Jump to content
Hundesonen.no

Buffaloes

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Buffaloes

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jack Russell, whippet

Recent Profile Visitors

1028 profile views
 1. Trenger sårt hjelp til å lære hunden og komme seg under dyna si selv. Har en frysepinne av en whippet (med pyjamas). Jeg har det ikke kaldt på soverommet, hun sover inne på walk-in-closet'n. Der er det dekt av senger med pledd, saueskinn og 2 dyner, men hun vekker meg alt fra 2 til 6 ganger om natta for at jeg skal legge dyna over henne! Jeg blir gal!! Trenger sååårt en natt uavbrutt søvn, etter snart 2 år med dette maset. Har forresten varme i gulvet også så ingenting som tilsier at hun skal fryse. Noen som har tips til hvordan å gå frem så ho skjønner hvordan ho kommer seg under dyna si selv
 2. @Wilhelmina ja det orker jeg ikke tanken på engang. Vill liksom ikke at problemet skal bli værre heller. Så krever jo noen som både har erfaring/kunnskap, interesse og tid til og faktisk ha henne i så mange dager. Vokser ikke på tre her i området hvertfall ?
 3. Takk for svar! ? Ja, tror også det er noe med det å hive seg i det, å slippe kontrollen. Men synes det er vanskelig å finne noen som tar det på alvor og ikke ødelegger hunden, som du sier. Folk er veldig sånn "du må slappe av, det er bare ei bikkje." Hundepasseren din høres jo super ut. Ei sånn ønsker jeg meg også ?
 4. Takk fot tips! Hun må hvertfall få bo inne i huset. Tror kennel løsning ikke er en god erfaring. Eller så får jeg bare drite i å dra på ferie så lenge hun lever eller til hun er gammel å grå å kanskje ikke så stressa type ? har jo klart meg fint uten ferie på de åra nå, uansett ?
 5. Hun lager et forferdelig leven bare hun har en mistanke om at hun kommer til å bli forlatt. så blir nok vanskelig å ta henne med på fly, selv om det hadde vært drømmecenario for min del. Er redd hun blir kastet av flyet pga bråk. Bor desverre ikke i nærheten av Oslo å syns det er vanskelig å finne noen jeg stoler på, som skjønner problemet til hunden og samtidig ikke forlater henne å potensielt ødelegger hele treninga.
 6. Hei! Trenger sårt råd for å kunne dra fra hundene og faktisk reise på ferie. Høres helt latterlig ut, men har altså 3 hunder og 2 av de er null problem å forlate hos familie/venner da de er velopdragne og gjør lite utav seg. Den 3dje derimot er ung, og har slitt med seprasjonsangst og bilangst. Har akkurat lært seg og være alene 3 timer mens jeg er på jobb. Dette etter maaaange timer trening og rutine innretting. Blir det avvik i rutine er det fullt kaos og naboene klager. Bil er ikke en slager, og det er konstant bjeffing, hyling og pesing. Er derfor så vant til å være hele dagen sammen med h
 7. egenskap kan hos andre være rota til stor frustrasjon . Jeg kommer aldri til å ha whippet igjen feks, mens andre elsker dem. Litt OT, men kan jeg spørre om hva som er grunnen til at dere ikke vill ha whippet igjen?
 8. Det blir vell litt i samme gata som ball-hunder for eksempel . da jeg overtok jack'en min var ballkasting stort sett den eneste mosjonen hun var vant til og få. og det jeg merket var at hun ble så stressa av bare å se ballen, at hun kunne ligge 3 dager og pese nedefor skuffen der ballen befant seg. ute ble hun så fokusert på ballen at det var umulig og få kontakt. dette er overhodet ikke sunt stress. jeg sluttet derfor og ha med ball når vi var på tur og i dag har hun noenlunde greit forhold til ball. men må fortsatt begrense det til små doser, og til en sjelden gang.
 9. ja, rett og slett hårreisende! jeg er veldig enig i mye av det hun har kommet med, og er på ingen måte ute etter å "ta henne." men akkurat det med mosjon og mental stimuli er noe av det viktigste i et hundehold for min del. understimulerte hunder er for så vidt et ganske trist syn å se på.
 10. Hvis man googler Turid Rugaas, så kommer det opp en del bilder av henne med en schæfer som jeg vill påstå er i nærheten av sykelig overvekt. får vondt langt inn i sjela mi når jeg ser hunder er så overvektige! heller litt tynn og trent hund, enn overvektig hund!
 11. takk for informasjon. skal få sjekket det ut litt mer om hvordan det henger sammen.
 12. Har ikke nevnt noe om Parkinsons til veterinær, da det bare er noen dager siden jeg kommer over en artikkel om at hunder kunne ha det. og da jeg leste om det, var det noen symptomer som stemte med min hund. ikke at det trenger å bety noe, uansett hvilken diagnose man leser om så føler man jo selv at man alltids har noen av disse selv uten at man er alvorlig syk av den grunn men er absolutt noe jeg skal nevne neste gang, og eventuelt få prøvd å filme, da det er vanskelig og forklare nøyaktig hvordan det ser ut. takk for link! den var veldig inntresant
 13. Kom over en artikkel med Parkinsons på hund, men den var dessverre ikke så veldig utfyllende. så lurte på om noen har kjennskap til dette? Symptomer, forventet levetid? er det skjelvninger konstant, eller i perioder? finnes det medisiner? leste at det var arvelig, og unge hunder som rammes. har en ung tipse som jeg har observert har skjelvninger i hodet når hun for eksempel ligger og slapper av. det minner mye om Parkinsons skjelvninger på mennesker. har flere ganger hvert til dyrlegen av andre diffuse årsaker som "anfall" av denne typer ristninger, balanseproblemer, og oppkast. dyrlegen men
 14. jeg valgte Agria fordi den gav meg best dekning i forhold til min rase. jeg ringte forskjellige selskap og ba dem sende meg tilbud. så leste jeg aaaaalt med liten skrift og fant ut av hva de ikke dekte av skader osv. hvis du skal skaffe deg en rase med kjente sykdommer/skavanker kan det være lurt og styre unna de selskapene som ikke dekker de skadene, hvis du skjønner. jeg valgte bort et selskap som tydeligvis ikke dekket benbrudd og rehab. dette passet ikke meg så godt da jeg har en whippet og hun er glad i fart og løping. (helst stupe utfor en liten bakke) - pris er litt etter hva du velger
×
×
 • Create New...