Betty

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,984
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Betty

 • Rang
  Little by little, one travels far
 • Bursdag 02/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bebright.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Tollerterrorister

Nylige profilbesøk

29,319 profilvisninger
 1. Vet ikke om du fant noe, men Vesterålen skal visst gå klar av det verste uværet. Er litt ruskete der bare, men det er det jo nesten hele tida. Søsteren må ha barnevognen i garasjen når nevøen skal sove nå, for det er litt for mye vind ute til at hun tør å la barnevogna stå ufortøyd ute. Skal visst ikke bli verre enn sterk kuling, og det er jo bare normal novembervind der. Verre lengre sør i Nordland. Akkurat nå sitter jeg på kontoret og ser ut på møkkaværet. Kunne ikke barfrosten bare holdt seg?? Neida, må komme litt mer regn nå sånn at kuldegradene som meldes seinere har noe å lage drittføre av.
 2. Da kan du ikke ha prøvd å gå på tur i ei skikkelig nord-vest ramling på Andøya. Enkelte ganger finnes det faktisk dårlig vær altså. Jeg har ganske bra klær, og stjeler rett som det er aklima-ullundertøyet til TJ og med gode ullsokker og ullgenser, og med gode tova ullvotter på fingrene - vindtett lag utapå der igjen. Fryser gjerne litt i starten og slutten på tur uansett, og blir frossen etterpå. Men så fryser jeg også lett.
 3. Kylling med fajitaskrydder, stappa inn i pitabrød sammen med salat, ost og ranchdressing. Noen flak tortillachips ved siden av. Knallgodt! Og har til lunsjrester (mannen er borte, når han er hjemme er det sjelden det blir noe til overs ).
 4. Akkurat nå har jeg kommet inn i varmen igjen etter å ha trent Bris, og lufta Decoy. Sistnevnte har småvondt i ryggen igjen (tror han klarte å skli til på tur i går, gikk der det skulle være best å gå men hadde frosset til på et parti vi ikke kom utenom, og han er ikke den som tar det med ro i svingene) så det blir korte turer på han fremover, og litt rimadyl (i samråd med vet. selvsagt, som kjenner historikken hans ganske godt) 4 mnd siden sist nå, og før det igjen gikk det 8 mnd så er ikke så hyppig han får trøbbel heldigvis - og da har det kommet etter noen typiske Decoy-stunt. At ikke den hunden var skadefri så lenge som han var er et under. Kan være pga kulda også egentlig, selv om jeg brukte dekken på han på tur i går ... Glupingen har jo kasta alt av underull nå, akkurat i tide til vinteren. Bris også forsåvidt, så hun ser ut som en valp igjen.
 5. Akkurat nå har jeg kommet inn fra tur, og det første jeg gjorde etter å ha fått av meg ytterklær var å sette meg ved pcn og bestille nytt trekkbelte. Det er ikke noe godt det jeg har, så nå har jeg brukt litt vel mange penger på et baggen-belte. Lånte det av ei venninne en gang, og syns det var veldig behagelig. Satser på jeg ikke husker feil. Og så må jeg vel ha nye strikkbånd etterhvert. Tenke seg til at de 9 år gamle båndene begynner å miste litt av piffen. De som nesten ikke er brukt (bare omtrent hver dag med noen unntak ). Vært brukt av fire ulike hunder, hvorav ingen har gått pent og pyntelig i bånd. Det er fortsatt litt strikk igjen, men veldig lite.
 6. Ja, det trekkes vel for hver hund hvilket hinder som skal tas. Og jeg lurer på om fører ikke får beskjed om hvilket det er før de kommanderes? Husker ikke helt i farten, over et år siden jeg hjalp til å lp-ringen. Det er i alle fall forskjellig for hver ekvipasje.
 7. Kjøttkaker i saus, potetmos og grønnsaker.
 8. Akkurat nå lurer jeg på hvor i alle dager fjernkontrollen til riks-tvboksen har blitt av. Spist av sofaen kanskje?
 9. Big bite - club sandwich. Middagen sin det. Var vel egentlig mest lunsj, sånn ut fra tidspunkt på dagen så var vel middagen to brødskiver med nugatti. I morgen skal vi bort og spise sodd. Middag hvor jeg hverken trenger å lage den eller å rydde opp, det er best nesten uansett hva som blir servert (innenfor visse grenser selvsagt ).
 10. Det er fra Viking garn. Kan kjøpes i hefte f.eks. her. Men det er mulig bestemoren din er litt som meg og endel andre strikkere, og kjøper inn diverse blader med oppskrifter. Da har den oppskriften i så fall stått i Norsk ukeblad - Mønster strikk 6. februar 2017. Tror den har stått på trykk i et familien også, men er ikke sikker. Jeg fant den i Norsk ukeblad sitt spesialblad. Syns den var utrolig nydelig.
 11. Akkurat nå er jeg sliten! Ble en tur på Amfi-senteret på Steinkjer i dag sammen med ei venninne, og jeg tror ca hele Innherred var der samtidig med oss. Fikk kjøpt ferdig til en julekalender jeg skal gi bort, og pakka den inn rett etter jeg kom inn i tillegg. Er bare luke 24 som ikke er pakka inn, men den må jeg få skrevet ut et par bilder til før den er ferdig. Gleder meg til å høre om mottakeren liker den. Hun skal ikke vite hvem som har gitt henne den, så har et samarbeid med min bror om å få overlevert den så hun ikke ser poststempel eller fatter mistanke mtp at den er sendt. Satser på hun ikke er i AN på sonen da. Ble endel morsomt stæsj altså. Mye forbruksvarer (sokker f.eks) og litt godis. Og til og med godis til hunden hennes.
 12. Jeg syns ikke det var så veldig stort kroppspress i graviditeten av dem rundt meg, men så og si alt av infohefter om svangerskap var proppa av mas om vekt, vektoppgang, og mat. Det gikk liksom i det samt røyk og alkohol. Og inntrykket mitt etter å ha lest blogger, artikler og forum var at det nærmest er konkurranse om å gå opp minst mulig, og helst gå ned i vekt (på tross av at de ikke nødvendigvis veide så mye i utgangspunktet). Det virker som det blant mange er status å se minst mulig gravid ut, og gjerne også få små babyer. Nå fikk jeg dessverre ikke fullført svangerskapet, så vet ikke hvordan det hadde vært etterpå - men virker som de rundt her er rimelig jordnære på det. Siden svangerskapet mitt endte som det gjorde var det ingen som forventa at jeg spratt tilbake til normal form sånn med en gang heller, mulig det hadde vært annerledes om ting hadde gått som normalt. Følte heller ikke noe press av fotballfrues bilde, jeg ble mest bare fascinert. Både av det etter fødselen, og de hun la ut underveis i svangerskapet. Det er jo ikke det som er normalen, men for enkelte så spretter kroppen tilbake rimelig raskt. Har sett det hos noen "vanlige" folk også, som bare er sånn genetisk.
 13. Godt vi ikke er alene! Og vi er bare to voksne, hvordan i all verden blir det om det blir barn her? Akkurat nå så jeg introen til Home and away anno 1995, og ble nesten litt sentimental.
 14. Jeg har skada ene hånda mi, så jeg får ikke strikket. Kommer aldri til å bli ferdig med julegaveprosjektet! Det var et ambisiøst prosjekt uansett. Strikker nemlig på denne kofta: Er litt arbeid. Men ikke så vanskelig mønster egentlig, når en først kommer inn i det.
 15. ... har jeg hatt en liten ryddesjau i skapet og pakket vekk sesongklær (jeg pakker vekk sommerklær, men ullsokker og stilongs er med i skapet året rundt ). Ble brått veldig oversiktlig i skapet. Og i morgen skal jeg gripe fatt i et roteskap og få orden i det, må bare få kjøpt noen kasser og et klesstativ først. Vi har nemlig litt ekstra kaos etter at vi har pussa opp et rom, da forsvant nemlig to skap (av typen innebygd i veggen) til fordel for større rom. Vi hadde litt ymse i de skapene (finklær, gardiner etc), og når inneholdet i to skap er presset inn i et tredje (som ikke akkurat var tomt fra før av) så er det litt sprengt. Et under at døra går igjen. Vi kunne glatt vært med på norske rotehjem, enda jeg syns jeg er flink til å kaste ting.