Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,019
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Australian Shepherd

Nylige profilbesøk

11,741 profilvisninger
 1. Det er vel ikke noe bra for tenna i lengden ? Bar fôret på rått før (vogh) og bikkja har aldri dårligere tenner og ånde enn det hu hadde da..
 2. Så da er det egentlig mye fyllstoff i vanlig RC? Har nemlig aldri prøvd slankeutgavene til RC. Kun det vanlige for voksene hunder. Det var mye bæsj! Selvsagt er det bedre å plukke mer dritt, enn at bikkja er feit.
 3. Takk for gode tips RC synes jeg de bajser så mye av :p, men skal sjekke ut det og fish4dogs, mener de har det der orijen/acana på hundesjappa her. Hills må man vel til dyrlegen for å få tak i?
 4. Haha ja det er akkuratt det hu gjør Når Yoshi levde så skjedde det aldri, da var det om å gjøre å sluke maten så fort som mulig.. Hun griser mye med kong å, drar den med seg rundt. Vi bruker ikke bur, men hadde vi gjort det hadde det jo bare vært å mate hu i buret. Hu er ganske altetende (unntatt grønnsaker - unge ass) så om jeg finner et bra slankefor hu liker godt, væter det og stapper gulrot i så kanskje jeg får lurt henne ?
 5. Rått vil jeg unngå fordi hu drar maten rundt, og det er ikke særlig hygienisk når man har en 5 mnd gammel unge krypende rundt på gulvet. Fore ute har jeg ikke anledning til fordi vi deler hage med naboen og naboen er dust . Kan jo hende jeg går i henne gulrøtter, men hun er vanligvis ikke glad i grøntfor.
 6. Hvilket for bruker du ? Jatzy løser rasjonering av for med å stjele alt annet spiselig
 7. Jatzy. Snart 10 år gammel, bleikfeit, lat, kastrert tispe med milde forkalkninger i hoftene. Normalt aktivitetsnivå, roligere på tur nå, enn når Yoshi levde. Han holdt henne i form han, løpedusten. Jeg vil gjerne ha henne ned i vekt. Ca 1-2 kg, men må være forsiktig med mosjon som feks jogging, sykling og trekking, da hun lett blir halt bak. Hun spiser mat for eldre hunder. Har prøvd å redusere mengden mat, men ender opp med en notorisk ekstremt tiggete og kreativ mattyv. Hun trenger et for med lite kalorier, men som metter godt, som også tar hensyn til alder og kjipe ledd. Rått er uaktuelt. Forslag og/eller erfaringer til et godt merke ? Litt usikker på om denne hører hjemme her eller i helse delen. Bare å flytte tråden om den er feil plassert.
 8. Om 1 uke har jeg vært mamma i 6 mnd Kidden er 6 mnd om 1 uke Hvor ble tiden av? Kom hjem fra barsel i går jo (føles hvertfall så fort som tida flyr)
 9. 2018 Jatzy: Holde seg i så god form som mulig. Finne et lavkalorifor som funker, få hu litt ned i vekt. Leve som en pensjonist dronning. Om vi gidder, stille på en NKK utstilling så vi får øyenlyst. Kanskje gå et kurs i et eller annet for gøy og pensjonist vennelig,
 10. Hovedsakelig fordi mannen ikke vil, fordi ingen kan ta Yoshi sin plass. Men også fordi de ikke er så friske og fine som oppdrettere skal ha det til. Bare de har fin hofte og øye statistikk så er de automatisk friske :/. Jeg er rett og slett skuffa over både rasen, oppdrettere og miljøet etter mitt 3 år korte forhold til det.
 11. Blir det valp på deg denne gangen ? Det blir nok å bytte både rase og gruppe her også, så da er du ikke alene om det skjer . Her er jo drømmen alltid en til aussie, men med baby og nye mål med hundeholdet så tror jeg ikke at tiden strekker til til en ung hurra meg rundt aussie. Kortis skal vi aldri ha igjen Dere med valp og baby, hvordan går det ? Hvordan er det å få kustus på bikkja, den stueren osv. Tenker da på liten baby + valp i leverings alder. Spør av nyskjerrighet
 12. Tror du fint kan ha hund. Om hunden må ha behandling som er så dyr at forsikring ikke dekker, så ville jeg, om det var nødvendig, vurdert om en slik behandling er human og ikke minst prognosene. Jeg setter aldri meg selv foran mine dyr når det kommer til dette. Min ene kostet 3000 kr mnd pga atopi, til slutt ble han så syk at vi heller valgte å la han slippe, enn å begynne på en enda dyrere behandling.
 13. Det er mange voksene som er dårlige på grensesetting. Det var en stor gjenganger hos foreldrene i bhg jeg jobbet i. Hvor bortskjemte unger blir med ferier og objekter (leker, spil m.m) er jo mer en privatsak, men barn kan ikke skjemmes bort på kjærlighet, grensesetting og rettferdighet. Barn må møtes og anerkjennes for den de og er behovene de har, men de må også lære seg at behovet for å dra på sydenferie ikke alltid kan innfries, men at man kan gjøre noe annet i ferien I stedenfor. God omsorg er gratis.
 14. Så spennende! Masse lykke til @Absolute Entertainer
 15. Jatzy har tidvis dårlig ånde og problemer med talgkjertlene. Tømmer de selv annenhver mnd. Ble lært opp av veterinæren i hvordan det gjøres, da de synes det var bortkasta tid og ressurser å tømme for oss. Og dyrt. Det er bokstavelig talt drit ekkelt og en dritt jobb. Gjør det alltid i forbindelse med at dyret blir dusja.