Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on 5. November 2017

Perfect Image had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,214 Excellent

5 følgere

Om Perfect Image

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

10,874 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2018

  Hun er så ufattelig søt assa.
 2. Er du en prepper?

  Vi har vedovner i alle husets etasjer. Vi har 4 1000 liters dunker stående med vann og sikkert nok ved til 2090 selv om hele nabolaget får Ingen mat stående klart, men har tenkt flere ganger å ta noen kurs på ulike metoder å konservere mat (ikke fordi jeg tror dommedagen vil komme, men fordi jeg synes det er spennende.) men vi er bønder og samboer er jeger så liker å tro vi hadde klart oss bra. Over en lengre krise måtte vi ha tatt endel av hundene og sluppet kuene fri regner jeg med, men kjekt å ha hest når man til slutt går tom for diesel. Vi har forøvrig egen dieseltank også, og endel aggregater. Ser for meg at vårt største problem ville vært å forsvare alt dette her for alle andre uten noe
 3. Er du en prepper?

  Hvis jeg først skal begynne å preppe så er det dopapir jeg kommer til å hamstre. Mengder av! Undervurdert ass.
 4. Akkurat nå - november

  Jeg synes forrige uke med stabil -17 var himmelsk. Nå med 0 temperatur har jeg mest lyst til å grave meg under dyna og bli der. Gjørme overalt.
 5. Valpegjengen 2018

  Samboer importerer en cattledog, til/igjennom gården til å jobbe med på kveg. Lille Fiery (evnt Fyrig ikke bestemt oss.)
 6. Import Danmark

  Ingen håp om fraviksbehandling.
 7. Farmen 2018

  Nei, denne. Vi var på markede på søndag, to collievalper som satt med ungene og så på skuespillet var mine også var samboeren min der med den blå dølen vår, med sønnen min på toppen.
 8. Farmen 2018

  Ser ikke på det, men deltatt på markedet noen ganger, med valper og hester
 9. Ja, jeg også. Kjenner meg ikke igjen i gjenfortellingen.
 10. Akkurat nå, september 2018

  Deleide hundene mine i sverige gikk MH igår '' SÅ deilig å være ferdig med det med dem Ferdig røntget også, så korning neste. Nå skal jeg lage litt frokost, før vi skal kose oss ute. Nydelig vær idag!
 11. Korthåret Collie!

  Og begge oppdretterene du anbefaler, OG den du evnt skulle ønske en valp ifra, har like mange slektninger med den du også hadde, sånn for å nevne det også, siden de driver med bunn og grunn samme linjer som jeg har, den hunden du presiserer ovenfor alle sammen bare litt generasjonsforskjeller og litt andre ledd Det ER mye av de samme hundene i stamtavlen, og derfor gjelder det å høre litt rundt med oppdretterene om tidligere kull- hva har de av tilbakemelding der? Er det noen med forallergier eller vet dem ikke? Har de noen gang spurt? Er det noen som har dødd tidlig, og hvorfor? Epilepsi er ikke ukjent for rasen eller. Men i bunn og grunn er det en herlig og flott rase. Det ER grums i alle raser, men det gjelder å være bevisst på det. Jeg anbefaler å holde trådstarter å holde seg i skandinavia da kommunikasjon kan være noe lettere, samt informasjon, da det i utlandet blir sett mye av sykdommene som ikke finnes dna test (desverre!) på som miljøpåvirkning og ikke tatt alvorlig, og det er utrolig synd Nesten vittig, Tyskland som har blitt en helt ekstremt land når det kommer til DNA tester der alle skal være fritt for alt, bryr seg ikke noe om allergi og mener dette er et nordisk fenomen... Faren til Red Merle sin hund ble solgt ned ditt, og har i etterkant hatt mange kull. Håper du tar deg bryet red merle, med å sende inn at din hund ble avlivet nettopp av den grunn, for slik informasjon blir fort glemt og er viktig å ha med videre. http://www.smooth-collie.net/view.php?id=10999
 12. Valpegjengen 2018

  Småjentene mine er så fine De er en stor del av hverdagen vår på jobb, så uredde, nysgjerrige og kontaktsøkende småtroll. Veldig lettlærte og valpetreningen går som en drøm.
 13. Den store navnetråden

  Akkurat nå har vi: Ivy Ronja Pippi Arya Millie Ayla Kenza Sansa Aimée Aurelia Grey Belle Carisma Tidligere(enten bor hos noen andre/forvert): Leah Simi Oliver Emmy Stella Essie Oreo Fenris
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Finn.no
 15. Valpegjengen 2019

  Det står mellom to kombinasjoner, og det spørs litt hva som kommer i begge. I denne kombinasjonen ønsker jeg meg en sobel tispe, men det gjør forverter også. Så vi får se hvor mange som kommer (og at det i det hele tatt kommer noe tispe!) - ELLER så blir det en etter disse to. Igjen, alt ettersom hva som kommer Tenker hardt på navn om dagen!
×