Jump to content
Hundesonen.no

Shlush

Medlemmer
 • Content Count

  4659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Shlush last won the day on April 29

Shlush had the most liked content!

Community Reputation

3762 Excellent

2 Followers

About Shlush

 • Rank
  Avhengig
 • Birthday 03/27/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.workingdalmatians.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Molde
 • Interesser
  Hund, fotball, sport, dyr, fotografi og skole
 • Hunderase
  Rottweiler, Dalmatiner
 • Mine dyr
  Rottweileren Bronto og Dalmatineren Nico

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shlush

  Hva gjør man når hunden blir angrepet?

  Jeg lar dem ikke ordne opp selv og griper selvsagt inn... Jeg gjør det jeg må for å beskytte min hund som å gå imellom, gjøre meg stor og brøle, slå med båndet mot den andre hunden eller sparke. Alt er selvsagt avhengig av situasjonen 🧐 Jeg går ikke inn med full styrke der det ikke er behov, men i værste fall så gjør jeg jo nettopp det! Jeg beskytter min hund mot skader og vil ikke at min hund skal få gjentagende negative hendelser hvor den opplever å måtte forsvare seg selv... Eier av den andre hunden hadde også fått klar beskjed om at dette ikke er greit dersom det skjer flere ganger 😐 Tenk litt over hvordan du griper inn og unngå å putte hender mellom kjeften på hundene 😅 Det kan jo gi deg alvorlige skader.
 2. Shlush

  NKK og tisper med løpetid.

  Det vil ikke fungere med en matte i lå og rally hvertfall iom at hunden skal sitte og ligge rundt om gjennom programmet. Eneste gode løsning vil være å la løpetidstispen starte til slutt 😉 Noe som ikke nødvendigvis vil være noe stress med mindre det er flere tisper fordelt i flere klasser... Dette vil da gjøre det vanskeligere for arrangøren, praktisk! Med et lp eller rally vil man fort ende opp med å legge hunden eller stå å henge på nettopp plassene der tispa har sittet/ligger. Det er realiteten 🙊
 3. Shlush

  NKK og tisper med løpetid.

  Man kan ikke sammenligne AG med de andre sportene 😉 Til og med dalmatineren min greier å konse fart og hopping med løpet. Men å legge han på en flekk vil være dødsvanskelig for han...
 4. Shlush

  NKK og tisper med løpetid.

  Jeg ser ikke problemet fortsatt jeg... Altså, unge tisper med uregelmessig løpetid er vanskelig å beregne. Men alle jeg trener med vet ca når tispa forventer løpetid og unngår da å melde på i det forventa tidspunktet 🙂 De fleste tisper er vell sånn passe punktlige etterhvert... Flere klubber jeg kjenner til er også forståelsesfulle og tillater sen påmelding dersom man snakker med dem og forklarer problemet.
 5. Shlush

  NKK og tisper med løpetid.

  Jeg tror ikke det vil være gjennomførbart at stådager er et særtilfelle... Utrolig mange vet ikke når stådager er. Og ærlig så tror jeg mange kommer til å gi blaffen 🙄 Fin tanke at løpetid går sist, men jeg tror ikke klubbene vil gjennomføre dette... I praksis vil dette feks bety at de må bygge alle baner på nytt helt på slutten i feks rally og lydighet. På et stevne vil dette skape store forsinkelser. På rally og lp kjøres det ofte premieutde for kl1 og 2 midt på og kl3 og elite på slutten, denne muligheten vil feks utgå... Stevner tar utrolig lang tid fra før og det er ikke uvanlig at premieutdeling er både er kl 15 og 16 fra før. Og hvis man da har 1 løpetidstispe i hver klasse så vil man på slutten måtte bygd bane kl 1, 2, 3 og elite og deretter rekna poeng før evt premieutdeling... Det gir mye merarbeid for de som arrangerer og mye unødvendig venting på de som deltar. Stevner tar etter min mening mye tid fra før om man ikke skulle måtte ha premieutdeling kl 17 eller senere 😬 Feks på NM hadde vi premieutdeling i mørket fordi det tok så lang tid, men løpetid og ombygging i tillegg ville gitt premieutdeling på natt 😝 Så jeg vet ikke om det er praktisk gjennomførbart å ta løpetid til slutt med mindre vi kun snakker 1 tispe.
 6. Shlush

  NKK og tisper med løpetid.

  Nå er det jo også forskjell på løpetid og stådager samt å jobbe med lukta vs å ligge oppå den. Jeg skjønner at det er kjipt med begrensninger, men her handler det ikke kun bare om trening og avl. For det er jo et stort problem dersom man avler på manglende kjønnsdrift der hannhunden ikke vil parre feks? Jeg selv har hannhunder og trener selvsagt på løpetid, og det er som regel ikke et problem med lukta 😉 Men det blir selvsagt noe annet dersom jeg er så uheldig at jeg får dekk akkurat der kanskje en tispe med ikke bare løpetid, men stådager har sittet så begynner det å stride litt mot naturen 😬😂 Selvsagt kan man trene på det meste, men er jo begrensa hvor mye man får trent på det også da det ikke er ofte det er tispe med løpetid og/eller stådager på trening... Man trenger ikke akkurat å være hormontroll for å ha problemer med å ha løpetidslukta rett under nesa? Det er trossalt levende vesen vi snakker om og ikke roboter 😉 Avl går begge veier... Jeg er helt enig i at man bør tenke på dette ved avl, at hannhunden ikke skal være hjernedød fordi det er løpetid i nerheten... Men det gjelder også tisper som sliter med hormoner før, under OG etter løpetid? Mange tisper er så preget av hormoner at de blir helt ubrukelige 2 ganger i året. Litt avsporing 🙊 Livet er desverre urettferdig 😉 Hos oss er løpetidstisper velkommen på trening.
 7. Shlush

  Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)

  Kondolerer ❤️ Hvil i fred kjære Casper ❤️❤️
 8. Shlush

  Valpegjengen 2019

  Havrevingen? 😊😇
 9. Shlush

  Hund som napper/holder i klær

  Signerer denne 🙂 Vær forut i situasjonen og tilby hunden noe å bære/holde før den tar klær/hender. Ikke ukjent atferd hos apporterende hunder.
 10. Shlush

  Kanintråden

  Ungene er bikka 8 uker og er klar for nye eventyr 😊 I dette kullet hadde jeg lyst til å beholde alle 🙈🙊
 11. Shlush

  Hannhundbråk

  Hvor lenge siden er det han ble kjemisk kastrert? 🤔
 12. Shlush

  Blondie & Tidi

  Håper du og Tidi får mange flotte dager fremover❤️ Hvilken veterinær/klinikk bruker du?
 13. Shlush

  Blondie & Tidi

  ❤️❤️ Trist lesing. God bedring Tidi ❤️
 14. Shlush

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg har kjetting halvstrup til største hunden og et tynt, kort lærkobbel 🙂 Det jeg anbefaler er å trene en del utstilling slik at du kan stille din hund i relativt slakt bånd! Det ser myyyye bedre ut enn all den strupingen folk gjør 🙄
 15. Shlush

  Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Så kjipt med hofta, men krysser fingrene for ny røntgen 😇☺️
×