Red Merle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,976
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Red Merle

 • Rang
  She Wolf
 • Bursdag 10/14/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Interesser
  Hund, dyr, trening, venner :)
 • Hunderase
  Australian Shepherd, Korthåret Collie

Nylige profilbesøk

11,317 profilvisninger
 1. Brun storpuddel og blå aussievalp, nå mangler vi bare en sobel kortis valp, så går jeg å setter fyr på lommeboka og minner meg selv på at menneskevalpen ankommer om 6-7 uker og at man slettes ikke har tid, penger eller ork til både menneskevalper og hundevalper !! *grisemissunnelig*
 2. Det kommer sikkert litt an på arv osv, men på min så ble ikke det blå sikkelig blått før hun var over 3 mnd
 3. Ja, hvis mine har vært litt i farta når de er alene hjemme (Det vil si at de har bjeffa på måkene som bor på naboblokka) så lukter det litt ekstra bikkja når vi kommer hjem. Heldigvis skjeldent det skjer da.
 4. To ganger for dagen. På morgenen før jobb, og på kvelden før vi legger oss. Synes de blir tiggete og spyr lettere om de bare får man en gang for dagen. Da får den eldste 100 gram per porsjon, og den yngste 150 gram). Får de mye godbiter får de mindre mat.
 5. Ja, jeg ble medlem i 2005. Husker ikke om jeg kom hit gjennom Canis eller åssen det var . Da var jeg tenåring, og vi hadde blandingshunden Geisha. Den var en bastard type rottweiler, labrador, flatcoat og schæfer ting. En enkel, leken og trivelig bolletjukk hund. Hun ble 13 år gammel, og er ikke lenger i blandt oss. hun var en sånn 'sort off min hund', men jeg tok henne ikke med når jeg flytta hjemmefra, hun hadde tross alt bodd hos familien fra hun var lita. Og å ta henne med ville blitt feil ovenfor dem. Men jeg passet henne mye og ofte En hund som lærte meg mye, og som vekket min genuine hundeinteresse.
 6. Ja. Har brukt Bravecto i et par år. I år var jeg ikke helt sikker på om vi skulle bruke den igjen. Ikke pga at vi har merket noe særlig bivirkninger eller slikt, men fordi yngste hunden har atopi. Ett flere samtaler med flere veterinærer, ble det bravecto igjen. Da dråper gir større fare for hudirriatsjoner enn pilla. Har ingen problemer med å gi dem et par piller i løpet av året.
 7. Vi har Mazda 7. God plass baki til begge hundene. Vi har ikke bur i bilen, bare sånn sperre grind mellom.
 8. Hva legger du i bortskjemt da? Mange ser på mine som bortskjemte, de får lov å ligge i senga og i sofaen - på det vilkåret at de går ned når de får beskjed om det. De får også snacks og godbiter ofte. Og de får sjeldent kjeft om de tigger. Jeg synes ikke de er spesielt bortskjemte Muttern der i mot
 9. Ja jeg tok å printa det ut og tok det med Hehe, de ska sende det inn i morgen eller neste uke. Best for de at de holder ord ass.. Gratulerer så mye, så liten og søt, men likevel så ferdig og velskapt!
 10. Whaaat ? Ikke svar enda? NAV ass ... Ja i det elektroniske.. Det er forsåvidt ikke noe problem for meg å sende inn lønnsslipper, har jo tatt vare på alt. Værre med timelister siden jeg har hatt fastlønn frem til 31 mars i år :P.. Nytt problem da, arbeidsgiver har bekreftet at jeg skal ut i permisjon, men de har ikke sendt riktige papirer til NAV OG de mener det er for tidlig å søke.. Øhh, er i uke 30 til torsdag liksom. Så nå har jeg printa ut alle skjemaer, som de værsegod får se på i morra Sender det inn til NAV for dem jeg, om jeg må
 11. Hu hei, så gøy det er med nav. Må jo søke om foreldre penger. Da er det gøy når du snakker med nav og spørs hva de skal ha, jo de skal ha bekreftelse fra arbeidsgiver om at jeg har jobbet i minst 6 av 10 mnd før termin, dokumentert at svangerskapet har vart lengre enn 26 uker, og ellers bekrefte arbeidsgivers opplysninger. Juhu tenker jeg, alt i box! Men NEIDA !! Her må arbeidsgiver sende inn bekreftelse, jeg må godkjenne den, sende inn løsslipper, timelister, attest og bekrefte arbeidsgivers opplysninger. SUR. NO. Utblåsning ferdig. Håper dere alle har det fint, og at de små vokser og gror til å bli fornuftige små luringer !
 12. Sier dekk, om jeg vil ha de liggende rette, uten å ligge på skinka. Brukte det når vi konkurrerte. Om jeg vil ha bikkja til å bare legge seg, så er det gå å legg deg eller legge seg som gjelder.
 13. Hmmm, tror den ene satte mer pris på et bad enn den andre
 14. Gratulerer så mye med en flott, vakker og velskapt gutt
 15. Da krysser vi det som krysses kan