Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,951
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,190 profilvisninger
 1. Gratulerer Såå fin, neste hund her i huset, enten kortis, eller storpuddel Del gjerne fler bilder !
 2. Da kan jeg si meg ferdig som 'student' med fagprøve meget godt bestått, barne- og ungdomsarbeiderfaget. Super fornøyd
 3. Så leit med C-hofter på Celebi, men hun kan heldigvis lenge et lagt godt liv likevel Er såå mye annet humbug en hund kan får som ødelegger dem fra innsiden og ut *kikker på atopidyret her*. Men godt å høre at Tirith er frisk og fin med B hofter, det har Jatzy også. B-gjengen !
 4. Har vært i èn babyshower, og det var trivelig det, men også noe av det mer spesielle jeg har vært borti. Men jeg synes det er trasig at sånt skal bli en norm, for det lager enda mer press, kjøpetrang, og mas og fjas for de som skal ha barn. Jeg er ganske sikker på det ikke blir noen babyshower på meg, og det er jo kanskje litt sårt, om man ser på det som en måte å verdsette mor på osv. En vil jo føle seg oversett og ikke satt pris på. Men så synes jeg det er noe amerikanisert tull, så på den måten er det helt greit også. Men jeg skjønner deg godt .
 5. Nei, ikke annet enn at de eter norskprodusert fòr, derav kort reisevei. Miljøsvin jeg
 6. Er det bare meg, eller var det mye napping og henging av hundene i år? Lite pen handling, noen av hundene så halte ut også. Jaja, heller amerikansk cocker og mellompuddel som vinnere, enn kræsja pekingesere, mopser og bulldogger som ikke kan stå selv.
 7. Tja, noen ting er jeg åpen om. Men prøver å holde det meste av hva jeg annser som privatliv, som privat.
 8. Høhø, kanskje jeg ska kjøre hardt mot hardt! Det er mest i passeringer med andre hunder eller når han ser katter, at han kan finne på sånt kødd. Da liker jeg å ha begge henda på styret jeg, men et godt tips jeg ikke skal glemme!
 9. Aha sånn å forstå . Han trekker endel, han er velduig fysisk aktiv. Men kan jeg i tilleg til å ha han festet med sele, ha ham festet med halsbånd med en litt slakkere bånd i springeren? Slik at om han kommer seg ut av selen, så er han fremdeles festet i halsbånd. Da tenker jeg jo at båndet er såpass slakt at det ikke kveler ham når han trekker.
 10. Jupp, alltid springer. Jeg vil helst ikke ha han festet til meg selv. Nome sele sitter veldig dårlig på ham synes jeg :/ Skal ta en kikk på den
 11. Her skal jeg følge med Fineste aussie gjengen jeg vet om !!
 12. Må man betale for å se de siste timene av crufts? Da får jeg jo ikke sett gjeterhundgruppa *kriiise*
 13. Når colliekreket, klarer å komme seg ut av alt av seler om han bråbremser/rygger, hva ska jeg gjøre da? Snart sykkelsesong, og vil ikke at houdini skal komme seg løs liksom. Kan vel ikke sykle med halvstrup liksom?
 14. Tja, her er det mindre enn 20 meter til nærmeste nabo Bor i byen. Kunne jeg valgt selv, kunne det godt ha vært et par hundre meter til nærmeste nabo. Men det er fordi jeg liker best å ha det slik, og ikke pga bikkjer eller unger. Om vi skulle solgt og flytta, ville jeg bodd landlig men sentralt.
 15. Fineste