Jump to content
Hundesonen.no

Fillerya

Medlemmer
 • Content Count

  1493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fillerya last won the day on October 19 2013

Fillerya had the most liked content!

Community Reputation

2769 Excellent

5 Followers

About Fillerya

 • Rank
  PrincessPeach

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

9602 profile views
 1. Fillerya

  Tips til afrikatur?

  Har vært i Tanzania og var på safari i Ngorongoro. Da leide vi bil med sjåfør og kokk. Vi bodde i noen hytter med veldig primitiv standard. Fantastisk opplevelse. Dette var i 2007 så standarden har sikkert økt i takt med populariteten. Vi var også på Zanzibar, men det husker jeg dessverre lite av da jeg ble ganske alvorlig matforgiftet og fikk testet helsevesenet der. Vi dro ikke med noe byrå og lagde reisen selv da jeg besøkte ei venninne som var i sykepleiepraksis i Tanzania. Så da fikk jeg være med som hjemmesykepleier i landsbyer og opplevde ting som kanskje ikke enhver turist får oppleve.
 2. Fillerya

  Den store baby- og barntråden 2018

  Da jeg fødte i 2013 fikk vi bleier, engangskluter og bind til meg, i 2015 på samme sykehuset var det slutt på gratis ting, så da måtte vi stå for slikt selv. Heldigvis hadde jeg med det jeg trengte for jeg visste sistemann var stor, så hadde med 2er bleier. Jeg hadde fylt opp bagen med energibarer til far og de kom godt med!
 3. Fillerya

  Akkurat nå, januar

  Jeg har denne https://www.gsport.no/produkt/208432/diamant-volt-30-el-sykkel-dame#001
 4. Fillerya

  Akkurat nå, januar

  Jeg har elsykkel og har sykkelvogn bak når jeg skal hente/bringe i barnehage. Den er genial! Jeg har 8 km oppoverbakke til jobb og jeg blir bare litt klam på ryggen fordi jeg har sekk Jeg lader den en gang i uka når jeg bruker den hver dag t/r jobb og t/r barnehage (så ca 60 km mellom hver ladning) Kan sikkert gå lenger med den har gått tom for strøm en gang og da er den alt for tung å sykle på for egenvekten er så høy, så det prøver jeg å unngå Neoverbakker skrur jeg den av for å spare strøm, den har fartsperre uansett.
 5. Fillerya

  Den store baby- og barntråden 2018

  Hvorfor er det sånn at størrelse 110/116 i gutteavdelingen er mye større enn 110/116 i jenteavdelingen i samme butikk? Jeg har ei jente som heller vil handle i gutteavdelingen enn i jenteavdelingen. De har jo mye kulere motiv på genserne der. Men synes det er snodig at samme størrelse er mange cm i forskjell på armene ut i fra om den tilhører jente eller gutteavdelingen. Du er jo like høy uansett..
 6. Fillerya

  Den store baby- og barntråden 2018

  Snowracer er det som foretrekkes her av både 2åringen (med voksen bak) og 4,5 åringen. Hun eldste er totalt uintreressert i å bruke det flate med ratt det går alt for sakte!
 7. Fillerya

  Den store barne og babytråden 2017

  I år skal vi få besøk av rampenissen og fjompenissen. De skal flytte inn hos oss i adventsiden og har liten dør i veggen. De kommer til å finne på mye tull. Jeg gleder meg! https://no.pinterest.com/jojesabe/elf-on-the-shelf/
 8. Fillerya

  Akkurat nå november

  Ark har stadig 50% på tegne og malesaker. Min 2åring bruker hva som helst som han finner, men det er enklest med tykke blyanter eller vokskritt. Samme med malepensler, jo tykkere skaft jo enklere å holde i. feks https://www.ark.no/boker/unknown-Fargeblyant-Noris-Jumbo-med-spisser-10-4007817129074
 9. Fillerya

  Den store barne og babytråden 2017

  Lykke til @Absolute Entertainer
 10. Fillerya

  Den store barne og babytråden 2017

  Gratulerer med dagen til A, @Mud Synes ikke det så lenge siden han ble født!
 11. Fillerya

  Den store barne og babytråden 2017

  Normalitet favner utrolig mye Godt er det! Min yngste klump var 4,8 kg ved fødsel. Det var en 1,5 time lang intens vond fødsel uten en skramme på meg, så heldigvis ikke alltid størrelsen som teller Han stupte ned til 50 persentlien veldig raskt og har holdt seg der. Takk og lov at jeg hadde verdens beste helsesøster som ikke stressa noe over det.
 12. Fillerya

  Akkurat nå September!

  Jeg har en kjær kollega som hadde vært hjemme med 6 barn før hun tenkte at hun ville leve ut drømmen om å bli sykepleier. Hun tok det på deltid og jobbet ved siden av og ble ferdig det året hun ble 50 Hun syntes det var tungt etter å ha vært hjemmeværende i 20 år, men du og du så stolt hun var da hun endelig ble ferdig!
 13. Fillerya

  Peneste hunderase?

  Alaskan malamute, Samojed og Golden retriever. I den rekkefølgen tror jeg
 14. Fillerya

  Akkurat nå September!

  Jeg har tørketrommel, men det sliter sånn på klærne at den brukes stort sett bare på sengetøy og håndklær. Ungene bruker mange skift per dag og blir mer enn nok slitt bare av bruk og vask. Om vinteren har jeg en vifteovn som står og blåser mot klesstativene, men det blir jo aldri tomt i skittentøyskurven og har konstant to fulle tørkestativ i stua. Jeg skjønner jo at løsningen på problemet er å skaffe seg bolig med vaskerom
 15. Fillerya

  Akkurat nå September!

  Er det noen her som har efaring med elektrisk tørkestativ? Er så lei av å ha stua full av klær som er til tørk så om denne kan speede opp prossessen hadde det jo vært knall. http://www.biltema.no/no/Hjem/Rengjoring-og-vask/Vask/Torkestativ-elektrisk-2000038162/
×