MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,769
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

3 følgere

Om MonicaT

 • Rang
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Nylige profilbesøk

11,417 profilvisninger
 1. Nå er 25% på nesten alt på EC. Kommer til å bestille i morgen tenker jeg.
 2. Jeg har tenkt å bestille fra Erin Condren neste uke (onsdag/torsdag) så om noen skal ha noe så bare send meg melding.
 3. Litt bekymret, svigermor er på vei til sykehuset. Håper det ikke er noe alvorlig. Da ryker mest sannsynlig planen om å reise på jakt i morgen og de skal være barnevakt. Jeg og Lio klarer å vente til torsdag når sambo kommer hjem, selv om vi er ferdig pakket og klare som egg. Håper bare alt går bra.
 4. Er jeg irritert på meg selv, hvorfor skal jeg ALLTID gjøre ting i siste liten Det er ikke noen overraskelse at jeg reiser på jakt i morgen og jeg har hatt flere kvelder å pakke på. Hadde til og med en plan for å unngå at jeg skulle ende opp med å nipakke i kveld (som det ender opp med). Jeg er håpløs ....det skjer hver gang. Ærre mulig
 5. Jeg prøver meg på onsdag 😃 Da reiser jeg og Lio avgårde til fjells. Han skal bære kløvog forhåpentligvis rekker vi en liten jakttur om det ikke blir for sent. *edit* Blir litt forandring da vi skal overnatte ved parkeringen, så da slipper vi kløv tur inn. Da blir det ihvertfall en jakttur når vi kommer frem :-) Lar dere snappen stå på uendelig eller 10 sekunder? Og ved spørsmål så svarer man på disse i snappen og ikke direkte til den/de som spør?
 6. 37:(11/9-17/9) Mandag - Gjestesnapper! Tirsdag @WelshenNemi Onsdag @MonicaT Torsdag -@Tonje Fredag - @Perfect Image Lørdag - @Jeas_89 Søndag - @Mavic 38:(18/9-24/9) Mandag Tirsdag Onsdag@kristin_nord Torsdag Fredag -@Cavalierflat Lørdag - @Henriette Søndag - @Anooni 39:(25/9-1/10) Mandag Tirsdag Onsdag - @Monab88 Torsdag Fredag Lørdag -@Emilie Søndag - @maysofie
 7. Vi har også startet på dansing, men siden hun er så liten (3år) er det sammen med foreldre. Vi har vært der en gang, gikk glipp av forrige uke men skal i dag. Hun gleder seg masse. Så håper det fortsetter å innfri til forventningene. Meldt oss på både dans og svømming, så spent på om det blir for mye eller om det går fint. Håper at det går bra med A. Skjønner at det er skremmende å oppleve sånt. Bra du er der for han. Vi har i løpet av sommeren sluttet med bleie og jenta har vokst masse. Hvor er den lille babyen min blitt av? Er jo blitt så stor jente. Prater på inn og utpust - hele tiden. Så mye morsomme tanker de gjør seg og så slitsomt med hvorfor det spørsmålet hele tiden. Men alt i alt veldig koselig periode man er inne i.
 8. Du er ikke alene nei. Har mange lemmen historier Toya, min første hund spist sykt mange lemmen. Hun la på seg på jakta .... husker hun drev med det og jeg brølte og stormet bort til henne. Da hadde hun en i munnen og jeg sa slipp. Hun bare stirret på meg. Gav kommandoen på nytt og der var som hun viste at jeg ikke hadde lyst til å pelle ut en sprellende lemmen fra kjeften hennes. Så da stod vi der før hun bare tygde og delte den i to. Svelget sin del. Skikkelig koselig... Amigo elsket å løpe så han koblet jeg om han begynte å tulle med lemmen. Det var straff for han. Han tok riktignok ikke så mange men lell. Husker han da tok en lemmen i farta mens han løp .... luringen.
 9. Jeg har samme problem med mine. Er det masse lemmenog lite fugl så skifter de fort over til lemmen. Nå er det heldigvis ikke masse lemmen vært år. De blåser i om jeg skriker (og evt tar de fysisk også). Jeg pleier å koble om det blir masse lemmen (men da finner en ike fugl heller) Prøv å se om du får trent/jaktet noe steder hvor det er mindre lemmen. Vet at noen har tatt lemmen og helt på tabasco etc og at hunden dermed får litt ubehag/ekkel smak. Men om det fungerer vet jeg ikke.
 10. Jippi det er september. Og det betyr snart jakt :-) Og så er det fredag som betyr at det snart er helg, bare noen timer på jobb først. Denne helga skal vi være hjemme og lite planer, det er såååå deilig. Helgene utover høsten går alltid så fort med mye som skjer, så deilig med en rolig helg hjemme. Må jo legge ved et kult skrytebilde fra trening forrige fredag. Vi var på fjellet og Dirk fant et stort rypekull som lettet i flere omganger rundt han og sambo. Og Dirk var rolig
 11. Gratulerer med fint kull. Håper det går bra med Lyn. Gleder oss til masse valpebilder fremover
 12. God morgen. Sitter på toget på vei til jobb.
 13. Ikke sett GOT jeg heller Vært på hundetrening på felt i dag (Lavland, ute på jorder) Måtte dra tidligere pga veslefrøkna, men nå ringte ei venninne av meg som også var der. Hun kunne fortelle at ene instruktøren hadde gått bak med de andre og sagt at de burde se på hvordan jeg førte hund, for det kunne jeg. Det var utrolig koselig å høre. Har mistet selvtilliten de siste årene vedr trening av jakthunder, så veldig koselig å få skryt (selv om jeg ikke fikk det direkte). Så det kan jeg leve på noen dager kjenner jeg.
 14. Sier i fra når jeg skal bestille. Hadde tenkt til å vente en måned til, går det fint?
 15. Det skal jeg gjøre. Tar trinn 1 nå først, så får jeg se om jeg tar resten mot en bachlor etterhvert