MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,775
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

11,519 profilvisninger
 1. Oj for en reise. Godt du kom hjem tilslutt. Og gratulerer med resultatene.
 2. På jobb og snart er denne arbeidsdagen over. Sola skinner og det var kaldt å vente på toget i -10 grader. Brrrrrr 2 uker til eksamen så her leses det jevnt og trutt. Skal bli så deilig når den er levert. Er mye på jobb om dagen, så døgnet har for få timer. Jobb, skole, barn og hund er litt mye. Heldigvis lufter sambo hundene så da er den biten løst. Håper det kommer noen gode Black Friday tilbud til fredag, trenger noen julegaver og en ny pc til meg selv. Den gamle tar straks kvelden ...Tenkte denne gangen å kjøpe en billigere pc, en til under 5000kr. Så håper jeg det fungerer bra. Gode tips tas i mot. Jeg må ha tall på høyresiden på tasturet.
 3. Tatt julekort bilder i dag, rakk type 8 bilder før datterbarnet hadde fått nok og forsvant. Så da ble det noen av gutta istedenfor.
 4. Laget soya lys for første gang. Moro og det blir nok flere.
 5. Veklser på litt jobb, litt skole og litt snap, har sonesnappen i dag. Blir ikke all verdens hund i dag, men sånn er livet. Frister mest med en tur ut i sola, men eksamen er rett rundt gjøre samt en hav av arb oppgaver. Lurer på om jeg kommer i mål noen gangen Det er snakk om ekspress tog ut hit jeg bor og da hadde jeg brukt 30 min til jobb i Oslo mot 1,5 time som nå. Men det toget kommer vel ikke før jeg er pensjonist, så får heller se om jeg finner en jobb nærmere etterhvert. Ikke flust av de heller, så derfor mer skole for å pynte på en slunken CV.
 6. Det har jeg, men den er hjemme. Minn meg gjerne på det om jeg glemmer det. Har prøvd litt forskjellig oppskrifter, men kan sende den jeg liker best. Innholder bivoks, sheabutter, kokosolje, mandelolje og vitamin A Men jeg vet at noen bruker kun kokosolje (kjøpes på helsekost - jeg liker den luktfrie best) og bivoks.
 7. Tusen takk. Da skal jeg sjekke opp. Hvordan gjorde dere det? Er det noen egen side inne på PayPal eller? Er ikke så kjent der inne, jeg bare betaler Men det var positivt. 500kr er jo litt penger.
 8. Multiflex inneholder glucosamin. Vi har byttet litt på med produkter som inneholder glucosamin. Akkurat nå bruker vi fra Norsk Dyrehelse. Vi har snørekjørt på vinteren, han elsker det.
 9. På jobb og masse møter (som vanlig). Prøver å få unna litt jobb innimellom. Snør her i Oslo. Koselig med snø, men kulda kunne jeg hoppet over. Kaldt å vente på toget i minusgrader. Kjøpte noe greier fra usa som har brukt over 1 mnd i posten. Må vel snart innse at den pakka ikke kommer og 500kr ut av vinduet. Dessverre betalte jeg med Paypal og ikke kredittkort så da har jeg ikke noen reklamasjonsrett heller. Sukk Ja ja, verden går vel videre likevel. Prøver å finne kjole til julebord om en måned, men det er neimen ikke lett. Finner ingen jeg liker. Dagen for positivitet ....
 10. Så mange flinke folk Jeg har bestemt meg for å prøve lage lys. Så skal bestille voks og prøve meg. Så får vi se hvordan det går. Hadde lyst til å brenne om noen lys jeg har hjemme, men hvordan gjør man det med veke?
 11. Meldt meg på i morgen siden den var tom. Blir ikke all verdens hund, men har hjemmekontor så da får man sett litt av bikkjene.
 12. Tenkte å kjøpe bivoks eller soya voks og gjøre noe ala dette
 13. Hei Er det noen som lager ting og tang selv? Kunne vært artig med en tråd for å utveksle erfaringer. Jeg lager leppepomade selv av økologiske produkter. Det er ganske enkelt når man kommer inn i det. Akkurat nå har jeg veldig lyst til å lage lys selv. Noen som har gjort det selv? Er det like enkelt som det ser ut på video? Andre ting dere lager? Gjerne bilde om man har. Jeg kjøper økologiske produkter fra norsk butikk og så har jeg kjøpt beholder og klistremerker på ebay
 14. Vi har en på snart 5 år med D hofter. Uten forkalkning. Vi merker ingenting på han og han behandles derfor som en "frisk normal" hund. Han får multiflex pulver fra Norsk Dyrehelse. Han jakter, kløver, trekker og går på ski. Det eneste vi er forsiktige med er jakttrening i løssnø. På båndtur hjemme så går han i sele og trekker som en tulling. Det er vel ikke anbefalt men vi får han ikke til å gå pent. Ellers er han som en vanlig hund. Men igjen, vi merker ikke noe på han. Han holdes slank og i god form (det ville han vært uansett). Så vår hverdag er heldigvis ikke plaget av HD statusen hans.