Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3889
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MonicaT last won the day on March 23

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3989 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

12922 profile views
 1. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Ikke svart hund, men orange sele. Jeg digger den fargen God bedring til Prima. Ikke noe gøy med poteskader.
 2. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Aner ikke når Crufts starter. Noen som har vært der noen gang? Vurderer om jeg kanskje skulle starte å spare og ta en tur neste år (uten hund altså)
 3. MonicaT

  MUSH

  Noe helt annet. Jeg var innom Felleskjøpet og skulle kjøpe MUSH. Jeg så at i flere av posene at det var kommet is/isterninger rundt kjøttet. Har det noen betydning for kjøttet? Det ser ikke veldig godt ut. Betyr det at det har ligget lenge?
 4. MonicaT

  Akkurat nå mars

  Enig med de andre, anmeld han. Og så håper jeg det går bra med frøkna. Ang Prima. At hun blir most og tisser på seg er ikke greit synes jeg. Så enig med deg, ikke noe vits å gå flere turer sammen. Da lærer jo den andre hunden også at den får lov å holde på sånn også. Jeg trodde gjeterhund greie var mer at de ville holde flokken samlet, ikke mose andre hunder. Det er ikke greit. Greit at det skjer en gang liksom, men ikke hver gang.
 5. MonicaT

  MUSH

  Hei. Noen som forer med MUSH her? Jeg har foret med Vom boller ved siden av tørrfor men vurderer å prøve MUSH.
 6. MonicaT

  Sporadisk halting etter hvile

  Bra dere fikk vært hos kiropraktor. Håper at det hjelper. Ikke samme skade, men min har en vond rygg og det hjelper veldig med behandling. Håper det gjør det for din også. Har du back on track dekken? Vi har brukt det mye, både hjemme og på tur nå. Og jeg tror at det hjelper. Verdt et forsøk i hvert fall.
 7. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk. Det gikk veldig bra. Han er mye bedre og ting er lovende. Masse gode tips til hva vi skal gjøre videre og ny time om 2 mnd. Veldig godt å høre og da fortsetter vi i samme spor.
 8. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Skrev et innlegg i desember tråden, skulle kopiere det inn her og borte ble det. Typisk. Skal til kiropraktor med Lio i dag. Spent på hva hun sier om låsningene i ryggen. Jeg synes han virker bedre, men får se hva hun sier. Krysser fingrene.
 9. MonicaT

  Akkurat nå, desember

  Slettet, feil tråd
 10. MonicaT

  Sporadisk halting etter hvile

  Så bra å få tatt en sjekk, men ikke noe moro når man ikke helt vet hva det er. God bedring.
 11. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Tusen takk for svar Hadde ikke tenkt å ha den med meg, men tenkte å ha en memory side i boka etter hver måned. Og printe ut 2-3 bilder fra mnd som jeg kan sette inn der.
 12. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Noen som har sånn liten printer for å skrive ut mobilbilder?
 13. MonicaT

  Efit 1. november WelshenNemi

  Ser ut som en fin dag. Nemi er så nydelig
 14. MonicaT

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  De får ikke tisse på "ting" som hekk, søppelkasser, skur, blomsterkasser etc Da drar jeg de bare med videre. Men ellers får de stort sett tisse på hva de vil av busker/trær på tur. Er mer plaget av at de vil snuse i en evighet på gode flekker enn at de skal markere overalt. Så ofte må jeg bare dra de med videre fordi jeg ikke gidder vente. Går tur med 3 hannhunder så vi kan ikke stoppe overalt.
 15. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Det kommer nok litt an på hvem du spør. Noen vil si at det kan ødelegge mens andre sier at det ikke ødelegger. Vi har våre hunder løse på tur. Men de går med GPS og tar de stand så følger vi de opp. Vi bruker konsekvent jaktdekken når vi er på jakt. Jeg opplever at våre hunder takler dette greit. På tur går vi mye på grusvei/sti, noe vi ikke gjør når vi jakter.
×