Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on 5. November 2017

Perfect Image had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,148 Excellent

5 følgere

Om Perfect Image

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

10,366 profilvisninger
 1. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Mente hun kanskje koksidiose? Det er uansett ikke greit. Ville uten tvil tatt dette videre!!
 2. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  e vitamin og eller selen mangel? E-vitaminmangel kjennetegnes ofte ved en eller flere av disse symptomene : Ustø gange. Nakke- og hodekrampe ( hodet tvinges rundt på grunn av kramper , hodet holdes lavt mot bakken ) Skjevhet i hodestilling . Abnorme benstillinger og avmagring. Stor dødelighet blant kyllingene.
 3. Akkurat nå juni 2018

  Enig. Jeg forstår ikke helt problemstillingen for å være ærlig, jeg har masse forhunder/omplasseringshunder jeg ser titt og ofte og hundene blir verket stresset, sentimentale eller skjøre av det..
 4. Fjør-tråden :D

  Nå er oppsummeringen 4 faverollekyllinger, 4 mikskyllinger, 2 mikshøner, 1 silveruds blå, 9 cream legbar høner (herregud så hysteriske dem er..) Naboen skulle ruge ut noen orpington så spørs om det ikke byttes ut noen CL der...
 5. Korthåret Collie tispevalp settes ut på helfor. Det er en tricolor tispe. Ønskelig om man er litt interessert i utstilling men ingen krav. Valpen er nå nesten 4 uker gammel og vil komme inn til Norge rundt 16 uker gammel. For mer info og betingelser rundt forvertkontrakt ta kontakt
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg er på tredje babyen som er sånn, og som ikke er noe særlig forskjell under utviklingstrinn samt blid&fornøyd (kan la viljen sin bli hørt da om han vil, men som regel om han er mett, ren og har noe å pusle med eller oppmerksomhet så er han fornøyd ) samt sover godt og legger seg uten problemet noen gang. Man må bare lære seg å ignorere sånne kommentarer selv for folk har et ekstrem behov for "bare vent..." til det negative!
 7. Akkurat nå Mai 2018

  Kast han i fengslet der nede og glem han!!
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Samme her! Jeg hadde for lave blodverdier (sånn er det å ha kronisk jernmangel og ferritin mellom 2 og 4 på det verste ) men håper jeg klarer å få dette stabilt og høyt nok til neste svangerskap så jeg kan føde hjemme. MEN skal innrømme at på nr tre var lystgassen sinnsykt digg, husker jeg tenkte innimellom at jeg må ta meg sammen så ikke de merker jeg er høy for den var så god
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Min aller enkleste og raskeste fødsel var han mellomste på 3885 gram, ikke et eneste sting
 10. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg har et barn som går på både turn, håndball, har egen hest og tar ridetimer, svømmer, går på skytterskole, spiller fotball og er med på karusell (ski om vinteren, løping om sommeren.) Hun har adhd og et ekstremt energinivå, i kombinasjon at hun ikke kan gå på sfo så vi tar igjen på ettermiddagen Om andre dømmer oss for det så får det så være, jeg bryr meg ikke Hun kommer hjem til oss kl 13, gjør lekser da om hun orker (og om hun er lei av skole den dagen så slipper hun, da tar vi det på neste morgen.) så når aktivitetene starter så har det ikke vært et ettermiddagsjag heldigvis. Fungerer veldig bra her, og hun trives med hvordan ting nå er. Også har jeg et barn som har all idrett annenhver uke og synes det er nok Tilpasser etter barn og behov rett og slett. Og dømmer ikke andre utifra mitt barn og min situasjon
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Har han fått noe navn enda? Han ser så nydelig ut fra hva jeg har sett på fb <3
 12. Hva er drømmehuset ditt?

  Føler at jeg er fornøyd med selve planløsningen på huset vi har nå og det er nærmeste jeg kommer drømmehuset slikt sett så jeg var veldig heldig der! Det jeg skulle derimot ønske er at det lå 100 meter lenger inn på jordet! Men nå som vi får opp gjerdet rundt hele tunet så er det greit allikevel. Vi bor på gård og har nettopp pusset opp huset utvendig med nytt tak, byttet og malt endel kledning og bygget litt på samt nye inngangspartier. Tenker at når jeg har fått malt stue/gang/tvstue oppe samt byttet ut kjøkken og byttet gulv på stue/kjøkket/kontor nede så er jeg ganske fornøyd inne samt nytt kjøkken. Ute venter vi på spesialvinduer til verrandaen. Vi valgte å bygge veranda på hele langsiden ned mot jordet. Halve er med tak, og halve uten Planen er nå vinduer på verandaen, og glassskyvedører, sånn at vi kan ha på terrasevarmer og få det lunt der om vinteren også! Veldig fornøyd med selve planløsningene på huset, god plass overalt og passe med soverom oppe. Ute så har vi masser av plass til alle forskjellige dyreprosjektene mine, samt stor hage. Hele hagen skal gjerdes inn nå i sommer/vår og det gleder jeg meg veldig til. Hestebeitene med hvitt gjerde skal også ordnes i år Vi har gjernet alt av trær og busker i hagen Var overgrodd når vi flyttet inn. Veldig kjekt med egen gravemaskin Jeg er utrolig glad i selve huset, og ville ikke byttet det ut med så mye Passe stort for en storfamilie, også har vi en superfin hytte i nederste del av bakhagen til gjester. En annen ting er at jeg elsker utsikten her! Vi ser kuene våre, og åpne egner samt berg og skog Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3 (Vi har siden bilde tre kledd inn alle søylene under verandaen, samt beiset og malt søyler+ veranda, også malt hytten. Vi har også ryddet enda mer opp i selge hagen. Utrolig fornøyd med egeninnsatsen vår de to siste årene på å få dette til å bli drømmehjemmet )
 13. Tråden om hest..

  Ja, vi har en der hele er myk gummi.
 14. Tråden om hest..

  Blir endel kjøring, og skogsturer samt longering nå om dagen på stakkars pølsa, og vi merker at hun har fått mye bedre kondisjon allerede. Itillegg må hun jobbe mer for maten, og den er spredd utover på forskjellige steder så hun må bevege seg litt mer aktivt for å få i seg. Det hjelper veldig!
 15. Tråden om hest..

  Tror det hadde vært noen her som steilet om Linnea hadde plutselig reist jah Spesielt siden Sophia nå rir henne aktivt hver dag.
×