Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,990
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,404 profilvisninger
 1. 24 dager før termin, 14 juni, ble Bernhard født. Vannet gikk kl 02 og kl 05:41 var han ute. Han har slitt med gulsott så vi tilbragte omtrendt hele første uka på sykehus. Han er ikke helt kvitt det, men det går fremover heldigvis, og vi har fått lov til å reise hjem.
 2. Har brukt Bravecto i et par år på mine, og ikke merket noen bivirkninger. Men hundene til ei venninde ble veldig dårlige i magen over lengre tid av Bravecto.
 3. *fnis* jo, han er jo homofob. Tenkte mer på at det står i rasestandarden Står også aldri nærvøs eller aggressiv. Han er jo ikke det mot folk. Hannhunder er en annen historie..
 4. Tja, hun vet hva hold kjeft betyr Og hun vet hva nei betyr. Nå har min fått lov til å vokte hus og hjem, men ikke gneldre. Det er f.eks forbudt å spane ut av vinduene, og det er forbudt å oppholde seg rundt porten om de ikke bli invitert med på tur. Ressursforsvar/vokting av objekter. Brukte bytte metoden var hun var valp. Hadde hun noe hun synes var spennende, tilbydde jeg henne noe enda bedre. De gangene hun har voktet meg mot andre hunder, har jeg kommandert henne i dekk og bli. Jeg tror mye ligger i samarbeid og tillit mellom hund og eier. Om hunden stoler på at du ordner opp, og samarbeider med deg, er mye løst. Aussien er sleip, den gjør den som lønner seg, så du må finne ut hva som gjør at den synes det lønner seg å adlyde og samarbeide med deg. Altså, hvilken belønning som funker best.
 5. Så hærlig Gjerne mer bilder alså
 6. Jatzy reagerer ja, hovedsakelig med lyd, men vil nok gjøre utfall om ikke trusselen fjerner seg. Hu har blitt skarpere med åra. Yoshi, neeh... Gay and friendly, så lenge det ikke er snakk om fremmende hanner. Da smeller det.
 7. Du må vise henne i ringen også! Venstresvinger, denne ser veldig fin ut synes jeg Liker typen godt <3
 8. Ser lovende ut! Se opp for henne i ringen !
 9. Haha, sy selv ja Om det hadde vært til bikkjene så kunne jeg gjort det *fnis*. Babynest er egentlig det eneste som ikke er innkjøpt, eller så har vi det meste vi trenger, unntatt babycall. Både nytt og arvet. Så er i en sånn vurderingsfase, om jeg skal kjøpe det eller ikke. Men synes kanskje de er litt dyre når man må ut med over tusen kr.. Men så ser jeg fordelene med babynest hos de som det fungerer hos også. Blir vel til at jeg kjøper et , bare sånn fordi det sikkert er kjekt å ha .
 10. Uke 35 alt ... Babynest. Erfaringer? Er det nødvendig å ha? Er de dyre mer holdbare enn de billige? None tips til gode merker som holder fasong lenge?
 11. Kule fine Tirith
 12. Hun er bare så
 13. Vi ble angrepet borti gata her 2 ganger av naboens løse sinte hoffe. Siste gangen ringte jeg polititet samme dag og ba de ta en tur bort til dem å ta en titt. Jeg var heldig, for de hadde tid til det. Har aldri sett den hunden løs igjen for å si det slik.
 14. Nei hehe, kan ta med bonusbarnet også, om du vil sosialisere med hundevandt 6 åring . Hundene mine er litt for sære til å besøke valpekasser tror jeg
 15. Javisst, kommer mannsterke med mann og barn vi