Jump to content
Hundesonen.no

Aea

Medlemmer
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Aea

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1530 profile views
 1. Aea

  Nasjonal utstilling

  Hvorfor kaller dem nasjonal utstilling hvis det ikke er noe spesielt med nasjonale utstillinger?
 2. Aea

  Nasjonal utstilling

  Hvorfor kaller dem det nasjonal utstilling hvis det er akkurat det samme som en helt vanlig utstilling?
 3. Aea

  Nasjonal utstilling

  Er nasjonal utstilling akkurat sånn som en vanlig utstilling ? Uten stor cert?
 4. Hva er nasjonal utstilling? Hva kan man få da? Sånn som det er i letohallen i påsken.
 5. Jeg kan ikke bruke tøybur da hunden bryter seg ut. Er det tungt å bære på sånt stålbur? Eller er det best å trille stålburet inn på trille? Tenkte at kanskje hunden kan gå selv ved siden av mens jeg tar med bur. Enten at jeg går to ganger eller tar med alt på en gang? Er ofte man får parkering langt unna inngangen så blir kanskje litt tungt å bære bur? Skal jo bære en stol også. I tillegg er det ofte kø ved inngangen.
 6. Er det noen som har noen bilder fra pakkinga av hundebur ol. før utstillinga?
 7. Hva om det er hjul på selve buret og at hunden blir urolig sånn at vogna flytter seg? Hvis det ikke er lås på hjulene.
 8. Hunden veier 25 kilo og jeg er redd for om jeg da har hunden i buret mens jeg triller at det blir litt tungt å dra 25 kilo pluss stæsj. Spesielt hvis det er dørterskler.
 9. Er bare usikker på hva som er mest praktisk og lettvint. Litt ekkelt å komme med en stor tralle og folk har satt seg ned også kommer ikke tralle mi forbi siden den er for stor. Hva gjør man da?
 10. Hva pleier dere andre å gjøre?
 11. Er der lettest å ta med hundebur inn på selve utstillinga ved å bære buret på langs? Eller å ha fire hjul under buret å trille inn stående? Hvordan får man plass da når man er så brei? Om det er høye dørterskler eller om det er trapper der? Hva da? Der er sånn med gitter på så er litt tungt.
 12. Aea

  Terrier rasene

  Hei. Er det stor forskjell mellom terrier rasene? Kan noen skille litt mellom dem?
 13. Aea

  Utstilling

  Hvilken rekkefølge er det på vetrianer? Er de etter åpen klasse? Eller er de etter champion klassen? Eller er de helt til slutt? Først er det 4-6 måneder,6-9 måneder, junior, unghund, åpen og hvor er vetrianene? Og champion tilslutt? Eller etter åpen?
 14. Er det mest de typiske jakthundene som liker å trekke på Kickbike og kickspark? Tenkte at kanskje de typiske trekkhundene må være ute i hundegård noen ganger og jeg har ikke mulighet til å ha hundegård. Derfor jeg ser etter feks. Vorsther eller kleiner munsterlander? Forslag på andre raser? Pointer? Er det noen oppdrettere som da godtar at hunden ikke blir brukt til jakt? Eller må man drive med jakt for å ha disse hunderasene? Hvilke hunderaser trekker mest? Gjerne ramse opp. Er det noen her som ikke bruker dem til jakt?
 15. Aea

  Utstilling

  Hvor mange hunder kan jeg melde på samtidig og i hvilke klasser kan jeg melde på dersom jeg kun er en handler? Har veteranene over åtte år noe å si ang. de som er over 9 måneder til åtte år? Blir det ikke BIR veteran? Er det sånn at man kan ha med en valp under 9 måneder, en hund fra 9 måneder til åtte år, og en hund fra åtte år og oppover når man kun er en handler? Kan det da bli kluss om jeg plutselig står der med to hunder som skal samtidig i ringen?
×
×
 • Create New...