Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,907
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,078 profilvisninger
 1. Oppe før fuglene fiser, 05:20 sto vi opp liksom. På lørdag var vi gærne, da gikk vi 3 mil i Botnemarka i Holmestrand, opp til Hvittingen, ned til Sande sentrum og opp igjen. Turen starta kl 09 og vi fant bilen igjen kl 19:00 (nevnte jeg at vi surra oss bort i skævven?). Kroppen min er ikke fornøyd med meg etter en sånn tur ihvertfall ... Sliiitne hunder, ja Jatzy var faktisk såpass sliten at hu ikke pissa en skvett de siste par timene vi gikk. Og hun er pissemester! Helt fantastisk natur, en tur som anbefales så lenge man ikke surrer seg bort i skævven da. Ønsker dere en fin fin dag Nå er det straks legetime her.
 2. Yoshi får også sånn ørebæsj. Denne har funket bra for oss:
 3. Men VET hvermmansen hvor mye tid de egentlig bruker på å gå tur? Har de på stoppeklokke? Altså man vet jo om man har gått tur eller ikke, men vet man nøyaktig hvor mye tid man bruker per tid, om man ikke ser på klokka? Det er ikke reint få ganger jeg har innbillt meg at vi bare skal ta en kjapp runde på 30 min, og plutselig har vi vært ute i 1,5 time Andre ganger innbiller jeg meg at vi har vært ute 1 time, men egentlig har vi bare vært ute i 40 min.. Et kjapt blikk på klokka avslører det jo. Tenker at når man anskaffer hund, så må man lufte den. Gidder man ikke det, ikke ha hund. Det er forskjell på å være sjuk med influensa og ikke får luftet hunden pga det, og å ikke gidde å lufte den i det hele tatt.
 4. Hold deg til aussie om det er den du liker best, og kjenner i hjertet ditt at du vil ha. Hadde holdt meg til den jeg også, om jeg hadde funnet en oppdretter som vektlegger de tingene jeg er ute etter. Foreløpig synes jeg helsa på aussiene har blitt for dårlig, og de færreste oppdretterene er så særiøse som de utgir seg for å være. Dessværre, men dette er mitt inntrykk etter mange år i miljøet. Når jeg valgte ny rase valgte jeg korthåret collie, superfornøyd med hele hunden minus lyden han produserer. Vil nok gå for mer lydløse linjer neste gang
 5. Synes det er fint at mannen er høyere enn meg. Men personlighet har langt mer å si.
 6. Så søt da Har fått sansen for krøllehundene ja
 7. Opp igjennom åra har jeg hatt 4 hunder. 1 blandingshund, brukte nesten 10 mnd på å bli helt tørr. Vi fikk hun på høsten, og det var mye snø det året. Samtidig var vi jo barn, og mutter og fatter hadde vel nok annet å holde på med enn å få bikkja stuerein så fort som mulig. Dette var i 1999. 2 blandingshund, brukte 5 mnd pga gjentatte urinveisinfeksjoner. Dette var i 2006. 3 aussie, brukte 1 mnd. Hun er den det gikk fortest med. Dette var i 2008. 4 kortis, brukte 2 mnd. Han var 4 mnd når vi fikk ham, og ikke vent til å gjøre fra seg ute. Dette var i 2014.
 8. Samma her, nesten I sele så gidder jeg ikke bry meg, og går kjapt forbi med brøleapene. I halsbånd er det hitler-opplegg -men da har jeg også med godbiter og klikker. Og går kun med halsbånd når jeg selv er motivert til å trene på dette. De er da, typisk nok, umulige i sele, og sånn passe flinke i halsbånd. Yoshi er værst, han utagerer ikke, men lager mye lyd. Høres ut som han får juling med den pipestemmen han har. Flaut. Jeg prøvde også på den, å la han hilse bare når han var rolig og under avtalte forhold. Resultatet av det er en dustehund som skriiiker og skviiker av forventing fordi han tror han får hilse. - han tok ikke den ..
 9. Hu ene som trakk seg etter noen dager.. Var ikke det hu bloggeren som mente malamuter skulle denges?
 10. Tja, synes det blir slitsomt og lite variert om man er helt like. Men å ha felles normer og verdier, synes jeg er greit
 11. Joda, 2 mnd med 2,5 mg kortison annenhver dag på Yoshi, gikk greit det, helt til nå.. 3 av 4 labber er fulle av eksem :/ *sutring ferdig*
 12. Stemmer..
 13. Mener det er 1800 kr året for Yoshi, veterinær til 30 000 og medisin til 3000 er det vel.. 2000 kr i egenandel og 15 % bevegelig eller noe sånt... Husker ikke om det er rehabilitering inne i bildet..
 14. Greit å vite, mye beror jo på sosialisering også. Min tispe er bare blitt ei gammal sær hurpe. Yoshi ble tatt av en rottis, og etter det ble han usikker, og jeg tar ikke sjansen på å la han treffe fremmende hanner. Han tror angrep er beste forsvar. Neste blir nok en hannhund, og det er jo fordi at det er tispa her som er eldst, og det er vel hun som 'vandrer' først. Selvom jeg håper det er mange år til, så vil jeg jo likevel sitte igjen med en hannhund. Og da vil jeg ikke ha tispe. Vil ikke eventuelt sitte igjen med atopiske colliedoodler
 15. Rundes Hundefòrservice på Nøtterøy. Var vel en hundrelapp dyrer enn VOM, 470 for 20 kg. Men gud så praktisk, enkel å dele opp, takket være de 'rillene' som er pressa ned i blokka. Men jeg håper at bikkjene tåler det. Kjøpte bare en blokk for å teste fòret over en periode for å se. Neste gang kjører vi opp til fryselageret på Hillestad om de fremdeles har åpent.