Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

MonicaT last won the day on 6. Juni 2015

MonicaT had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,869 Excellent

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

11,814 profilvisninger
 1. Her har vi hundesofa, to biabed, to store bur og alle leker til frøkna i stua + bilde av henne på veggen Vi er to (tre inkl den lille) rotehoder så det flyter av ting overalt. Jeg ville gjerne hatt større plass og hatt det stilrent men sånn er det bare ikke. Liker noen trender (har f. eks Kahler blomstervase) mens andre bryr jeg meg ikke om.
 2. Akkurat nå mars

  God morgen. Er på jobb og glad for at det er fredag og snart helg. Krysser alt jeg kan for at @Debbie får gulsløyfen sin Og så synes jeg synd på S.E, har sett noen episoder av serien hennes og sitter igjen med inntrykk at hun burde fått hjelp. Får helt vondt av henne. Hun burde vært skjermet ja.
 3. Akkurat nå mars

  Ser den @*Kat84* Om du uansett ikke skal avle på han av andre grunner i tillegg så hadde ikke jeg giddet å anke heller. Da får det heller være som det er. Viktigste er at han ikke plages
 4. Akkurat nå mars

  Mulig det har vært spurt før, men har du rerønget han eller vurdert å sende inn anke? Om du tar nye bilder og sender inn anke så blir bildene sendt for avlesning i 3 andre land. Kan jo være spennende å høre hva de landene sier kontra hva NKK har sagt. Vi har nettopp sendt inn anke på ene hunden vår, mest for å se prosessen men blir spennende å se hva de andre landene sier. Vi har mye snakk om HD i vår klubb og vi har sendt en del bilder til usa og resultatet derfra (hvor det er tre stykker som avleser og resultatet er et snitt av de) er litt annereldes enn NKK sitt. Så noen mener at NKK er mye strengere enn andre land.
 5. Akkurat nå mars

  Vel fremme på hytta og fyr i peisen. Ser at taket på fuglehuset har ramlet av så det er fult av snø straks ut og måke litt om Lillemor vil være med.
 6. Akkurat nå mars

  Tre glade ting i dag 1) Frøkna er frisk igjen og i bhg, noe som betyr at jeg kunne dra på jobb og få unna alt som haster 2) Har fri resten av uka, litt forsinket vinterferie. Blir veldig deilig med litt etterlengtet ferie 3) Kjøpt meg god lunsj med Pepsi Max til
 7. Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Nydelig
 8. Akkurat nå mars

  Toget er 30 min forsinket. Vært mye kluss de siste ukene med NSB. Ikke noe moro, ganske lei i grunn. Kaldt er det å vente på toget også. Eneste positive er at jeg har en pakke på posten, den gleder jeg meg til å hente.
 9. Akkurat nå, februar

  Akkurat det lurer jeg ofte på når jeg ser andre programmer også, vet jo at det finnes noen "tullinger" der ute, men så mange at man klarer å lage mange episoder/sesonger av ting. Har sett to episoder av ny norsk serie om Danskebåten og jeg er fasinert over hvor de finner alle disse hen og at folk faktisk still opp på tv. Samme med Ullared og sånne serier. Ganske utrolig og på en måte fasinerende.
 10. Akkurat nå, februar

  Kaldt her også. I går var det mildere men blåste utrolig surt. I dag blåser det heldigvis ikke og "bare" -13 Kjenner jeg er lei og sliten om dag, februar har vært en tung måned. Hadde vært deilig med en ukes ferie og bare ladet batterier. Kjenner at jeg er på felgen om dagen. Men den gang ei, de stakkars 5 ukene man har må spares og fordeles utover. Jeg synes virkelig man burde hatt mer fenn 5 uker. Sukk
 11. På min rase liker jeg orange (dvs brune) best. Kan jeg velge på brunfarge vil jeg gjerne ha de mørke og ikke så mye hvitt. Sort breton kommer jeg aldri til å ha. Vil ha ala dette, selv om det ikke er mange av dem. De fleste har mer hvitt eller spetter.
 12. Planning/planlegging (hobby)

  Er viktig å finne det som passer for en. Jeg gjorde også mye ut av det i starten, men nå er det ganske basic. Bruker mindre klistremerker og sparer penger også, så vinn vinn.
 13. Planning/planlegging (hobby)

  Jeg har de siste ukene ikke vært så aktiv på instragram kontoen min for planning, men jeg bruker boka fortsatt. Den er med meg på jobb hver dag og ligger oppslått foran pcn. Da har jeg oversikt over uka vi er, da vet jeg hva som skjer (om det skjer noe) og legger inn ting forløpende om det er viktig ting jeg må huske, både jobb og privat.
 14. Tråden om hest..

  Takk for godt svar. Det var betryggende å høre. Jeg regnet jo med at de hadde det bra, men greit å høre med andre likevel.
×