Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3882
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on August 30 2018

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3976 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

12663 profile views
 1. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg bestilte Seasonal surprice Box fra Erin Condren og fikk tilsendt 2 stykker. Så om noen vil kjøpe en uåpnet boks for 250kr si i fra. Kan se på youtube hva boksen inneholder eller jeg kan legge ut bilde i kveld.
 2. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Våre jakter hele tiden, men går vi tur hjemme er de litt mer i turmodus, men om de finner fugl så tar de stand. De skiller på et vis, men de løper mye uansett. På jakt så er de i jaktsøk og ikke bare løpe rundt på tur. Men finner de fugl så tar de stand uansett. Men ikke så ofte vi finner så mye fugl på turer i skogen hjemme. Vi har tre jakthunder vi bruker aktivt til jakt og konkurranser.
 3. MonicaT

  Akkurat nå august

  Lykke til. Her er det nedtelling til båndtvangen opphører. Da er det tre fuglehunder som blir glade. Vi har en unghund på 1 år så det blir en veldig spennende høst med jakt, trening og konkurranser. Gullgutten har A-hofter også. Helt herlig.
 4. MonicaT

  Canon 750 D, tips til objektiv?

  Jeg har to Sigma objektiver som jeg er super fornøyd med Sigma 18-70mm og Sigma 18-250mm. Husker ikke resten av ordene, men det kan jeg sjekke i kveld. Sigma 18-250mm er det jeg bruker mest på turer med hundene.
 5. MonicaT

  Hvilken bil?

  Vi har takboks og putter bagger, pulk, sykkelvogn, hundemat og utstyr +++ oppi den. Av mat har vi tørrvarer og frossenvarer oppi, men selve kjøleboksen har vi hatt inni bilen. Vi har to voksne, 1 barn og tre hunder. Nå er vårt barn såpass stor at vi ikke trenger vogn. I tillegg til takboks har vi kjøpt en liten henger med hardplastlokk. Denne bruker vi på langturer hvor vi vil ha med mye utstyr. Men bare en helg på hytta bruker vi takboksen, men på lengre turer eller mye utstyr slenger vi på hengern. Synes det har fungert fint med henger, da får vi alltid med oss alt vi vil
 6. MonicaT

  HD og AD bilder

  Det ble A-hofter
 7. MonicaT

  HD og AD bilder

  Noen som vil tippe her?
 8. MonicaT

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Valpen har spist en sekk og veldig fornøyd. Hadde problemer med at han gasset mye men dette ble helt borte med Farmina. Synes også tørrfôrkulene virket mer appetittlig enn andre, ikke like «grå» og tørre. Så vi er veldig fornøyd. Kun prøvd den med lam og blåbær.
 9. MonicaT

  Hvilken kløv anbefales?

  Jeg har Togo fra seleverkestedet og veldig fornøyd med den. Hunder som kløver egen mat inn på fjellet. Hundene mine trekker og har ikke hatt noen problemer med Togo kløven. Har nettopp kjøpt non stop sin da jeg har behov for to kløver. Men har ikke fått testet den enda, så kan ikke uttale meg om den.
 10. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Fristet til å prøve selv. Har Brevecto nå, men når den går ut så vurderer jeg dette. Hadde vært fantastisk om det funket, men jeg er litt skeptisk.
 11. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Er hun syk? Ikke noe gøy å høre. Har ikke fått lest så mye på bloggen din i siste, så har muligens gått glipp av noe. Akkurat det med konkurranser synes jeg også er rart. Jeg er ikke noe vinnerskalle selv, men jeg vet at de finnes. Og det må man akseptere. Jeg merker jo selv at jeg for eks ikke synes utstilling er noe moro om det ikke går veien. Der gidder jeg ikke stille om jeg ikke tror jeg har en sjans til å gjøre det bra. Å stille bare for å delta gidder jeg ikke lengre. Men vi er alle ulike. Når det kommer til jaktkonkurranser kan jeg nok ofte være for naiv og for optimistisk. Men igjen, vi er alle ulike og det må man akseptere. Jeg er også lei av at alle skal mene så mye om alt. Folk må snart skjønne at alle er ulike og at det er helt greit.
 12. MonicaT

  Sonens store Reisetråd!

  Noen som har vært på Island og vil dele tips? Vi er to voksne og et barn
 13. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Flere som holder på? Jeg har byttet til vertikal og er veldig fornøyd. Nå har Erin Condren lansert ny bok for 2020. Jeg er veldig usikker på hvilken jeg ha. Godt jeg har noen mnd å tenke på 🙂
 14. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Sprøtt at det er mai allerede. Hvor ble april av? God bedring til Mini? For en grusom opplevelse.
 15. MonicaT

  Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)

  Kondolerer
×