Betty

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,982
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Betty

 • Rang
  Little by little, one travels far
 • Bursdag 02/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bebright.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Tollerterrorister

Nylige profilbesøk

29,104 profilvisninger
 1. Panert torsk og noe grønnsaks/potetblanding, stekt i stekepanne.
 2. Det er vel ikke så uvanlig med hunder som åpner dører? Heldigvis ikke normen da, men vet om ganske mange av forskjellige raser som både åpner dører, og kan låse opp dører. Jeg har hatt en selv, blanding av dobermann og flat. Ikke ekstremt med jaktlyst, og ikke over snittet kreativ. Han var veldig selvstendig da. På internatet jeg bodde på da jeg fikk han så var de tre hunder som låste opp og åpnet dører, så vi måtte skru løs nøkkelen på innsiden og legge den vekk da de skulle være alene. Til min gjemte jeg den også, var sikker på han kom til å finne ut hvordan han fikk den på plass om han fikk litt tid alene med den. Min var vel rundt 4 måneder da han fant ut av det, funka heldigvis å snu dørhåndtaket opp på han. Heldigvis har ikke tollerne mine giddet å finne ut av det der, for det var upraktisk med en utbryterkonge av en hund. Og er ikke bare hunder som finner ut av dette med dører. Har hatt katt i familien som også åpnet dører.
 3. Idag er Toro kokk, og det blir italiensk gryterett, men med kvernet elgkjøtt i stedet for kjøttdeig. Og grove rundstykker ved siden av.
 4. Jeg har de som regel ikke med da de trives godt hjemme og jeg jobber bare deltid, men har muligheten. Jobber på kontor i et lite firma.
 5. Kunne ikke tenkt meg å være i et særboforhold. Trives best når jeg bor sammen med noen rett og slett, og jeg kunne ikke tenkt meg å ha eget hus/leilighet fremfor å bo sammen med kjæresten.
 6. Takk. Akkurat nå har jeg noen timer hjemmekontor. Trøtt som en dupp, b-mennesket var skikkelig vrangt i går så jeg sovna ikke før langt utpå natt.
 7. Jeg er også ivrig på finn.no. Sofaen og sofabordet vi har nå har jeg funnet der, og føler jeg har gjort kupp. Og er mer miljøvennlig å kjøpe brukt, enn å kjøpe nytt. Er jo mye som selges som knapt ser brukt ut, for folk skal ha ny stil eller har pusset opp og så passer ikke sofaen inn lengre osv. Nå driver jeg og surfer etter en passende kommode og et billig garderobeskap.
 8. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med at jeg har klart å gå en 2-timers lang tur i strekk, uten pause og uten å bli helt ødelagt. Skikkelig skikkelig deilig at formen har blitt så mye bedre. Jeg var jo et vrak i vår og tildels vært det gjennom sommeren også. Har i snitt gått 10 000 skritt om dagen den siste uka. Veldig fornøyd med det. Hundene er også fornøyde, de har jo vært heller understimulerte (godt hunder er tilpasningsdyktige altså!!) og nå har vi hatt jevn og fin aktivitet i flere uker (bare økt på litt mer siste par ukene siden formen gradvis har blitt bedre). Jeg håper bare ryggen til Decoy holder, men han trekker ikke lengre og vi har jo trappet opp så det ikke brått er veldig mye aktivitet. Og stort sett så trekker han ikke i båndet. Litt kjedelig om jeg må gå to turer og sette han igjen på en av dem. Mentalt vil han jo veldig gjerne være med. Fra en av turene denne uka, der Decoy oppdaget en elg som jogget inn i skogen (fikk ikke elgen med på bildet) og det illustrerer veldig godt hvordan han fortsatt er mellom øra. Beina i bakken er nemlig oppskrytt, og livet er en lek!
 9. Men hva skal gjøres da? Skal en ha en maks BMI for ansatte i barnehager og skoler? Og hvor skal grensen da gå? Ref. dette med at usunne idealer ikke skal fremmes... Har vekt noe som helst å si for omsorgsevnen? Og tror man at svært overvektige automatisk overfører usunne matvaner til barn i barnehage? Spesielt mtp at her til lands er det retningslinjer på mat i barnehager. Egentlig skjønner jeg ikke helt hva som diskuteres her nå, men.
 10. Indrefilet av elg (i strimler), rotgrønnsaker, røstipoteter og peppersaus. Snaddermat!
 11. Om dere skal gjøre det på den måten så blir det sendt ut faktura til han, ev. kan han dra innom trafikkstasjon og betale med kort. Om dere gjør det elektronisk via salgsmelding på nett (på "Din side" på vegvesenet sine hjemmesider) så slipper du å dra innom med del 2. Kjøper kan også betale omregistreringsavgiften der (selv om dere ikke tar salgsmeldingen elektronisk) og skrive ut midlertidig vognkort når bilen er omregistrert (kan jo ta noen dager før han får vognkort). Akkurat nå er jeg mett, men godissjuk. Gleder meg til bursdagsfeiring neste helg, da får jeg spise kake!
 12. Går an å lage eplesmør, diverse eplekaker/muffins eller smuldrepai (kan fryses), eplemos og syltetøy f.eks. Jeg pleier bare å smake meg frem til når eplene er ferdige. Har to ulike trær her som er ferdig til ulik tid, og jeg husker aldri fra år til år når de er ferdige. Varierer jo litt og på været. I år blir de sikkert ikke ferdige i det hele tatt.
 13. De er vel mest satt på vent til en ev. neste tispe. Godt et par av hannhundene er unge. Bris kommer til å bli for gammel før jeg føler jeg tør å prøve igjen, gikk jo ikke akkurat helt knirkefritt da jeg gjorde et forsøk i fjor.
 14. Akkurat nå lurer jeg på hvorfor det popper opp så mange bra hannhunder når en har skrinlagt oppdrettsplanene?
 15. Det er fremadsending til kjegle i lp og, med stå, så det må de lære seg å skille om en bare holder på med lp også. Det må terpes på, men syns det har vært rimelig uproblematisk. Sjelden Bris tar feil på akkurat det.