Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,849
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on 30. August

MonicaT had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,951 Excellent

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

12,267 profilvisninger
 1. Alternativ til V&H, råforing.

  Er folk fortsatt fornøyd med Provit?
 2. Akkurat nå, oktober 2018

  Han er ganske duracel han her også. Vært helt ekstrem på biting som nå endelig har roet seg litt. Valper er søte men deilig når de er voksne også 😜
 3. Akkurat nå, oktober 2018

  Har du Breton? Her er valpen snart blitt fire mnd og ting går veldig bra. De to voksne leker fint med han og det er på tide å starte med litt trening. Trivelig valp så langt så dette blir spennende.
 4. Valpegjengen 2018

  Gratulerer Håper resten av turen gikk like fint. Gleder oss til å se flere bilder av henne. Er avstandsforelsket i Hollender
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Jeg er veldig spent på hvordan det blir. Hvordan opplegget er og om hun synes det er gøy. I dag tidlig når hun våknet lurte hun på om det var i dag hun skulle på rideskolen og synes det var leeeeeeenge til i morgen. Så blir en spennende dag i morgen. Håper at det blir moro. Hun gleder seg masse. Når jeg hentet i bhg her om dagen fortalte hun til de voksne at hun skulle på rideskole og at mammaer eller pappaer måtte leie hesten. Så dette er helt klart noe hun tenker på og gleder seg til. Det går også veldig bra med henne og valpen. De er veldig flinke begge to og vi passer godt på. Noen kjoler har fått seg hull etter valpetenner og litt voldsom kos, men det går overraskende fint.
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna er så glad i hester så meldt oss på knøttekurs. Starter til lørdag. Blir spennende. Selv gammel hestejente så blir gøy. Så får vi se hvor lenge det er spennende/moro med hester Men håper det blir en stund. Hvor kan jeg få kjøpt ridetøy til henne (4 år) til en ok pris? Tenkte vi kunne ønske oss til jul om hun fortsatt synes det er moro.
 7. Akkurat nå august 2018

  På vei til jobb. Nok en travel dag i vente. Høst i lufta og må finne frem litt varmere klær. Datterbarnet begynner å bli forkjølet så det er den tiden igjen.
 8. Akkurat nå august 2018

  Vi har vært på fjellet i helga og det var sååååå deilig. Elsker å gå i fjellet. Ryper fant vi også. Flinke hunder. Valpen er for liten, så han var på hytta sammen med datterbarnet og barnepasser. Hardt å være på jobb igjen og her koker det, druker i jobb og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Det er så gøy med fuglehund i fjellet, å gå opp når de står i stand, spenningen er stor og så fint å se rypene flakse avgårde etter et finr fuglearbeid.
 9. Valpegjengen 2018

  På tide med et bilde av den unge lovende håpefulle pirajavalpen. Hadde glemt hvor mye de biter og hvor skarpe de valpetennene er Han er snart 3 mnd (neste uke) og enn så lenge har vi ikke trent på mye, bortsett fra at å tilby sitt er veldig positivt Skikkelig matvrak og nå begynner endelig de store gutta hjemme (5 og 9 år ) å tø litt opp og leke med han. De har til nå synes at han har vært en ekkel liten sak. Men nå løsner det litt.
 10. En jungel av fòr..

  Sjekk ut svenske Robur. Jeg kjøper det via Animail da ingen dyrebutikker i nærheten av meg fører dette foret. Inneholder rundt 40-50% kylling og av dette er det en del fersk kylling også. Ikke bare kyllingmel. Hos oss fungerer ikke RC noe særlig og valpen vår vendes til Robur puppy nå.
 11. Jobbsøking

  Noen som er gode på skrive søknader her? Skulle gjerne hatt noen innspill. Funnet en jobb jeg virkelig vil ha og må skrive en knall søknad. Send meg gjerne PM
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Hva slags vinterdress har dere? Er så i tvil hva vi skal velge i år.
 13. Planning/planlegging (hobby)

  Si gjerne i fra. Blir med på noen småting 😊 og deler frakten
 14. Akkurat nå august 2018

  Hadde uten tvil sjekket med noen andre først.
 15. Akkurat nå august 2018

  Gratulerer med Perfect Image. Så utrolig moro. Valpen har vært hos oss i en drøy uke. Moro med valp, men hadde glemt hvor sykt skarpe de tennene er. Kjenner at jeg er skikkelig spent på hvordan han blir. Håper å kunne løpe noen venstresvinger med han, i tillegg til en superduper jakthund
×