Jump to content
Hundesonen.no

Sona

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sona last won the day on November 11 2020

Sona had the most liked content!

Community Reputation

370 Excellent

About Sona

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Italiensk mynde, buhund/lundehund

Recent Profile Visitors

2844 profile views
 1. Hva med Orkanger? Går greit med buss, er mitt inntrykk. Kan også ta buss sørover derfra.
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=197940675 "Stafferanien /// blanding av Pomeranian 44% og Staffordshire bullterrier 66%. Det er nå blitt 31 Stafferaniens i landet, og en etablert ny rase / eller en ny blanding om du heller vil kalle det det." Veletablert rase ja ?
 3. Ikke sant! Av bildene ser jo hunden grei og omgjengelig ut, fungerer fint løs, osv. Skal vel være rimelig heldig om polarhundblandingen er like lydhør som en gjeterhund, like grei løs og aldri stikker etter noe?
 4. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=178218995 Border collie/spisshund? Blir kanskje litt lotto med egenskaper der da?
 5. Dro dit da min var valp og det var ingen god opplevelse. Den på Lade er ikke flat så jeg så ikke at det var hunder på toppen av bakken da jeg gikk inn nederst, parken så tom ut fra der jeg stod. Etterhvert kom en gjeng store hunder løpende og min lille valp ble kjemperedd og løp, og de jaget henne en god stund. Hadde ikke sjans til å få tak i henne og ingen eiere ropte inn sine eller hjalp på noen måte. Men ikke sant, det kommer jo helt an på hundene og eierne som er der samtidig med deg Mange har nok ok opplevelser der også.
 6. Kjempesøt Er det vanlig å klippe dem helt ned også?
 7. Jaa, kanskje Kan jo bare svare for min egen, men hun har nok ikke potensiale til å bli agilitystjerne Kan hende det er mulig å finne en valp etter foreldre med riktig størrelse som brukes mer aktivt og som liker å jobbe selv om det er litt kaldt. Med mindre du faller for de andre kvalitetene italieneren har så er det kanskje sikrere å velge en annen rase.
 8. Vet at det er noen som trener agility med sine italienere, du kan jo sjekke ut f.eks kennelcurvy på Instagram. Litt usikker på hvor typisk for rasen min er, vi har bare gått ett helgekurs Min er generelt lett å motivere med godbiter, men har litt kort tålmodighet så hun kan bli frustrert hvis hun ikke skjønner greia med én gang og begynner å klage eller finner på andre ting å tilby istedet. For eksempel syntes hun tunnellen var ok i begynnelsen men da vanskelighetsgraden økte og den ble veldig lang og med vinkel så hun ikke kunne se hvor den endte så tilbød hun istedet å stille seg opp
 9. Sona

  Valpegjengen 2020

  Hva mener du? Tette kull på samme tispe eller at de ofte har jevngamle kull? Ofte synkroniserer jo tisper løpetidene så er vel ikke så rart om det noen ganger kommer mer enn ett kull i samme tidsrom?
 10. Som du skriver, det har nok mye med at det er du som stort sett er kilden til alt som er moro Men noen raser er kanskje mer "enmannshunder" enn andre, du kan jo spørre oppdretter eller andre som kjenner rasen om det er vanlig at de knytter seg veldig til én person. Er han slik om du ikke er hjemme at han bare venter på at du skal komme hjem eller tar han da mer kontakt med de andre?
 11. Sona

  Brannvarsling

  Hva slags brannvarslingssystem har dere? Vi har pleid å ha flere brannvarslere koblet sammen slik at går én av, går alle. Nå ønsker vi oss et litt mer sofistikert system. Det er greit at alarmen uler inne når vi er hjemme, men når vi er borte og hundene er alene hjemme, da er det jo ikke så mye vits. De blir bare veldig stressa og kan jo uansett ikke gjøre noe fra eller til om det er falsk alarm eller faktisk branntilløp. Så kanskje et system med flere moduser, der den uler når vi er hjemme mens når vi er ute så blir vi oppringt eller det uler utendørs så naboene hører det? Eller noe anne
 12. Har du hørt om Jackson Galaxy? Han med programmet My Cat From Hell. Synes det virker som han har mye bra (uten at jeg er noen katteekspert). Finnes en del stoff og videoer, sikkert også om å introdusere hund og katt.
 13. Det er ikke gratis nå lenger, i alle fall? Har du hund under 40cm betaler du for kun ditt eget sete, som kan være minipris. Har du hund over 40cm kan du få minipris på ditt sete, men for hunden betaler du 50% av ordinær pris.
 14. Blir nok spennende Og så tenker jeg at da har du jo prøvd det, i alle fall Hvis du synes det går greit med valp så går det sikkert greit med voksen hund også, så har du det alternativet til senere. Med en liten valp er det jo ikke snakk om å gå langtur i Oslo akkurat. Håper den kommer til å sove mye underveis da, er jo mange inntrykk på en sånn reise. Jeg syntes det var mest styr å komme seg av og på toget med hund og bagasje, jeg hadde en hund i bånd, en i reisebur, veske + stor ryggsekk + handlepose. Så litt mange ting og for få hender samt en hund som hadde sååå lyst til å hilse på d
×
×
 • Create New...