe, så håper det kommer ei lita jente til verden om 2 ukers tid! Heldigvis blir det en travel sommer med mye jobbing, så da satser jeg på at jeg får endel å henge fingra mine i.

Så nydelig Leo er! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å få en liten bamse i hus når jeg ser bildene! Elsker fargen hans :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi! Så ikke denne før nå.. :P

Jeg skal ha alaskan malamute. Kullet er ikke født enda, så jeg går her og venter. Skal ha tispe, så håper det kommer ei lita jente til verden om 2 ukers tid! Heldigvis blir det en travel sommer med mye jobbing, så da satser jeg på at jeg får endel å henge fingra mine i.

Så nydelig Leo er! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å få en liten bamse i hus når jeg ser bildene! Elsker fargen hans :wub:

hehe, fort gjort :lol:

Så spennende å gå å vente sånn, særlig når det er tispe dere skal ha, håper det kommer ei lita frøken til dere da! :) samboer her er bestemt på at neste hund, det skal bli en alaskan malamute (han ville ha det nå, men jeg følte de ble litt store for meg som førstegangs hund gitt), det er jo en herlig rase! :wub:

Godt å ha litt jobbing å henge fingra i ja, det "redda" hvertfall meg..man blir temmelig rastløs når kullet er føst og man blir lovet valp ja :whistle:

Og takk for det, vi er selvfølgelig helt enig! :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Terho er jo 5 mnd nå, så nå veier han nok en del mer, men jeg så feil, var 7,3 han veide, så ikke store forskjellen alikevel da.

Han er litt litt selektiv etterhvert når det gjelder mat og godbit, ikke alt som fenger like lenge av gangen. Norwegian polar går som oftest rett ned, ellers har han tørrfor han småspiser innimellom. Godbiter varierer mellom leverbiter, kylling, pølser, ting kjøpt i butikker, og det er spennende to-tre dager så er han lei... Epler derimot, det er snadder, sammen med bringebær, jordbær og banan!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Tiden bare flyr med Leo i hus altså, og vi koser oss utrolig mye sammen! Han er virkelig en herlig liten hund :wub: nå har han jo rukket og bli over 3 mnd alt :blink: og han vokser seg til, får lange ben, lang hae og lang snute. Han begynner også å lukter hund, og ikke valp, han røyter fryktelig nå, men han synes børsting er ganske greit. Kloklipp derimot- skulle tro vi prøvde å drepe han jo, i følge Leo :lol:

Vi har hvert på et sommer-valpekurs, og det var veldig moro! Så vi gleder oss til kursene starter opp i august for da er vi klare for å lære mere! Etter endt valpekurs ble vi mye flinkere til å trene mere hjemme også, så nå legger vi inn små treningsøkter både her og der, og der er moro å se hvordan han jobber! :)

Å vi har jo jobbet noen uker nå, og det er helt greit for Leo å være alene hjemme, ikke en lyd når vi drar og en glad og trøtt fyr møter oss når vi kommer hjem.. er jo så koselig å komme hjem når Leo venter på oss :wub:

Vi merker at han er valp, men samtidig er han frykteløig rolig og tar livet stort sett med ro, utenom en og annen raptuss på kvelden før han sovner som en stein :ahappy:

Nå skal vi pakke sekker og hundeutstyr, for i dag reiser vi til hytta! det blir spennnende å reise med Leo dit, der er det både sauer og kuer!

Også må jeg jo slenge med noen bilder av "store" gutten vår :D

skogtur.jpg

sommer-bad.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han høres jo helt herlig ut! Jeg får ikke opp bildene, men så noen på bloggen din, har er jo megaskjønn :wub:

takk! :D vi har meldt han på sin førsteutstilling i moss siste helgen av juli.. blir spennende å se hva han får, vi synes jo han er verdens vakreste :aww: hehe

var ute å luftet han mens jeg lastet opp innlegget, men har fikset på bildene så de funker nå :)

moro at du leser bloggen :D

edit: både film og flere bilder på bloggen hans hvis andre vil se, link i signaturen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takk! :D vi har meldt han på sin førsteutstilling i moss siste helgen av juli.. blir spennende å se hva han får, vi synes jo han er verdens vakreste :aww: hehe

var ute å luftet han mens jeg lastet opp innlegget, men har fikset på bildene så de funker nå :)

moro at du leser bloggen :D

edit: både film og flere bilder på bloggen hans hvis andre vil se, link i signaturen

Åh. utstilling er spennede! Skulle egentlig til Moss jeg også, men så skal jeg jobbe.. :getlost: Masse lykke til ihvertfall :D

Der ja, så fine bilder! han er helskjønn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Leo har blitt litt over 4 mnd. nå :)

Vi koser oss fortsatt masse sammen, og selvom han har sine særheter så er han i mine øyne verdens herligste valp :wub:

Vi har hvert på både hyttetur på fjellet og hyttetur på vannet, og han tok begge deler på mer eller mindre strak arm hvis man ser nort fra selve bilturen hvor han kastet opp, lille bilsjuklingen min...

Han har endelig begynt å spise normal mengde mat, så nå kan vi endelig bytte ut valpehalsbåndet med nytt, gikk plutselig ikke ann å stille det andre lengre ut, det har vi stilt ut og stilt ut og plutselig sa det stopp gitt.

I dag var vi på vår alle første utstilling noen sinne, så dette var nytt for både 2 bente og 4 bente, Leo imponerte stort med engang vi kom med å roe seg fort ned og bare ligge og sove eller observere, og en og annen gang snuste han bort på andre hunder og sa jatakk når mennesker lurte på om de kunne kose litt på han. Oppdretteren vår var også der, og hun sa vi hadde vært veldig flinke med han og at vi hadde fått en god og trygg hund :ahappy:

Men vi hadde ikke store planer for dagens resultat, dette skulle kun være sosialisering og trening for lille klumpen, men jaggu spaserte han ut med BIR-valp, han konkurerte med en 6 mnd. gammel tispe. men da hadde vi ventet så lenge allerede at vi var slitne, Leo var sliten og det var ekstremt varmt! så vi tok beslutningen om å pakke sammen og dra hjem, vi hadde tross alt et stykke med bil og båt før vi kom hjem. og for at det ikke skulle tippe over for Leo dro vi da, det er jo uansett et valpeshow så det teller jo ikke akkurat like mye enda. Så lar vi heller han få en god opplevelse som ikke ble dratt for langt ut.

Men vi er utrolig stolte av lille klumpen vår som tok med seg en BIR på sin aller første utstilling vi :D også var dette utrolig moro, så vi kommer nok til å fortsette med det, bare helst på dager som ikke er så varme som i dag, det blir litt for vamt for små lapphunder det.

Og ellers går dagene med til turer og kos, vi prøver å trene litt hver dag, men han er ikke alltid like motivert til å gjøre ting så det blit litt så som så. Innkalling sitter mer eller mindre helt nå, sitt kan han, dekk kan han og stå kan han, han bare står ikke så veldig lenge før han setter seg ned, må jo ha godbit med engang synes han :lol:

også kommer det litt bilde spam :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...