Gå til innhold
Hundesonen.no

Betty

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,998
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Betty last won the day on 10. Desember 2017

Betty had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,357 Excellent

3 følgere

Om Betty

 • Rang
  Little by little, one travels far
 • Bursdag 02/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bebright.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Tollerterrorister

Nylige profilbesøk

29,640 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå er jeg passe utslitt, vært en teit dag. Har store planer om å holde meg i sofaen resten av dagen, bortsett fra obligatorisk tur med hundene da selvsagt.
 2. Akkurat nå, februar

  ... sitter jeg på venteværelset på legekontoret (inn for blodprøver og noe småtteri) og jeg håper ikke de er så veldig forsinka. Tok ikke med meg strikking jo.
 3. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå venter jeg på at mannen skal bli ferdig på badet. Hunder er både turet og trent, og Tj og jeg skal straks dra ut og spise middag.
 4. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå kjenner jeg litt på at jeg har stått opp med feil bein, og da hjelper det ikke at internettet er like ustabilt som alltid. Kjempeenkelt med hjemmekontor da. Og Telenor mener at det ikke er noe galt her, neida. Helt normalt at modemet ikke svarer sin egen IP og resetter seg selv flere ganger om dagen. At de har satt ned farta på et allerede tregt nett er jo også morsomt. De skulle gradvis øke farta utover dagene nå, og da kneler vel nettet bare oftere og oftere tenker jeg. Er bare å fortsette å rapportere inn feil og mase på dem. Vi betaler jo ikke full pris nå (men jeg ville heller gjort det og hatt nett som fungerer altså). Gleder meg til vi får fiber til høsten!! Rimelig frustrerende. I tillegg er det dårlig dekning inne i huset vårt pga beliggenhet (bak et berg) og jeg tror ikke metallplatene vi har på ytterveggene hjelper til eller. Det er gjengs for både telia og telenor-dekning det.
 5. Akkurat nå, februar

  Leverpostei goooooooooodt!
 6. Akkurat nå, februar

  Frøken valp vokser seg til: Blåste såpass at ørene blafra alle veier, og leverpostei var tydeligvis så godt at det var så vidt at bakparten klarte å holde seg oppe. Gleder meg til snøen er borte og vi får litt flere plasser det er mulig å ta oppstillingsbilder. Fotografen var litt utålmodig også, han er litt mer tålmodig når det ikke er isende vind.
 7. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå tar jeg livet helt med ro, mens jeg venter på at håret skal tørke såpass at jeg kan ut og trene hund uten at det fryser. Det blir så lett tørt så føneren bruker jeg bare i nødstilfeller, og det er det ikke i dag for jeg syns det passer veldig fint å ta det med ro ei stund nå. Strikke litt på barselgaven kanskje, så det er et håp om å få den ferdig før tirsdag neste uke.
 8. Kjøpe spesialfor til kastrert hund?

  Kastraten vi hadde fortsatte å spise samme mat som før uten problem, hverken med vektøkning eller annet. Mener han fikk samme mengde også. Var helt vanlig for for normalt aktive hunder, vi bytta litt opp igjennom så husker ikke det vi brukte i løpet av de årene. Men ikke noe spesialfôr nei.
 9. Akkurat nå, februar

  Stemmer også på mynte! Ligner litt på den farga vi har på ene veggen på badet, og jeg syns det ble skikkelig "freskt" og fint. Lyste det opp veldig, uten at det var bare kjedelig hvitt. Akkurat nå så har jeg runda av noen smågreier på jobb, og tenker jeg tar helg. Da var denne uka snart gått også! Syns februar går mye fortere enn januar gjorde. Så langt i alle fall, og selv om jeg egentlig syns tiden kan gå enda litt fortere.
 10. Hvor mye kos får hunden din?

  Alt for lite i følge Decoy (som elsker kos, trenger seg på og totalt sett får mest kos) alt for mye i følge Bris (som hater å bli tafsa på i tide og utide) og valpen syns det er akkurat passe. Aner ikke hvor mye tid som går med, jeg kan sitte i sofaen og klø på Decoy uten å egentlig registrere at jeg gjør det. Går på automatpilot, og han ligger gjerne tett inntil. Samme med valpen.
 11. Akkurat nå, februar

  Her ligger en ca ferdig bol til en genser, to ermer til ei kofte og et halvferdig teppe så eeegentlig burde jeg ikke kjøpt mer heller. Har noen andre uferdige prosjekter og, men det er sånne som er dømt til å aldri bli ferdig. Et er et hekleprosjekt som bare må rekkes opp (med spinndyrt garn!). Ja, har vel begynt et hekle-lappeteppe også som ikke er ferdig. Jeg har prøvd å holde meg til bare to prosjekter, et med mønster og et enkelt tv-strikk. Det gikk ei laang stund, men nå røyk jeg på en smell og startet med et nytt prosjekt i går til og med. Men det har jeg tidspress på meg for å få ferdig, så det skal bli ferdig også. Håper jeg.
 12. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå tror jeg at jeg bør legge meg før jeg bestiller enda mer garn. *host* Kjøpt garn i fysisk butikk og i dag. Tyter jo garn ut overalt her, samlemani eller noe. Men dette måtte jeg ha, for jeg skal strikke bursdagsgave og barselgave og sånt. Og når jeg først skal bestille noe så kan jeg likegreit fylle opp med litt som er lurt å ha, som noen nøster med sånt og slikt. Og knapper må man også ha litt av. Og sånn forsvinner nå lønna.
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg er litt delt. Helt klart for at fedre skal være mer sammen med barna, men jeg syns ikke dette er noe god løsning heller. Bør være opp til hver familie hvordan permisjonen fordeles, og så må det en holdningsendring til for at fedre skal ta ut mer av fellesperioden i de tilfeller det fungerer (da tenker jeg ifh til amming for eksempel). Ev. gi de noen ekstra uker i tillegg til det de har i dag. Og de burde i alle fall gi far selvstendig opptjeningsrett til foreldrepermisjon, før de begynner å detaljestyre fordeling av foreldrepermisjon. Hos noen så vil det jo fungere utmerket, men det jeg tror det ender med er at mødre som fortsatt ammer tar ut en lengre periode med ulønna permisjon - og familieøkonomien taper på det.
 14. Akkurat nå, februar

  Akkurat nå burde jeg komme meg ut døra snart, før hele dagen har gått. Men, igjen har jeg sovet kriminelt dårlig så alt går i sirupstempo. Tro om ikke jeg kan få litt energi fra valpen? Hun har i alle fall nok.
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Vil innføre tredelt foreldrepermisjon for barn født etter 1. juli
×