Krutsi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,157
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  36

1 følger

Om Krutsi

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 1. Ei venninne av meg fikk en sønn 9 mnd etter jeg fødte mi eldste. Og han var 1 kg lettere på sin 3 mndskontroll enn frøkna mi på 1årskontrollen 🙈😂 de skiftet til toodlerstol da han var 3 mnd ish, en som fint kunne legges godt tilbake. Og det gikk fint det altså. Toodlerstolene er jo tryggere stoler enn babybøttene..
 2. Jeg merker ikke at det slites noe særlig på klæra.. tror jeg
 3. Hva er egentlig forskjellen? Risikoen? Tørketrommel hjelpsomt ja?
 4. Da valgte jeg rottis.. men nå var mitt bruk annerledes enn deg.. jeg hadde valgt en mer søkshund hvis jeg var deg..
 5. Men igjen det er ingen rase som er enkel å få tak i en god brukshund. Nettopp pga det er en liten rase og dermed færre aktive seriøse..
 6. Det er omtrent samme jobben, men ved kaffekjelen så kan du slå alt oppi kaffekanne og bruke utover dagen.. Jeg sliter enda med knæra mine etter jeg blant annet bristet kneskåla i min ungdom:p
 7. Jeg snakker om koke kaffe som med kjele.. det blir som presskanne..
 8. Jeg vurderte rasen en periode for en del år siden, men slo den ifra meg fordi jeg syntes rasen var alt for heterogen. Både mtp gemytt og bruksegenskaper. Jeg skulle ha meg en hund som ville jobbe og som faktisk hadde mentaliteten til å passe noe mer enn bare litt lydighet nå og da. Så da tok jeg ikke sjansen..
 9. Haha ja, alt blir hyggeligere når man får sovet på natta
 10. @Raksha; kan dere ikke bare koke kaffe på vanlig måte da? Putt det i ei kanne, og så har dere en kopp litt utover dagen når det ønskes 🙈
 11. Hahaha ja.. legg på at man feks nettopp har satt seg ned og amme, så roper hun, som nekter å tisse i bleia, at hun må tisse 😂 Så mange ganger ammet utenfor doen ass Vel, har man 1, så er det litt annerledes enn feks to. Selv om kanskje mange av de samme følelsene er der. Samme som om man har to som faktisk går i bhg om dagene er annerledes enn en går hjemme. Har man to i ulik stadige, så er det veldig avhengig av type unger og alt rundt om man kan si om det er mye jobb eller ikke.. feks eldste mi sov ikke ei hel natt før hun hadde passert 3 år og ble operert for falske mandler + div. Hun vekte seg selv når hun satte seg opp om nettene pga pustestopp, og pga hun følte seg alene osv, så ble det gråt. Når da nr 2 kom, så ble dette helt ødeleggende for meg. For jeg hadde to som våknet om nettene og da ikke samtidig. Så det endte faktisk med at for en periode lå jeg og gubben på hvert vårt rom med hvert vårt barn.. dette er ikke noe noen nødvendigvis kunne ha hjulpet oss med. Og selvfølgelig er dette mer jobb enn å hatt to unger der den ene sov hele netter.. så som jeg skrev tidligere; det er ikke antallet som nødvendigvis bestemmer jobben. Det er det alt andre..
 12. Allikevel, når alle har passert 3 år, så har de begynt å kommet i den alderen ting er litt enklere sånn mtp at de er litt mer selvgående. Alle går, snakker, osv.
 13. Da har Sandy kasta meg ut i runden på torsdagen så hvis dere har et tema eller noe som dere ønsker jeg skal snakke om, så si ifra jeg skal virkelig klare å snakke om det meste, men det er kanskje ikke alt som er like spennende for dere da
 14. Vel, om 3 barn er vanskelig å ha er vel ikke så enkelt sagt. Det er vel avhengig av hvor mye hver unge sover, hvor mye hjelp man har ifra annen familie, hvordan mannen jobber, hvordan man bor osv har veldig mye å si.. jeg må si at jeg synes to er nok til tider. Særlig når det er sykdom eller natterangling på gang og gubben ikke er hjemme, og man har døgnet når man leverer eldstemann til bhg fordi man ikke har turt å legge seg fordi yngste sovnet en halv time før eldste sto opp.. så det er ikke antall som nødvendigvis teller, det er hvordan barna er.
 15. I kveld har jeg lett etter ei skolebok jeg hadde for 9 år siden som er i ei eske et sted i huset.. ikke vet jeg hvor den var i det forrige huset heller, for jeg har flyttet et par ganger de siste 9 årene.. det frister å kjøpe ny. Men hei vent! Jeg bor jo i gokk, så ingen har boka og jeg skulle hatt den nå ettersom nettet er så dritt at jeg kan ikke lese den digitale pga gokk.. det finnes snart ikke nok sjokolade i verden for å redde meg