Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MonicaT last won the day on March 23

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3990 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

13050 profile views
 1. MonicaT

  Akkurat nå juni 😊

  Spiser hun eks frossen vom boller selv om det er varmt ute? Det kan jo være en mulighet. Mine spiser alltid, de får vom boller samt at vi nå prøver Pure Natural pork (fra Musti) som inneholder en del fett (18% mot andre som har 14-15%) Har to som er litt tynne nå.
 2. MonicaT

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Jeg betaler 117kr for Lightroom og Photoshop via Adobe Cloude (eller noe sånt). Veldig fornøyd med å ha begge deler. Skulle gjerne vært flinkere til å bruke de. De som dere har lagt ut er jo så flotte. Vil noen legge ut uredigert mot redigert så en kan se forskjellen? Jeg synes alle får så skarpe bilder, det sliter jeg med.
 3. MonicaT

  Akkurat nå juni 😊

  Jeg kjøpte to nye strikker hos Troll for litt under 2 uker sider.
 4. MonicaT

  Tannstein

  Noen gode råd mot forebygge tannstein? Bortsett fra tannpuss selvsagt. hjelper slike tørrfôr som heter dental? Andre ring?
 5. MonicaT

  Akkurat nå, April

  Velkommen tilbake og spennende med ny hund. Vil gjerne høre mer om henne etterhvert. Snuser litt på en liten maskothund selv og da er den/de rasene aktuelle. De virker så herlige.
 6. MonicaT

  Nutrima hundemat

  Hei. Noen som har kjennskap eller erfaring med tørrfôr fra. Nutrima?
 7. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Ikke svart hund, men orange sele. Jeg digger den fargen God bedring til Prima. Ikke noe gøy med poteskader.
 8. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Aner ikke når Crufts starter. Noen som har vært der noen gang? Vurderer om jeg kanskje skulle starte å spare og ta en tur neste år (uten hund altså)
 9. MonicaT

  MUSH

  Noe helt annet. Jeg var innom Felleskjøpet og skulle kjøpe MUSH. Jeg så at i flere av posene at det var kommet is/isterninger rundt kjøttet. Har det noen betydning for kjøttet? Det ser ikke veldig godt ut. Betyr det at det har ligget lenge?
 10. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Enig med de andre, anmeld han. Og så håper jeg det går bra med frøkna. Ang Prima. At hun blir most og tisser på seg er ikke greit synes jeg. Så enig med deg, ikke noe vits å gå flere turer sammen. Da lærer jo den andre hunden også at den får lov å holde på sånn også. Jeg trodde gjeterhund greie var mer at de ville holde flokken samlet, ikke mose andre hunder. Det er ikke greit. Greit at det skjer en gang liksom, men ikke hver gang.
 11. MonicaT

  MUSH

  Hei. Noen som forer med MUSH her? Jeg har foret med Vom boller ved siden av tørrfor men vurderer å prøve MUSH.
 12. MonicaT

  Sporadisk halting etter hvile

  Bra dere fikk vært hos kiropraktor. Håper at det hjelper. Ikke samme skade, men min har en vond rygg og det hjelper veldig med behandling. Håper det gjør det for din også. Har du back on track dekken? Vi har brukt det mye, både hjemme og på tur nå. Og jeg tror at det hjelper. Verdt et forsøk i hvert fall.
 13. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk. Det gikk veldig bra. Han er mye bedre og ting er lovende. Masse gode tips til hva vi skal gjøre videre og ny time om 2 mnd. Veldig godt å høre og da fortsetter vi i samme spor.
 14. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Skrev et innlegg i desember tråden, skulle kopiere det inn her og borte ble det. Typisk. Skal til kiropraktor med Lio i dag. Spent på hva hun sier om låsningene i ryggen. Jeg synes han virker bedre, men får se hva hun sier. Krysser fingrene.
 15. MonicaT

  Akkurat nå, desember

  Slettet, feil tråd
×