Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on 30. August 2018

MonicaT had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,961 Excellent

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

12,376 profilvisninger
 1. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Det er denne: https://www.erincondren.com/vintage-floral-dot-grid-hardbound-notebook Jeg kan ta bilder og måle i kveld.
 2. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Så sykt irritert på meg selv. Bestilte noen notatbøker fra Erin Condren og de kom i dag. Og så viser det seg at på to av de (kjøpte fire) så har jeg bommet på bestillingen og valgt dot grind og ikke linjer. Så vannvittig irriterende. Så om noen vil ha en fantastisk notatbok med dot grind så selges den billig. Skuffa.no
 3. MonicaT

  Akkurat nå, Januar 2019

  Gratulerer Hvor i Danmark er du? Høres ut som et kult hundehold og litt annerledes Jeg er på jobb og prøver å finne noe motivasjon. Skal snart i møte (om 15 min) så spørs om jeg får gjort så mye før det. Valpen er blitt 7 mnd allerede - hvor ble den tiden av? Og i morgen blir Lio 6 år.
 4. MonicaT

  Biabed og trekk

  Ikke hørt noe
 5. MonicaT

  Valpefor

  Som nevnt i andre tråden så er Robur også noe å sjekke ut. De har fersk kylling/fisk eller lam. Liker at de har ferske ingredienser og ikke bare mel. Valpen vår fungerer veldig fint på valpeforet derfra.
 6. MonicaT

  En jungel av fòr..

  Han går veldig bra på det. De to voksne får voksen foret. Vi er godt fornøyd. Valpen spiser bra, det som kommer ut er bra og ikke noe å utsette på foret.
 7. MonicaT

  Biabed og trekk

  Ikke fått noe jeg heller
 8. MonicaT

  Den store baby- og barntråden 2018

  Gjorde et nytt søk på finn nå og da dukket det opp en vinterbukse. Så da får vi håpe at jeg kan få kjøpe den
 9. MonicaT

  Akkurat nå- desember

  På jobb og gleder meg til juleferie til helga. Skal ha fri i romjula og det blir deilig. Gleder meg til turer i dagslys med hundene og få trent litt mer med valpen. Vi har meldt oss på bronsemerkekurs i januar, så har en del basis vi må trene på før kurset. Han kan i grunn ikke så mye enda så det får vi gjøre noe med. Han er en kvikk og lærevillig hund, så vi må bare få mer struktur og orden på treningene.
 10. MonicaT

  Den store baby- og barntråden 2018

  Takk for svar. Ikke funnet noe på finn enda, har flere søk liggende ute. Det var tilbud på den ridebuksen fra Horze en periode, men var i tvil om jeg skulle ha den eller foret ridebukse. Vi rir annenhver lørdag i en hall, så lit begrenset hvor mye penger en bør/skal/vil bruke på det Planlegger å ta turen innom en Horze butikk om jeg rekker i romjula hvor datterbarnet kan være med og prøve. De varmeposene har jeg sett på, de virker veldig kjekke.
 11. MonicaT

  Treningsgodbiter

  Tips til gode treningsbiter som ikke smuldrer i lomma og smaker godt?
 12. MonicaT

  Den store baby- og barntråden 2018

  Tips til hvor jeg kan finne? Hun bruker str 28 i sko så vanskelig å finne små nok. Eller at de har inne. Vinterbukse, tenker du på foret ridebukse eller boblebukse?
 13. MonicaT

  Den store baby- og barntråden 2018

  Noen som har noen gode tips til vinterklær når det gjelder ridning? På ridetimen lørdag ble frøkna kald på beina. Vi rir inne i en hall, men det er fortsatt litt kaldt der. Så jeg tok ullbukse og en vanlig bukse over. Disse ridebuksene er så trange at tror ikke jeg får noe under. Finnes det noen foret ridebukse? Ser at det finnes vinter/boblebukser, men vet ikke om det blir pløsete? Hun får til jul høye ridestøvler (nå har hun noen lave). Tenkte at disse med ullsåle og ullsokker kanskje kunne fungere? Eller bør en ha sånne termosko? Gode tips tas i mot.
 14. MonicaT

  Biabed og trekk

  Ble tre nye trekk hit også Har to, men da har jeg to i reserve. Det blir bra. Takk for tips Bellare Nå får alle tre hundene hver sin Bia Bed med trekk.
 15. MonicaT

  Biabed og trekk

  Jeg har kjøpt trekk (grått med noe hvitt mønster) fra Agria på noen hundeutstillinger hvor de hadde stand. De var billig, noe rundt 200kr stykk. Men jeg vet ikke om de selger de lengre på slike store utstillinger, men det er lov å håpe. Tenkte jeg skulle sjekke det ut, synd jeg ikke tenkte på det når det var Dogs4all
×