Gå til innhold
Hundesonen.no

Shlush

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Shlush last won the day on 30. Juni 2015

Shlush had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,614 Excellent

2 følgere

Om Shlush

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 03/27/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.workingdalmatians.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Molde
 • Interesser
  Hund, fotball, sport, dyr, fotografi og skole
 • Hunderase
  Rottweiler, Dalmatiner
 • Mine dyr
  Rottweileren Bronto og Dalmatineren Nico
 1. Blondie's hofte og ryggsmerter

  Stakkars Blondie. Håper ryggen roer seg igjen 😘
 2. kløv

  Jeg begynner med kløv når poenget er at det kan være noe vekt i den 🙂 Aldri hatt behov for tilvenning med tom kløv. Med store raser ville jeg nok venta til hunden var frirøntga 😇 Jeg røntger hd, ad og rygg på alle mine hunder. Med medium raser så har jeg starta å kløve litt når hunden har bikka 1 år, da er hvertfall kelpiene rimelig ferdig utvokst selv om noe utvikling skjer etterpå og. Har ikke hastverk og jeg kløver ikke så ofte heller... Er helst i forbindelse med fjelltur og telttur på vår/sommer samt et par ganger gjennom vinteren.
 3. Skjønner at det er vanskelig å unngå når man har puddel eller andre klipperaser 🙂 Men på andre raser skjønner jeg ikke poenget, selv om hunden neppe lider... Men å nappe dem? Nei det får være grenser, det er selvsagt IKKE greit 😑
 4. Kan vell diskuteres hvor greit det funker med enkelte saueraser på beite 😜 totalt ot
 5. Helt ærlig! Når jeg snørekjører med hund og ser folk frem i løypa så forventer jeg IKKE å møte på et hjelpesløst rådyr midt i løypa... Jeg ser på meg selv som rimelig grei kontroll men å stoppe en hund i trekk på mikrosekunder? Nei, overmenneskelig er jeg ikke! Der handler ikke nødvendigvis om å ikke ha kontroll eller å ha for stor hund! Men at man ikke er en robot... Man kan ikke forutse alt og ha 100% kontroll hele tiden! Ingen forventer et rådyr i løypa når man ser folk... Det er selvsagt kritikkverdig at hundeeier stakk av! Men med slik lynsjestemning det er rundt om så kan jeg jammen forstå det dersom eier ble stessa og redd for å miste hunden sin!
 6. Rikke - Shar pei

  grattis med valpis 😇
 7. Betaling av paring.

  Man registrerer da ikke bare hunder som skal avles videre på... Klart valpen bør registreres, om den så blir reg med avlssperre.
 8. Betaling av paring.

  Jeg sliter fortsatt med å henge med... Men hadde dere noen form for skriftlig eller muntlig avtale i forhold til betaling?? Jeg ville sagt at de skal få 900 til HVIS de øyelyser hannhunden så du får registrert den ene valpen! Pengene blir IKKE utbetalt før hannhunden er øyelyst + eier har signert registreringspapirene dine.
 9. Betaling av paring.

  Jeg har ramlet av i svingen! Du har lånt ut din tispe til en oppdretter mot at du skal få en valp? Oppdretter bruker sin egen hannhund? Hvorfor i all verden skal DU betale noe som helst til oppdretter? Det er oppdrette sitt kull? Oppdretter låner DIN hund? Riktig så langt?
 10. Hygen på God morgen Norge

  Jeg har et undrende spørsmål vedrørende dette... Jeg har jo sett at enkeltr har visse hunder løs med peiler i hytt og gevær på alle turer. Er det virkelig greit? For jeg vil da si at man ikke har kontroll på hunden what so ever?? At hunden springer din egen tur en time eller to 🤤 Kan være du mente dette kun gjaldt i jaktområder? Men jeg vet at det er folk med drivende hunder som gjør dette i hverdagen på de fleste turer i skog og mark... Totalt ot 😜
 11. Hva er din hunds HD-indeks?

  Nico har 106 i hd-index 😊 Føler det er en bra index for en dalmis.
 12. Storm - selvlaget stabijhoun :)

  Ah, så kjipt 😕 Men bra du får fulgt den ene valpen tett da 😊
 13. Storm - selvlaget stabijhoun :)

  Skal du ha en valp? 😇😇
 14. Tidligere klippet flere oppdrettere av ulveklør på valpene i ung ung alder uten bedøvelse o.O men det er som sagt ikke lov, og de rasestandarene som hadde nevnt dette som feil har vell blitt omskrevet om jeg husker riktig 🙂 Dommere i norge skal vell ikke trekke fot ulveklør/sporer? Det er ulovlig. Veterinær kan fjerne dem DERSOM det er til problem for hunden senere 🙂 Da er det snakk om helsemessig trøbbel ja med skader osv.
 15. Kampfisk og reker?

  Du må ha veldig mye vegetasjon som feks mose hvis du skal ha reker sammen med kampfisk og tetraer. Og da kan du ikke forvente å se dem noe særlig desverre 🙈 Anbefaler å evt starte opp et eget rekekar om du vil ha reker. Evt sjekke ut om dvergkreps kan takle kampfisk og tetra
×