MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,795
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

11,661 profilvisninger
 1. Noen som har prøvd de nye variantene fra Robur som er kornfritt?
 2. Lio tester pulken (mens vi pilker)
 3. Den følelsen når favoritt butikken på Etsy har tredoblet fraktprisen. Hadde jeg vist det skulle skje kunne jeg hamstret påforhånd. Litt skuffet nå.
 4. Noen som forer med Provit her? Ser at de selger 14kg sekker og at det finnes i kjøtt,vom og kylling. Står at en skal tilsette pulver Hvordan fungerer det? Er dette like bra som VH? Og hvem av variantene burde man velge?
 5. Kjøpte før jul Go Pro kamera og en liten video av gutta som tester for første gang. Må lære meg mer om redigering og er litt usikker på hvorfor den blir så uklar på YouTube. Blir veldig gøy å teste den på fjellet med ryper.
 6. Hvordan fungerer den?
 7. Det er nettopp det som er planleggning @SFX En må finne den stilen/måten å gjøre detøå som passer en selv. Ihvertfall synes jeg det.
 8. Jeg har så lyst på hest. Skulle ønske jeg kom i kontakt med en stall i nærområde hvor jeg og frøkna kunne komme og hilse på hester. Det hadde vært så koselig. Hun ser nydelig ut Kaja. En sånn jeg vil
 9. Tusen takk. Har vært i Orlando selv, men nå skal datter og sambo være med. Jeg kunne egentlig tenkt meg andre siden av USA, men å dra med en 5-åring til LA, Las Vegas etc tror jeg blir litt voldsomt. Så derfor planlegger en tur til NY og så Orlando/Florida. Regner med vi skal innom Disney World, ellers er det ganske fritt.
 10. Noen som har erfaring med Florida/Orlando i oktober?
 11. Drar opp igjen denne jeg. Ser at de har kommet med 2,5kg poser. Men er det noe rabatt å oppdrive på kjøttboller?
 12. På vei hjem fra jobb og det er helg. På toppen av alt kom eksamens karakter i dag og den var bra. En super dag og helga skal nytes.
 13. Deilig at det er fredag. Kort arbeidsuke og det er deilig. Hardt å starte opp etter juleferien. I går ettermiddag når jeg hentet i bhg spurte frøkna om det var ferie nå. Tydelig at det var hardt for henne å starte opp igjen også.
 14. Fantastiske nyheter. Kjempe glad på dine vegner.
 15. Starter opp igjen med trinn 2 i Prosjektledelse. Venter fortsatt på karakteren for trinn 1. Trinn 2 skal inneholde mye matte, så det blir spennende. Er hjemmeeksamen denne gangen, alene. Skal prøve å være flinkere til å lese jevnt dette semesteret.