Gå til innhold
Hundesonen.no

Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

Red Merle last won the day on 10. Oktober

Red Merle had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,645 Excellent

Om Red Merle

 • Rang
  Avhengig

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Aussie, CC

Nylige profilbesøk

12,529 profilvisninger
 1. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Altså en oppdretter er hverken gud eller noe mer enn mannen i gata. Avler vedkommende dritt, er jeg ikke redd for å fraråde folk evnt kjøp. Har hatt nok av sjuke bikkjer selv... Så jeg unner ikke noen å kjøpe katta i sekken, bare fordi oppdretter er et opphøyd menneske som aldri må nevnes i negativ sammenheng. Anbefaler gjerne oppdrettere, om jeg vet om noen som kan passe til personers bruk. Men jeg sier ikke , du MÅ kjøpe valp derfra, er mer der, ta kontakt og hør hva de avler.
 2. Valpegjengen 2018

  I dag tok vi bussen fra Skoppum til Horten. Intet problem, han satt i vogna sammen med sønnen min . Deretter ble det bytur og en tur innom hundekroken (butikk) , for så å tusle opp til barne/hundevakten (hadde kjøretime). Han er litt skeptisk til folk ute, men veldig glad når han får hilst. Egentlig litt deilig med en hund som ikke måå bort på alle folk. Veldig flink å gå selv, men helst vil han bli bært eller sitte i vogna. Men så har han kommet til Hitler og ikke Hilton, her må du gå sjøl så lenge det er forsvarlig. Kombinasjon 1 åring og valp : MYE lek og latter men mye mer vrient med renslighetstrening enn når man ikke har barn. Glimt fra sofakroken
 3. "Hunder som bjeffer og katter som tisser"

  Kattedritt i hagen
 4. Robuste og nervesterke raser

  Uten kunnskap, amerikansk Akita. Dønn seriøs bikkje. Ikke no kødd. Stø som et fjell.
 5. Valpegjengen 2018

  Herregud hva har vi skaffa oss . Må venne meg til alle som sier stakkars og som skuler på både oss og dyret fordi den helt sikkert fryser selv med klær på folk ass. Den er litt småspist og synes det å drite ute er oppskrytt (blir kald i rumpa joo), men er artig skrue og en lettlært fyr. Og herre så snål
 6. Valpegjengen 2018

  Da har kineseren vært her siden tirsdag. Han er dritkul, skled inn i familien som om han allltid skulle ha bodd her. Veldig rolig og helt propell på en gang . Foreløpig veldig fornøyd
 7. Korthåret Collie!

  Øhh, usikker på hvorfor du føler du må forsvare deg selv. Dette har jo ingenting med deg eller hva du ønsker å avle på å gjøre. Tanken er å bevisstgjøre de som ønsker seg Kortis på at det er mye av de samme hundene som går igjen. Ergo mye av de samme plagene, dersom man er uheldig.
 8. Aussien Kendra

  Nydelig
 9. Akkurat nå, september 2018

  Ser på farmen. Har ikke sett på det på mange år. Hva skjedde med å sende folk 100 år tilbake i tid for å overleve på gamlemåten? Det har jo blitt BigBrother på landet jo, bare dramaqueener som prøver å være bønder. Jaja får gi det en sjanse. Æsj må bestille time til Jatzy hos dyrlegen, hun har fått en kul jeg ikke liker helt. Forøverig nyter hun kvelden på sofaen, helt uviten om at idyllen om få dager ødelegges av en naken piraja valp
 10. Oppdrettere av Toller

  I utgangspunktet er jeg ikke kjent med rasen. Men jeg har truffet noen avkom fra kennel blazing sun på kurs, og de har vært veldig trivelige og arbeidsomme hunder.
 11. Korthåret Collie!

  Usikker på hva du mener i fomuleringen din, men helt fritt for sykdom finnes ikke? Din hund har rundt 10 felles slektninger med han jeg hadde... Men så skal det sies at dette er hunder som går igjen i de fleste tavler. Men det betyr jo ikke at alle er/blir syke. Men det er verdt å tenke på at det er mye av de samme hundene som går igjen både hos de friske og de som et syke ( da allergier, epilepsi osv). Blir vel butcha nå, men det er lett å bli blendet av all fremsakkingen av kortiser. Og de ER virkelig fine hunder, men det er mye grums som ikke blir snakka om.
 12. Valpegjengen 2018

  Javisst. Min aktivitet her inne er veldig varierende, men dere vil helt klart se ganske mye av han fremover
 13. Korthåret Collie!

  Norge : callips, schendas. Skulle jeg hatt Kortis igjen hadde jeg kjøpt fra Clingstones i Finnland. Vær obs på helse, de er mer enn bare hofter, albuer og øyne.
 14. Avlive hund med allergi?

  Har selv måtte avlive allergi hund. Han var alvorlig syk, huden hans løsna bokstavelig talt i store flak med gule værkeblemmer under som ble hudbettenelse, hudbettelese og mer hudbettenelse. Han fikk kortison, kortisonsalver, antibiotika, immunterapi, atopica, sopp og midd drepende shampobehandliger, spesial for m.m. Til slutt ble han tydelig irritert under stell, han stivna til når vi måtte smøre sår og r han måtte vaskes. Han hadde det tydelig ubehagelig på slutten, selv om han også logra og var glad gutt til siste sekund. Dersom man har prøvd behandling og hunden likevel lider, er det ikke egoistisk å avlive. Kanskje hunden din kan få et godt liv på kortison? Noen trenger ikke store dosen for å være symptomfri. Vi var veldig uheldig med vår som responderte lite på behandling og fikk mye bivirkninger av medisin. Min andre hund er også noe allergisk (pollen) er over ti år gammel, er stort sett symtomfri (barberes i pollensesong)og bades ofte.
 15. Valpegjengen 2018

  Takk henter han på tirsdag
×