Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

Perfect Image last won the day on 5. November 2017

Perfect Image had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

11,181 Excellent

5 følgere

Om Perfect Image

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

10,684 profilvisninger
 1. Akkurat nå, september 2018

  Deleide hundene mine i sverige gikk MH igår '' SÅ deilig å være ferdig med det med dem Ferdig røntget også, så korning neste. Nå skal jeg lage litt frokost, før vi skal kose oss ute. Nydelig vær idag!
 2. Korthåret Collie!

  Og begge oppdretterene du anbefaler, OG den du evnt skulle ønske en valp ifra, har like mange slektninger med den du også hadde, sånn for å nevne det også, siden de driver med bunn og grunn samme linjer som jeg har, den hunden du presiserer ovenfor alle sammen bare litt generasjonsforskjeller og litt andre ledd Det ER mye av de samme hundene i stamtavlen, og derfor gjelder det å høre litt rundt med oppdretterene om tidligere kull- hva har de av tilbakemelding der? Er det noen med forallergier eller vet dem ikke? Har de noen gang spurt? Er det noen som har dødd tidlig, og hvorfor? Epilepsi er ikke ukjent for rasen eller. Men i bunn og grunn er det en herlig og flott rase. Det ER grums i alle raser, men det gjelder å være bevisst på det. Jeg anbefaler å holde trådstarter å holde seg i skandinavia da kommunikasjon kan være noe lettere, samt informasjon, da det i utlandet blir sett mye av sykdommene som ikke finnes dna test (desverre!) på som miljøpåvirkning og ikke tatt alvorlig, og det er utrolig synd Nesten vittig, Tyskland som har blitt en helt ekstremt land når det kommer til DNA tester der alle skal være fritt for alt, bryr seg ikke noe om allergi og mener dette er et nordisk fenomen... Faren til Red Merle sin hund ble solgt ned ditt, og har i etterkant hatt mange kull. Håper du tar deg bryet red merle, med å sende inn at din hund ble avlivet nettopp av den grunn, for slik informasjon blir fort glemt og er viktig å ha med videre. http://www.smooth-collie.net/view.php?id=10999
 3. Valpegjengen 2018

  Småjentene mine er så fine De er en stor del av hverdagen vår på jobb, så uredde, nysgjerrige og kontaktsøkende småtroll. Veldig lettlærte og valpetreningen går som en drøm.
 4. Den store navnetråden

  Akkurat nå har vi: Ivy Ronja Pippi Arya Millie Ayla Kenza Sansa Aimée Aurelia Grey Belle Carisma Tidligere(enten bor hos noen andre/forvert): Leah Simi Oliver Emmy Stella Essie Oreo Fenris
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Finn.no
 6. Valpegjengen 2019

  Det står mellom to kombinasjoner, og det spørs litt hva som kommer i begge. I denne kombinasjonen ønsker jeg meg en sobel tispe, men det gjør forverter også. Så vi får se hvor mange som kommer (og at det i det hele tatt kommer noe tispe!) - ELLER så blir det en etter disse to. Igjen, alt ettersom hva som kommer Tenker hardt på navn om dagen!
 7. Akkurat nå august 2018

  Nettopp kommet inn. Orker ikke å ta hundene ikveld, så samboer fikser. Presset rundballer siden ungene la seg i 7 tiden, og fra morgen til kl 16 var det fult kjør. Litt mindre imorgen siden det er meldt litt regn, men da inviterte jeg til ringtrening her. Fineste lille valpen vært med i hele dag, hun er så kul. Imorgen er det å gjerde inn noen nye steder, litt mer pressing, litt kontorarbeid før skolestart og inn på tunet brukere starter her neste uke
 8. Akkurat nå august 2018

  Det var stort for meg! Fy søren så morro å være oppdretter og medeier da ass. Og kjekt med så utrolig flink valpekjøper som reiser land og strand med dem. Hunden har allerede 19 cert og er en knall hund mentalt også. Gøy altså. Ja, vi har også spesial.
 9. Akkurat nå august 2018

  Vi skal Har med lånehunden fra Frankrike også to tisper, som skal stilles hver sin dag. Ser i etterkant av påmeldingen at jeg burde ha byttet ut hvilken dag de skal stilles på men litt sent å tenke på det nå Sendt mailer til forskjellig butikker om noen ønsker å inngå avtale der vi kan hent grønt og brød som skal kastes. Ført inn klauvskjæring og ordnet slakteliste, samt liste over kalver som skal skilles imorgen. Ordnet foravtaler og omregistreringer som skal sendes ut, så nå er jeg skikkelig i siget på kontorarbeidet! Vi skal få en atlantis utvekslingsungdom her for 2-3 måneder i høst, det blir spennende.
 10. Akkurat nå august 2018

  Ja, kullet havner ikke men den omregistrerte valpen gjør.
 11. Akkurat nå august 2018

  Ikke i dogweb.
 12. Akkurat nå august 2018

  Jeg byttet fra s8+ til p20pro og synes den er HELT fantastisk på bilder. Ikke reagert på noe annet på den, rask og fin. Batteritiden er drøy lenge og lader knallkjapt. Jeg har en bra kompaktkamera og speilrefleks, men bruker dem aldri for liker tlf så godt <3
 13. Akkurat nå august 2018

  P20pro Jeg har den og kameraet er virkelig fantastisk. Trodde ikke det var SÅ bra!
 14. Akkurat nå august 2018

  Tja, vi har masse turstier i vår skog og neste år skal de gå på beite der. Vi setter selvsagt opp skilt, og at folk må gå på eget ansvar men med vår egen skog må vi ihvertfall få ha dyrene til å beite på, selv om det er veldig populære turområder. Mat til dyrene våre kommer fremfor rekreasjon for mennesker og deres kjæledyr.
 15. Akkurat nå, juli 2018

  Njaaa, ammekuer med kalv som reagerer på en hund er ikke nødvendigvis bare nysgjerrig Våre er heldigvis vandt til hunder og godt håndterte men de kan virkelig bli iltre om de føler på noe som helst måte truet og det skjer jo fort med hund inne på beitet deres.
×