jaktlykke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  13

Om jaktlykke

 • Rang
  Ettersøksdommer og jeger

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jaktlykke.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hordaland
 • Interesser
  Sportrening og ettersøk, storviltjakt og konkurranseskyting.
 • Hunderase
  Stabijhoun

Nylige profilbesøk

11,152 profilvisninger
 1. Karmøy Hundeklubb lørdag og Fitjar Stord Hundeklubb søndag (29 og 30 juli), Skudeneshavn på Karmøy.
 2. Storm stiller i sommerklær på søndag - han er i tillegg 2-3 kg for lett siden vi har tilbragt siste del av ferien med ei løpetispe... så dermed ble det slutt på spisingen. Har derfor overhodet ingen tro på at han får noe bedre enn vg, men jeg gjør det mest for svigerdattera sin skyld som stiller staffen sin og vil ha selskap
 3. Har man begge kjønn i samme husholdning så vet man også at det vil by på sine utfordringer i forhold til løpetid. Som andre sier; det går fint an å skille bikkjene fra hverandre eller sette bort tispa eller hannen til andre i den verste tiden. Jeg har hatt hann og to tisper samtidig gjennom flere år og selv om det var grusselig irriterende å høre på Amigo sitt gnål under stådagene så gikk det helt fint. Han ble litt tynnere, jeg mistet nattesøvnen men det ble aldri valper av det fordi jeg hadde stålkontroll på hvor de var til enhver tid. Kunne aldri tenke meg å kastrere; han skulle jo bli avlshann seinere. En kastrert hann klarer dessuten fint å henge sammen med ei tispe - selv om det bare er løskrutt som kommer. Men hvor gøy er det da?
 4. Takk for veldig utfyllende svar! Så et lite spørsmål til; skal en eller to gå med hundene?
 5. Må hundene være så identiske som mulig? Eller er det mer typelike (hann og tispe)? Må det være samme eier/oppdretter? Hvordan foregår en slik parklasse?
 6. Spiller ingen rolle her; han fikk sitt første 23 juli i fjor og siste nå på lørdag Så vi må satse på en NKK-utstilling til høsten eller seinere .
 7. Storm har kravene inne for CIE - men han må fortsatt ha ett til siden det ikke er gått 366 dager fra første til siste. Da driter vi i CIB-en
 8. OK thanks "Problemet" for min rase er at det er brukskrav i Sverige og Finland for championat, mens resten av verden ikke har det. Derfor kan ikke Storm bli nordisk champion f.eks. Men CIE kan han bli om han får fire CACIB i minst tre land for minst tre ulike dommere. Men CIB krever vel da brukskrav etter hva jeg tror?
 9. Betyr det at om hunden får sitt siste CACIB i f.eks landet Langt-Vekk-I-Stan og de ikke har brukskrav på rasen så kan hunden bli CIB? (ja tenker nå på min rase). Eller misforstår jeg totalt nå.
 10. Nei mine bor i Danmark. Men har forhørt med ei stabijoppdretter jeg kjenner som bor i Trondheim om hun vet hvem det er.
 11. Vi er for tiden på ferie i våre naboland og på lørdag var vi på internasjonal utstilling i Yliviska laaaangt opp mot nord i Finland. Resultatet var over all forventning CK, CERT, CACIB og BIR
 12. Dette sier MT: Når dyret blir rabiesvaksinert første gang regnes vaksinasjonen som gyldig først 21 dager etter at vaksinasjonen er utført. Hvis dyret blir vaksinert på nytt før gyldigheten av forrige vaksinasjon er utløpt, regnes den nye vaksinasjonen som gyldig fra vaksinasjonsdatoen. Blir dyret derimot vaksinert på nytt etter at gyldigheten av forrige vaksinasjon er utløpt, blir den nye vaksinasjonen gyldig først 21 etter at den er utført. Vaksinasjonens gyldighetstid skal være oppgitt av en autorisert eller offentlig veterinær i dyrets pass eller helsesertifikat.
 13. Min dengang fem år gamle sønn ble bitt i ansiktet av min egen hund. Det var under et epilepsianfall som debuterte akkurat i det ungen går forbi og hunden flyr i det nærmeste som kommer. For meg var det ikke annet alternativ enn avlivning - vi hadde små unger i huset og bikkja var stor og jeg stolte ikke et sekund på den mer.
 14. Ikke alle - var på spesialutstilling i Nederland for to år siden med de 11 nasjonale rasene og der var det en haug med saarlooser. Ingen av dem virket nervøse eller redde.
 15. Bare en liten digresjon, men finnes det rosett for nordisk viltsporchampionat tror du?