Jump to content
Hundesonen.no

Spretter

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spretter

 • Rank
  Nykommer
 1. Har tenkt litt på det som en mulighet ja. Da er det vel bare å dra på plantasjen og kjøpe flere pakker med grinder da! Takk for tips!
 2. Hei! Jeg har en 10 uker gammel valp som spiser på alt. Jeg skal begynne alene-trening snart, og området jeg tenker den skal være på har litt ledninger og stikkontakter der stikket ligger oppå gulvlistene. Det jeg lurer på er: Finnes det noen smarte måter å sikre dette på utover å fjerne alle ledninger før jeg går?
 3. Forresten, et tips som kaaaanskje kan hjelpe: Jeg ga min en kjapp godbit (vi endte på et halvt knekkebrød) hver gang jeg gikk istedenfor kong eller andre distraksjoner som tok tid. Når jeg ga henne kong eller noe annet som tok tid, virket det som hun ikke forholdt seg til at hun var alene før den var ferdig - og da kom plutselig sjokket. Det var liksom bedre at hun var bevisst det faktum at vi gikk når vi faktisk gikk, og at det i det minste fantes noe bra ved det (ref. godis).
 4. Jeg hadde samme erfaring med min engelske springer. Hun kunne greie åtte timer fint i lange perioder, men i andre perioder greide hun ikke tre før hun begynte å ule og pipe. Hun var også en sånn som ville være med overalt - en ordentlig dilter, jeg gikk aldri på do uten at hun satt utenfor døra og venta. Jeg har dessverre ikke noen fasit på hva som var årsaken, men for hennes del tror jeg det generelle trygghets- og stressnivået hadde sitt å si. Min erfaring var at det ikke nødvendigvis alltid handlet om aktiviseringa i forkant, men mer hvorvidt hun følte seg trygg der hun var alene
×
×
 • Create New...