Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on August 30 2018

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3978 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

12734 profile views
 1. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Tusen takk for svar Hadde ikke tenkt å ha den med meg, men tenkte å ha en memory side i boka etter hver måned. Og printe ut 2-3 bilder fra mnd som jeg kan sette inn der.
 2. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Noen som har sånn liten printer for å skrive ut mobilbilder?
 3. MonicaT

  Efit 1. november WelshenNemi

  Ser ut som en fin dag. Nemi er så nydelig
 4. MonicaT

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  De får ikke tisse på "ting" som hekk, søppelkasser, skur, blomsterkasser etc Da drar jeg de bare med videre. Men ellers får de stort sett tisse på hva de vil av busker/trær på tur. Er mer plaget av at de vil snuse i en evighet på gode flekker enn at de skal markere overalt. Så ofte må jeg bare dra de med videre fordi jeg ikke gidder vente. Går tur med 3 hannhunder så vi kan ikke stoppe overalt.
 5. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Det kommer nok litt an på hvem du spør. Noen vil si at det kan ødelegge mens andre sier at det ikke ødelegger. Vi har våre hunder løse på tur. Men de går med GPS og tar de stand så følger vi de opp. Vi bruker konsekvent jaktdekken når vi er på jakt. Jeg opplever at våre hunder takler dette greit. På tur går vi mye på grusvei/sti, noe vi ikke gjør når vi jakter.
 6. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg bestilte Seasonal surprice Box fra Erin Condren og fikk tilsendt 2 stykker. Så om noen vil kjøpe en uåpnet boks for 250kr si i fra. Kan se på youtube hva boksen inneholder eller jeg kan legge ut bilde i kveld.
 7. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Våre jakter hele tiden, men går vi tur hjemme er de litt mer i turmodus, men om de finner fugl så tar de stand. De skiller på et vis, men de løper mye uansett. På jakt så er de i jaktsøk og ikke bare løpe rundt på tur. Men finner de fugl så tar de stand uansett. Men ikke så ofte vi finner så mye fugl på turer i skogen hjemme. Vi har tre jakthunder vi bruker aktivt til jakt og konkurranser.
 8. MonicaT

  Akkurat nå august

  Lykke til. Her er det nedtelling til båndtvangen opphører. Da er det tre fuglehunder som blir glade. Vi har en unghund på 1 år så det blir en veldig spennende høst med jakt, trening og konkurranser. Gullgutten har A-hofter også. Helt herlig.
 9. MonicaT

  Canon 750 D, tips til objektiv?

  Jeg har to Sigma objektiver som jeg er super fornøyd med Sigma 18-70mm og Sigma 18-250mm. Husker ikke resten av ordene, men det kan jeg sjekke i kveld. Sigma 18-250mm er det jeg bruker mest på turer med hundene.
 10. MonicaT

  Hvilken bil?

  Vi har takboks og putter bagger, pulk, sykkelvogn, hundemat og utstyr +++ oppi den. Av mat har vi tørrvarer og frossenvarer oppi, men selve kjøleboksen har vi hatt inni bilen. Vi har to voksne, 1 barn og tre hunder. Nå er vårt barn såpass stor at vi ikke trenger vogn. I tillegg til takboks har vi kjøpt en liten henger med hardplastlokk. Denne bruker vi på langturer hvor vi vil ha med mye utstyr. Men bare en helg på hytta bruker vi takboksen, men på lengre turer eller mye utstyr slenger vi på hengern. Synes det har fungert fint med henger, da får vi alltid med oss alt vi vil
 11. MonicaT

  HD og AD bilder

  Det ble A-hofter
 12. MonicaT

  HD og AD bilder

  Noen som vil tippe her?
 13. MonicaT

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Valpen har spist en sekk og veldig fornøyd. Hadde problemer med at han gasset mye men dette ble helt borte med Farmina. Synes også tørrfôrkulene virket mer appetittlig enn andre, ikke like «grå» og tørre. Så vi er veldig fornøyd. Kun prøvd den med lam og blåbær.
 14. MonicaT

  Hvilken kløv anbefales?

  Jeg har Togo fra seleverkestedet og veldig fornøyd med den. Hunder som kløver egen mat inn på fjellet. Hundene mine trekker og har ikke hatt noen problemer med Togo kløven. Har nettopp kjøpt non stop sin da jeg har behov for to kløver. Men har ikke fått testet den enda, så kan ikke uttale meg om den.
 15. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Fristet til å prøve selv. Har Brevecto nå, men når den går ut så vurderer jeg dette. Hadde vært fantastisk om det funket, men jeg er litt skeptisk.
×