Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,233
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on 5. November 2017

Perfect Image had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,160 Excellent

5 følgere

Om Perfect Image

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

10,515 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2019

  Det står mellom to kombinasjoner, og det spørs litt hva som kommer i begge. I denne kombinasjonen ønsker jeg meg en sobel tispe, men det gjør forverter også. Så vi får se hvor mange som kommer (og at det i det hele tatt kommer noe tispe!) - ELLER så blir det en etter disse to. Igjen, alt ettersom hva som kommer Tenker hardt på navn om dagen!
 2. Akkurat nå august 2018

  Nettopp kommet inn. Orker ikke å ta hundene ikveld, så samboer fikser. Presset rundballer siden ungene la seg i 7 tiden, og fra morgen til kl 16 var det fult kjør. Litt mindre imorgen siden det er meldt litt regn, men da inviterte jeg til ringtrening her. Fineste lille valpen vært med i hele dag, hun er så kul. Imorgen er det å gjerde inn noen nye steder, litt mer pressing, litt kontorarbeid før skolestart og inn på tunet brukere starter her neste uke
 3. Akkurat nå august 2018

  Det var stort for meg! Fy søren så morro å være oppdretter og medeier da ass. Og kjekt med så utrolig flink valpekjøper som reiser land og strand med dem. Hunden har allerede 19 cert og er en knall hund mentalt også. Gøy altså. Ja, vi har også spesial.
 4. Akkurat nå august 2018

  Vi skal Har med lånehunden fra Frankrike også to tisper, som skal stilles hver sin dag. Ser i etterkant av påmeldingen at jeg burde ha byttet ut hvilken dag de skal stilles på men litt sent å tenke på det nå Sendt mailer til forskjellig butikker om noen ønsker å inngå avtale der vi kan hent grønt og brød som skal kastes. Ført inn klauvskjæring og ordnet slakteliste, samt liste over kalver som skal skilles imorgen. Ordnet foravtaler og omregistreringer som skal sendes ut, så nå er jeg skikkelig i siget på kontorarbeidet! Vi skal få en atlantis utvekslingsungdom her for 2-3 måneder i høst, det blir spennende.
 5. Akkurat nå august 2018

  Ja, kullet havner ikke men den omregistrerte valpen gjør.
 6. Akkurat nå august 2018

  Ikke i dogweb.
 7. Akkurat nå august 2018

  Jeg byttet fra s8+ til p20pro og synes den er HELT fantastisk på bilder. Ikke reagert på noe annet på den, rask og fin. Batteritiden er drøy lenge og lader knallkjapt. Jeg har en bra kompaktkamera og speilrefleks, men bruker dem aldri for liker tlf så godt <3
 8. Akkurat nå august 2018

  P20pro Jeg har den og kameraet er virkelig fantastisk. Trodde ikke det var SÅ bra!
 9. Akkurat nå august 2018

  Tja, vi har masse turstier i vår skog og neste år skal de gå på beite der. Vi setter selvsagt opp skilt, og at folk må gå på eget ansvar men med vår egen skog må vi ihvertfall få ha dyrene til å beite på, selv om det er veldig populære turområder. Mat til dyrene våre kommer fremfor rekreasjon for mennesker og deres kjæledyr.
 10. Akkurat nå, juli 2018

  Njaaa, ammekuer med kalv som reagerer på en hund er ikke nødvendigvis bare nysgjerrig Våre er heldigvis vandt til hunder og godt håndterte men de kan virkelig bli iltre om de føler på noe som helst måte truet og det skjer jo fort med hund inne på beitet deres.
 11. Akkurat nå, juli 2018

  Ja, de er jo ikke sorte innerts
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Min erfaring også. Det meste ligger ikke på nett
 13. Fjør-tråden :D

  Her ligger anda på egg, men hun har ligget veldig lenge så tviler på at det blir noe :/ Her består flokken nå av 5 ender, 1 påfugl (venter på 2 til som kommer når de er store nok.), 1 kalkun (men ønsker meg flere.), 5 Silverudsblå, 9 cream legbar, 2 brunleggermix, 1 rosaleggermix, 1 hvitleggermix, 3 faveroller der en skal bli flokkens hane, og 2 mix ukjent egglegging enda Morsom hobby!
 14. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  Mente hun kanskje koksidiose? Det er uansett ikke greit. Ville uten tvil tatt dette videre!!
 15. Hjelp! Dverg silke kyllingene mine dør..

  e vitamin og eller selen mangel? E-vitaminmangel kjennetegnes ofte ved en eller flere av disse symptomene : Ustø gange. Nakke- og hodekrampe ( hodet tvinges rundt på grunn av kramper , hodet holdes lavt mot bakken ) Skjevhet i hodestilling . Abnorme benstillinger og avmagring. Stor dødelighet blant kyllingene.
×