Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,228
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on 5. November 2017

Perfect Image had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,136 Excellent

5 følgere

Om Perfect Image

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

10,201 profilvisninger
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Har han fått noe navn enda? Han ser så nydelig ut fra hva jeg har sett på fb <3
 2. Hva er drømmehuset ditt?

  Føler at jeg er fornøyd med selve planløsningen på huset vi har nå og det er nærmeste jeg kommer drømmehuset slikt sett så jeg var veldig heldig der! Det jeg skulle derimot ønske er at det lå 100 meter lenger inn på jordet! Men nå som vi får opp gjerdet rundt hele tunet så er det greit allikevel. Vi bor på gård og har nettopp pusset opp huset utvendig med nytt tak, byttet og malt endel kledning og bygget litt på samt nye inngangspartier. Tenker at når jeg har fått malt stue/gang/tvstue oppe samt byttet ut kjøkken og byttet gulv på stue/kjøkket/kontor nede så er jeg ganske fornøyd inne samt nytt kjøkken. Ute venter vi på spesialvinduer til verrandaen. Vi valgte å bygge veranda på hele langsiden ned mot jordet. Halve er med tak, og halve uten Planen er nå vinduer på verandaen, og glassskyvedører, sånn at vi kan ha på terrasevarmer og få det lunt der om vinteren også! Veldig fornøyd med selve planløsningene på huset, god plass overalt og passe med soverom oppe. Ute så har vi masser av plass til alle forskjellige dyreprosjektene mine, samt stor hage. Hele hagen skal gjerdes inn nå i sommer/vår og det gleder jeg meg veldig til. Hestebeitene med hvitt gjerde skal også ordnes i år Vi har gjernet alt av trær og busker i hagen Var overgrodd når vi flyttet inn. Veldig kjekt med egen gravemaskin Jeg er utrolig glad i selve huset, og ville ikke byttet det ut med så mye Passe stort for en storfamilie, også har vi en superfin hytte i nederste del av bakhagen til gjester. En annen ting er at jeg elsker utsikten her! Vi ser kuene våre, og åpne egner samt berg og skog Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3 (Vi har siden bilde tre kledd inn alle søylene under verandaen, samt beiset og malt søyler+ veranda, også malt hytten. Vi har også ryddet enda mer opp i selge hagen. Utrolig fornøyd med egeninnsatsen vår de to siste årene på å få dette til å bli drømmehjemmet )
 3. Tråden om hest..

  Ja, vi har en der hele er myk gummi.
 4. Tråden om hest..

  Blir endel kjøring, og skogsturer samt longering nå om dagen på stakkars pølsa, og vi merker at hun har fått mye bedre kondisjon allerede. Itillegg må hun jobbe mer for maten, og den er spredd utover på forskjellige steder så hun må bevege seg litt mer aktivt for å få i seg. Det hjelper veldig!
 5. Tråden om hest..

  Tror det hadde vært noen her som steilet om Linnea hadde plutselig reist jah Spesielt siden Sophia nå rir henne aktivt hver dag.
 6. Tråden om hest..

  Rullepølsa og pølsa hadde sikkert gått godt i lag Men planen er jo fortsette aktiv opptrening av henne, og det fungerer litt dårlig når hun ikke er her i traktene Ja, det ligger drøye halvannen km unna. Dølen og nordlandshesten har stått der ifjor begge to, uten å bli noe feite noen av dem heldigvis men de var jo begge i aktiv trening hver dag og det vil de jo bli i år også. Uaktuelt som sagt å etablere et nytt beite, dette er eneste området som er satt av til hest og mer områder og ressurser til mine hobbydyr har vi ikke Andre beiteområder ligger for langt unna igjen. Mjeh, får legge ut annonse om noen likesinnede i området har en ponni til selskap for pølsa. Selv om jeg ikke likte svarene deres og det var ikke det jeg ville høre så takk Da får vi bare belage oss på å finne et annet alternativ til henne. Hun har stått sammen med en alpakka tidligere, kanskje det som blir selskapet hennes i sommer ?!
 7. Tråden om hest..

  Nei, og jeg begynner ikke med noe videre utredning enda. Den har bare stått stille det siste halvannet året med fri tilgang til altfor mye mat på lite plass og vi ser allerede resultater men det gjelder jo også å skyndte seg sakte. Ble veldig usikker nå hva jeg skal gjøre med henne da egentlig til sommerstid, da hun mistrives alene.
 8. Tråden om hest..

  Blæ. Er veldig usikker da på hva jeg skal gjøre med ponnien "til overs" nå i sommer. Har en døl og en mulig norlandshest som skal stå der, og da ponnien til overs :/ Å etablere et skogsbeite bare pga ponnien er helt uaktuelt. Å ikke ha de andre der er også litt tap, synd å la så fint og bra beite gå til spille. Kan ikke skaffe en tjukk ponni til bare for å ha som selskap for pølsa eller :/
 9. Tråden om hest..

  Jeg er så usikker hvordan gjøre det til sommeren. Vi har et nydelig stort stort beiteområdet til hestene. Halvparten er skikkelig fin grønn eng, og halvparten er skogsterreng, og med en fin stor bekk, og åpne steder å løpe på samt fine skjulesteder. Men! Linnea nye ponnien er så sinnsykt feit, og selv nå under opptrening så er det ikke til å legge skjul på at jeg er bekymret for at hun kan bli forfangen. Jeg kan lite om det, hvordan legge opp til at hun også kan bli med på beitesesongen men på en trygg og sikker måte?
 10. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Jeg har også ei som smiler. Verken for å dempe, stresset, urolig eller noe. Bare glad!
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Den er en vader, Jaran brukte litt tid på å klare å sykle (uten støttehjul) pga balansen da den er jo litt stiv i forhold til skalldress. MEN han bruker den, fordi han er nå om dagen i denne overgang perioden eneste tørre ungen Så frem til det tørker opp så blir vi å bruke dette, så gå over til skalldress når det blir bedre rundt om.
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Vi har krabbevaderen men den er veldig stiv og "ekkel" så det er sagt. Akkurat nå så bruker vi skalldress og stonz, men jeg er så misfornøyd med stonz (var ikke det med de eldste?) klissvåt med engang og dette av konstant :/
 13. Fjør-tråden :D

  Skjønte de vannautomaten fort? Har litt lyst til å bytte til denne Kyllingene er 3 dager gamle. Men vil ikke de skal dø av tørst
 14. Akkurat nå mars

  Oh den familien ja!
 15. Akkurat nå mars

  24 barn?! Hvem hva hvor? Oh, slo meg faktisk aldri at det også var en bok. Det må jeg sjekke ut, elsker serien. Mener du sesong 5 ? Jeg så den på nrk Vet ikke om den ligger der enda, men sesong 6 lå der en stund. Jeg er på episode tre av denne sesongen. Gikk litt frem og tilbake før jeg gikk med på det
×