Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,999
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,603 profilvisninger
 1. Men hvor har du det i fra? At en farge man ikke har sansen for = stygg hund.. Alle farger er fine, men personlig synes jeg svart blir kjedelig, selv om jeg har deleid en Black bi aussie og han var en fin hund han. I akkurat den kombinasjonen kunne det ikke komme rødt, men her var det kombinasjonen som sa mer men fargen. Hunden bor forresten hos eksen.
 2. Jeg er så dust at jeg ikke vil betale en mange tusen kr for en hund jeg ikke synes er pen/sjarmerende. Altså den må ha en farge eller et tiltalende utseende. Skal jeg ha ny Aussie f.eks skal den være rød. Da leter jeg selvsagt etter en kombinasjon som gir det jeg vil ha + rødt. Samme gjelder andre raser, vil jeg ha sobel collie så ser jeg etter soble kombinasjoner, lever dalmis så ser jeg etter kombinasjoner som gir dette. Men nei jeg kjøper ikke valp utelukkende pga fargen. Og jeg håper ikke oppdrettere selger på grunnlag av kun farge heller. Men det må være lov å foretrekke noen farger fremfor andre, og å lete etter kull som gir det man vil ha.
 3. Hva med oppdrettere som eier han hunden og tispa selv? Tar seg godt betalt handle mange av de, selv om de ikke har like store utgifter til reise, parring osv
 4. Weee gratulerer med dagen til Tirith
 5. Hun er så søt
 6. Elsker dem røde jeg! Jeg så så helteit at om jeg skal ha aussie igjen, så skal jeg ha en rød Selvom en god hund ikke har noen farge, så er de beste røde alså Mihihi... Gratulerer så mye med flott valpekull! Forteller meg selv i speilt hver dag at det overhodet ikke passer med noen valp nå, selv om penga brenner og kullet er superspennede!
 7. Høres ut som han har fått riktig navn
 8. Har hilst på en. Det var på Nøtterøy for en 6-7 år siden. Type red nose pitbull. Synes ikke den var spesielt fantastisk jeg. Den var unnvikende og engstelig synes jeg.
 9. Så var Jatzy blitt alene hund ... Hjertet mitt blør og vi er i dyp sorg. Yoshi tapte kampen mot atopien. Han ble tre og et halvt år, og var kun frisk de første 11 mnd, unner ingen en atopisk hund!
 10. Gratulerer med valp! Så skjønn
 11. Tusen takk alle sammen Vi var på sykehuset i 6 døgn før gulsotten var såpass under kontroll før vi fikk dra hjem. Nå har vi vært hjemme litt over en uke og rutiner osv begynner å sitte. Bernhard var forresten 47 cm lang og 3220 gram. Pga gulsotten gikk han mye ned i vekt og er enda ikke tilbake til fødsels vekten med sine 3110 gram, men krysser fingrene for at han har nådd, eller gått forbi den til neste veiing til mandag I dag skulle det egentlig vært en uke til termin
 12. 24 dager før termin, 14 juni, ble Bernhard født. Vannet gikk kl 02 og kl 05:41 var han ute. Han har slitt med gulsott så vi tilbragte omtrendt hele første uka på sykehus. Han er ikke helt kvitt det, men det går fremover heldigvis, og vi har fått lov til å reise hjem.
 13. Har brukt Bravecto i et par år på mine, og ikke merket noen bivirkninger. Men hundene til ei venninde ble veldig dårlige i magen over lengre tid av Bravecto.
 14. *fnis* jo, han er jo homofob. Tenkte mer på at det står i rasestandarden Står også aldri nærvøs eller aggressiv. Han er jo ikke det mot folk. Hannhunder er en annen historie..
 15. Tja, hun vet hva hold kjeft betyr Og hun vet hva nei betyr. Nå har min fått lov til å vokte hus og hjem, men ikke gneldre. Det er f.eks forbudt å spane ut av vinduene, og det er forbudt å oppholde seg rundt porten om de ikke bli invitert med på tur. Ressursforsvar/vokting av objekter. Brukte bytte metoden var hun var valp. Hadde hun noe hun synes var spennende, tilbydde jeg henne noe enda bedre. De gangene hun har voktet meg mot andre hunder, har jeg kommandert henne i dekk og bli. Jeg tror mye ligger i samarbeid og tillit mellom hund og eier. Om hunden stoler på at du ordner opp, og samarbeider med deg, er mye løst. Aussien er sleip, den gjør den som lønner seg, så du må finne ut hva som gjør at den synes det lønner seg å adlyde og samarbeide med deg. Altså, hvilken belønning som funker best.