Jump to content
Hundesonen.no

AnonymBruker

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AnonymBruker

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet når hunden/”valpen“ kan bli med på skitur? Når vi skal på “skiferie“ er min border collie 1 år og jeg lurer på kan den da bli med på skitur og trekke litt? En hundetrener sa til meg at de ikke kan trekke før de var minst 2 år. Men på nettet leste jeg at de kunne bli med på skitur og trekke når de var over året fordi da var de ferdig utvokste. Vet noen her hva som stemmer? Hva er deres meninger om dette?
 2. Ja hun har veldig mange bein, også av mange forskjellige typer.. Kan godt være at mange ganger så biter hun for å få oppmerksomhet. Siden hun ser liksom opp på oss i det hun tygger på ting og venter liksom på en reaksjon. Da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg jo ikke overse hun og la hun bite på tingene, men om jeg gjør noe så får hun jo oppmerksomheten hun ønsker. Prøver da å gi henne et bein, men om hun har gnagd lenge nok på beinene så er de plutselig helt uinteressante. Noen tips til hva jeg gjør da?
 3. Takk for tips! Vi var hos veterinæren, og da sa hun at det så ut som at hun hadde mistet alle melketennene, så ja jeg tror nok hun har det.
 4. Jeg har en valp på 6 måneder som enda ikke har slutta med å bite. Er dette vanlig? Trodde hun egentlig skulle ha slutta nå som hun har mistet alle tennene sine. Hun biter fremdeles en del. Det hjelper ikke å avlede hun med et bein heller. Hun prøver seg også på å bite på soffabeinane og bordkantane. Det virker nesten som om det klør i tennene hennes fremdeles fordi hun virker noen ganger helt desperat etter å bite på oss og ting. Leste noe om at det kunne klø når tennene vokste ut? Men gjør det det i så stor grad? Det begynner jo å se ut som at tennene snart er ferdig utvokste. Må man begynne
×
×
 • Create New...