Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,875
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on 30. August 2018

MonicaT had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,968 Excellent

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

12,474 profilvisninger
 1. MonicaT

  Blondie & Tidi

  Kondolerer.
 2. Stort sett trekker de rett frem, men så skal det snuses, tisse og så er full fart fremover igjen. Dette er vår form for rusletur så de får surre litt rundt, selv om de 90% av tiden drar som noen tullinger. Skal sjekke opp de to du nevner. Takk for tips
 3. Er ikke redd for at de ikke skjønner konteksten, men det er litt mer styr når det er tre stykker som trekker, surrer kobbel og så synes jeg ofte at nomeselen blir liggende litt løst på ryggen og slenge. Men kanskje jeg skal prøve i dag på tur og se. Er en stund siden jeg har prøvd nomeselene til tur hjemme. Da skal jeg sjekke opp non-stop sin, jeg så litt på den.
 4. Båndtvangen nærmer seg og da blir det turer i bånd. Mine hunder trekker en del og jeg har tidligere brukt y-sele fra Hurtta.Er det noen andre gode seler å anbefale? Akkurat nå bruker jeg en annen fra Hurtta men den er litt bred ved brystkassa/mellom frembeina så den passer ikke helt. Er derfor på jakt etter andre seler. Er turselen fra Non Stop noe? Andre seler? Nomeseler utgår da vi bruker de til ski.
 5. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  Forsikret våre hunder hos Tryg. Tror det er noe mellom 1300-1800kr pr hund. Ikke hatt noe problem de få gangene vi har måtte bruke forsikringen.
 6. Hei Noen som vet om man via dyrebutikker eller lignende kan få til avtaler om man kjøper x antall sekker? Jeg fikk nei på oppdretteravtale på et hundefor jeg gjerne vil bruke siden vi har hannhunder. Med tre hannhunder så går det en del hundemat og det kunne vært greit med litt rabatt om det lar seg gjøre. Noen som vet om butikker som tilbyr rabatter om man kjøper et stort volum eller butikker som innimellom kjører rabatt etc?
 7. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  Er så usikker på hva jeg skal gjøre. Liker ikke å mase, men jeg vil gjerne ha et svar. For noen uker siden sendte jeg en forleverandør en forespørrsel via kontaktskjema på nettsiden ang oppdretteravtale. Det gikk nesten en uke og jeg hørte ingenting. Jeg tok kontakt via Facebook og spurte om skjema var mottatt. Fikk raskt svar om at skjema var mottatt og en person skulle kontakte meg. Gikk så en uke til uten at jeg hørte noe. Sendte da en "purring" via Facebook og ble lovet at personen skulle ta kontakt med meg. Det er en uke siden ....så nå lurer jeg på om jeg skal purre igjen eller bare blåse i saken. Hvor mye skal man mase liksom? Og så får man en litt sånn useriøst opplevelse og tenker at det er kanskje ikke så lett å ha med de å gjøre om man får avtale med de heller. På den andre siden så likte hundene foret og jeg synes det virker bra, så jeg kunne tenkt meg å ha en oppdretteravtale. Men synes det å måtte purre 3 ganger er litt voldtsomt. Klarer ikke bestemme meg. Valpen var flink på trening i går og jeg har lovet meg selv at nå skal vi få trent litt mer fremover. Valpen er flink han, bare jeg som trener for lite. Han tar ting fort og er kvikk. Så må skjerpe meg! Venter på et spennende svar i morgen, så kryss fingrene for meg.
 8. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  På jobb og tror denne uka kommer til å gå fort. Har som plan å få trent Kenny litt i dag, vi får dessverre trent for lite. Så jeg må prøve å bli flinkere. I dag skal vi ha fokus på dekk og stå under marsj, samt trene på sitte bedre på venstre side. Vi skal prøve oss på bronsemerke om en drøy mnd så vi må stå på. Er ikke hunden det står på, men eiern
 9. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  I går var jeg på årsmøte og hadde med valpen (han blitt 8 mnd i dag - hvor lenge kan jeg omtale han som valp?) og han oppførte seg eksemplarisk. Enda alt var nytt, men han var så flink. Sosial og grei, lå på plassen og sov og tok alt med stor ro. Så stolt og fornøyd med han Han tegner veldig bra så langt, han er en herlig hund.
 10. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  Februar allerede, tiden går fort. Snødd masse hjemme, men kom ut med bilen. Får vel litt måkejobb når jeg kommer hjem. Den tid den sorg ...
 11. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Kan ta bilde etterpå. Har kjøpt noen stickers men boka blir veldig bulkete med så mange klistremerker på samme sted. Får prøve men frem litt. Men send gjerne link til de fra Happy. Du har vertikal? Går det greit uten linjer?
 12. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  @Kaja er du intr i notatboken, evt trenger info som mål etc ? Jeg har brukt horisontal helt til jul, da byttet jeg til hourly. Forsåvidt fornøyd, men savner å ha dato for dagene mer synlig. Så vurderer å prøve vertikal neste gang.
 13. MonicaT

  Biabed og trekk

  Det skal jeg Skal gi de en sjans nå, om ikke kontakter jeg Agria Norge. Elendig kundeservice. Gleder meg til å få trekkene
 14. MonicaT

  Biabed og trekk

  Jeg fikk tilslutt svar fra Sverige. Pakken min var stoppet i tollen og sendt i retur. De skulle sende den ut på nytt nå. Så da håper jeg å ha den om ikke så altfor lenge.
 15. MonicaT

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Valpen spiser med god appetitt. Blander ut med gamle foret enda, så litt tidlig å si noe. Men virker bra så langt
×