Fillerya

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,493
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

5 følgere

Om Fillerya

 • Rang
  PrincessPeach

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

8,762 profilvisninger
 1. Jeg har denne https://www.gsport.no/produkt/208432/diamant-volt-30-el-sykkel-dame#001
 2. Jeg har elsykkel og har sykkelvogn bak når jeg skal hente/bringe i barnehage. Den er genial! Jeg har 8 km oppoverbakke til jobb og jeg blir bare litt klam på ryggen fordi jeg har sekk Jeg lader den en gang i uka når jeg bruker den hver dag t/r jobb og t/r barnehage (så ca 60 km mellom hver ladning) Kan sikkert gå lenger med den har gått tom for strøm en gang og da er den alt for tung å sykle på for egenvekten er så høy, så det prøver jeg å unngå Neoverbakker skrur jeg den av for å spare strøm, den har fartsperre uansett.
 3. Hvorfor er det sånn at størrelse 110/116 i gutteavdelingen er mye større enn 110/116 i jenteavdelingen i samme butikk? Jeg har ei jente som heller vil handle i gutteavdelingen enn i jenteavdelingen. De har jo mye kulere motiv på genserne der. Men synes det er snodig at samme størrelse er mange cm i forskjell på armene ut i fra om den tilhører jente eller gutteavdelingen. Du er jo like høy uansett..
 4. Snowracer er det som foretrekkes her av både 2åringen (med voksen bak) og 4,5 åringen. Hun eldste er totalt uintreressert i å bruke det flate med ratt det går alt for sakte!
 5. I år skal vi få besøk av rampenissen og fjompenissen. De skal flytte inn hos oss i adventsiden og har liten dør i veggen. De kommer til å finne på mye tull. Jeg gleder meg! https://no.pinterest.com/jojesabe/elf-on-the-shelf/
 6. Ark har stadig 50% på tegne og malesaker. Min 2åring bruker hva som helst som han finner, men det er enklest med tykke blyanter eller vokskritt. Samme med malepensler, jo tykkere skaft jo enklere å holde i. feks https://www.ark.no/boker/unknown-Fargeblyant-Noris-Jumbo-med-spisser-10-4007817129074
 7. Lykke til @Absolute Entertainer
 8. Gratulerer med dagen til A, @Mud Synes ikke det så lenge siden han ble født!
 9. Normalitet favner utrolig mye Godt er det! Min yngste klump var 4,8 kg ved fødsel. Det var en 1,5 time lang intens vond fødsel uten en skramme på meg, så heldigvis ikke alltid størrelsen som teller Han stupte ned til 50 persentlien veldig raskt og har holdt seg der. Takk og lov at jeg hadde verdens beste helsesøster som ikke stressa noe over det.
 10. Jeg har en kjær kollega som hadde vært hjemme med 6 barn før hun tenkte at hun ville leve ut drømmen om å bli sykepleier. Hun tok det på deltid og jobbet ved siden av og ble ferdig det året hun ble 50 Hun syntes det var tungt etter å ha vært hjemmeværende i 20 år, men du og du så stolt hun var da hun endelig ble ferdig!
 11. Alaskan malamute, Samojed og Golden retriever. I den rekkefølgen tror jeg
 12. Jeg har tørketrommel, men det sliter sånn på klærne at den brukes stort sett bare på sengetøy og håndklær. Ungene bruker mange skift per dag og blir mer enn nok slitt bare av bruk og vask. Om vinteren har jeg en vifteovn som står og blåser mot klesstativene, men det blir jo aldri tomt i skittentøyskurven og har konstant to fulle tørkestativ i stua. Jeg skjønner jo at løsningen på problemet er å skaffe seg bolig med vaskerom
 13. Er det noen her som har efaring med elektrisk tørkestativ? Er så lei av å ha stua full av klær som er til tørk så om denne kan speede opp prossessen hadde det jo vært knall. http://www.biltema.no/no/Hjem/Rengjoring-og-vask/Vask/Torkestativ-elektrisk-2000038162/
 14. Jeg er like forelsket i henne altså! Jeg vet jo det er mye kjipe mannfolk der ute også, jeg har heldigvis ikke tenåringsbarn enda! (selv om det av og til virker slik når hun smeller med dørene og sier hun skal ta med seg lillebror å flytte fordi det er for få lørdager i uken). Det har jo sikkert med personlighet i barna og gjøre også. Hun har alltid vært veldig fysisk og utadvent, mens han er rolig og betraktende.Også tror jeg at det har litt med kjemi og gjøre for hun er en kopi av sin far og han møter seg selv i døra med alt han sier så hun vet at hun har han rundt lillefingeren sin. Jeg ser jo at lillebror har funnet mine softspot og han innser vel snart at han kan bruke det aktivt (hvis han ikke allerede gjør det )
 15. Fordi man er nesten litt forelsket i de små uskyldige guttene sine. Jenter er jo noen manipulerende svin som man må passe seg for, for ingen vet vel bedre hvordan man skal passe på gutten sin en mamma Neida, joda, så.. (regner med at det det samme som pappaer som vokter litt ekstra på døtrene sine for de har jo vært gutter selv en gang)