Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,929
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,110 profilvisninger
 1. Jeg har dårligere erfaring med Eukanuba enn Labb. På Eukanuba synes jeg hele bikkja begynte å stinke, flasse og røyte. Labb synes jeg de bæsjer mye av, men det gjør de jo av all slags tørrfòr. En venn av meg har brukt Labb i mange år, og det funker bra på hundene hans.
 2. Gratulerer så mye med 1års bursdag i hus. Koselig. Dere andre, når fikk dere mage? Er i uke 20 nå, og først nå synes det litt at jeg er gravid
 3. Men liker du ikke valpen TS, så kjøper du en annen valp.
 4. Ser ut som en blanding av noe slag for meg. Kanskje noe russisk toy ?
 5. Jeg har vært allergisk mot dyr hele livet. Men har hatt både hamster, kanin, rotte, katt, fugl og hund. Med allergimedisiner har dette gått helt fint, men mtp katter og rotter så er det dyr som aldri kommer i hus igjen - for de reagerer jeg såpass på at det ikke er kos å ha de. Hundene har jeg aldri reagert på, men Samojedene til en venn av meg kan jeg reagere på -uten at jeg kan forklare hva som er årsaken. Om jeg skal ha puddel, så er det fordi puddler er awsome og kule, og ikke fordi de er allergivennelige. Det er forøverig ikke mange allergivennlige raser jeg har sansen for... Portis og puddel kanskje... Nok snikk snakk. Styr unna doodler og cobber-dotter.
 6. Kommer til å teste ut tjenesten, men hvordan vil den fungere i praksis? Kan kun medlemmer av sonen lese den, eller blir den åpen for alle?
 7. Han er nok ikke helt kjønnsmoden enda
 8. Ja, jeg skrev ca Hehe. Morkaka er ikke foran åpningen da, den er ligger bare litt lavere enn normalt. Men den vil nok flytte på seg Håper jeg da Takk dere, så hyggelig Blir morro å kunne dele litt med dere her sånn etter hvert
 9. Gratulerer @Entis, da er vi ca like langt på vei vi! Så nå kan jeg melde meg helt inn her 19+1 her. Jeg har ikke nevnt noe her eller på face før i dag, for i dag var vi på ul. Lille baby hadde lagt seg med navlestrengen godt i mellom beina, så det var umulig å se kjønn :P. Men frisk, sprek og sprell levende Morkaka ligger litt langt nede, men vil nok flytte seg opp når babyen har vokst seg større. Men pga det skal vi på kontroll igjen om 13 uker. Blir nok en liten privat ul i mellom tiden, for jeg er sååå nysgjerrig på kjønnet til babyen!
 10. Tja, ingen av mine var de penste i kullet. Aussien var vel heller den styggeste, minst, spinkel, smalt hode, snipete snute, lita og nett. Men jeg likte henne best, selv om jeg kunne se at de andre var penere, kraftigere og mer utstilling/showtype. Nå ble aldri min hund nuch (mangler 2 tenner) og er ikke showtype, men hun har likevel gjort det ganske så bra i ringen like vel. For meg er hun verdens vakreste. Jeg likte godt showtypen før, men nå bli og mange aussier for feite og bumsete fordi de er kraftigere og har alt for mye pels. Kortisen, tja, eieren til faren rådet meg lit å kjøpe broren, fordi broren hadde penere kropp. Men det var noe med akkuratt denne valpen, som gjorde at vi valgte akkuratt ham. Han er født i Danmark, så vi dro ikke for å hilse på, og valgte ut i fra bilder og ut i fra hva oppdretter fortalte. I forhold til andre av samme rase, er han nok ikke den penest byggede. Men like vel ble han nuch, selv med sine til tider, totalt utypiske ører. Angrer ikke èn dag på at vi kjøpte akkuratt ham, selvom mange av søskene var mye penere. Har takket nei til valp før, men det har vært på grunnlag av dårlig magefølelse..
 11. Gidder ikke snakke så mye hund med folk som har holdninger om at hunden kan straffes til lydighet. Folk som ikke gidder å følge mine instruksjoner når de skal passe hundene, får ikke passe de heller. Eneste 'konflikten' vi har, er svigermor, som alltid, uansett, synes synd på hundene; Stakkars dem som må gå tur mer enn 15 min. Stakkars dem som får rått kjøtt å spise. Stakkars dem som får rå bein. Stakkars dem som må bruke sele/halsbånd/strup på tur. Stakkars dem som ikke får trekke i båndet som de vil på tur. Stakkars dem som må være med på sykkeltur. Stakkars dem for da må de jo løpe. Stakkars dem som ikke får spise menneskemat. Stakkars dem som må adlyde kommandoer når de får de, ellers få de ingen belønning/ros. Jeg blir gal av det. Slem og ondskapsfull som jeg er, så har jeg sagt i fra at jeg ikke gidder å ta de med på besøk, om det skal være så synd på de for alt, for jeg orker ikke å høre på det. Det ble bedre etter det. Sånn ellers, så prøver jeg å lukke øra for tull, samtidig være noe ydmyk å lytte til hva folk sier/tror, uten å gjøre noe mer ut av det enn det.
 12. Tenker at det burde være greit å skremme nærgående rovdyr. Slik de gjør i andre land, med f.eks bjørner. Da blir dyret fanget inn, deretter sluppet fri, og da sender de en flokk ildsinte bikkjer i hæla på den, skyter og skriker etter den. Brutalt ja, men effektivt. Dyret lærer å frykte mennesket, og får en real sjanse til å trekke seg unna folk. Nå er det ikke sikkert at denne metode funker på ulv, men den burde jo absålutt skremmes slik at den frykter mennesket og holder avstand. Når ville dyr blir fortrolige - da går det galt.
 13. I dag er det 3 år siden vi hentet Yoshi i Danmark Tiden flyr!! Hakke han blitt en sikkelig hunk a ?? !!!
 14. Gratulerer med nytt familiemedlem Han får et sikkelig fint hundeliv hos dere :)!!
 15. Vel, jeg kunne ikke hatt et forhold til en som er like gammel som faren min.. Og jeg synes det er rart at noen på alder med foreldrene mine er sammen med noen på alder med meg. Skjønner? type 50 åring sammen med noen i 20 åra Det er 3 år mellom meg og mannen, helt perfekt. Har vært sammen med en som var yngre enn meg, det funka ikke, jeg fikser ikke å føle meg som mora til kjæresten, eller at kjæresten har mentalitet som en umoden tenåring