Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on August 30 2018

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3972 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

12591 profile views
 1. MonicaT

  Tørrfôr fra Farmina, erfaring?

  Valpen har spist en sekk og veldig fornøyd. Hadde problemer med at han gasset mye men dette ble helt borte med Farmina. Synes også tørrfôrkulene virket mer appetittlig enn andre, ikke like «grå» og tørre. Så vi er veldig fornøyd. Kun prøvd den med lam og blåbær.
 2. MonicaT

  Hvilken kløv anbefales?

  Jeg har Togo fra seleverkestedet og veldig fornøyd med den. Hunder som kløver egen mat inn på fjellet. Hundene mine trekker og har ikke hatt noen problemer med Togo kløven. Har nettopp kjøpt non stop sin da jeg har behov for to kløver. Men har ikke fått testet den enda, så kan ikke uttale meg om den.
 3. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Fristet til å prøve selv. Har Brevecto nå, men når den går ut så vurderer jeg dette. Hadde vært fantastisk om det funket, men jeg er litt skeptisk.
 4. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Er hun syk? Ikke noe gøy å høre. Har ikke fått lest så mye på bloggen din i siste, så har muligens gått glipp av noe. Akkurat det med konkurranser synes jeg også er rart. Jeg er ikke noe vinnerskalle selv, men jeg vet at de finnes. Og det må man akseptere. Jeg merker jo selv at jeg for eks ikke synes utstilling er noe moro om det ikke går veien. Der gidder jeg ikke stille om jeg ikke tror jeg har en sjans til å gjøre det bra. Å stille bare for å delta gidder jeg ikke lengre. Men vi er alle ulike. Når det kommer til jaktkonkurranser kan jeg nok ofte være for naiv og for optimistisk. Men igjen, vi er alle ulike og det må man akseptere. Jeg er også lei av at alle skal mene så mye om alt. Folk må snart skjønne at alle er ulike og at det er helt greit.
 5. MonicaT

  Sonens store Reisetråd!

  Noen som har vært på Island og vil dele tips? Vi er to voksne og et barn
 6. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Flere som holder på? Jeg har byttet til vertikal og er veldig fornøyd. Nå har Erin Condren lansert ny bok for 2020. Jeg er veldig usikker på hvilken jeg ha. Godt jeg har noen mnd å tenke på 🙂
 7. MonicaT

  Akkurat nå mai

  Sprøtt at det er mai allerede. Hvor ble april av? God bedring til Mini? For en grusom opplevelse.
 8. MonicaT

  Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)

  Kondolerer
 9. MonicaT

  Blondie & Tidi

  Kondolerer.
 10. MonicaT

  Tursele til hunder som trekker

  Stort sett trekker de rett frem, men så skal det snuses, tisse og så er full fart fremover igjen. Dette er vår form for rusletur så de får surre litt rundt, selv om de 90% av tiden drar som noen tullinger. Skal sjekke opp de to du nevner. Takk for tips
 11. MonicaT

  Tursele til hunder som trekker

  Er ikke redd for at de ikke skjønner konteksten, men det er litt mer styr når det er tre stykker som trekker, surrer kobbel og så synes jeg ofte at nomeselen blir liggende litt løst på ryggen og slenge. Men kanskje jeg skal prøve i dag på tur og se. Er en stund siden jeg har prøvd nomeselene til tur hjemme. Da skal jeg sjekke opp non-stop sin, jeg så litt på den.
 12. Båndtvangen nærmer seg og da blir det turer i bånd. Mine hunder trekker en del og jeg har tidligere brukt y-sele fra Hurtta.Er det noen andre gode seler å anbefale? Akkurat nå bruker jeg en annen fra Hurtta men den er litt bred ved brystkassa/mellom frembeina så den passer ikke helt. Er derfor på jakt etter andre seler. Er turselen fra Non Stop noe? Andre seler? Nomeseler utgår da vi bruker de til ski.
 13. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  Forsikret våre hunder hos Tryg. Tror det er noe mellom 1300-1800kr pr hund. Ikke hatt noe problem de få gangene vi har måtte bruke forsikringen.
 14. Hei Noen som vet om man via dyrebutikker eller lignende kan få til avtaler om man kjøper x antall sekker? Jeg fikk nei på oppdretteravtale på et hundefor jeg gjerne vil bruke siden vi har hannhunder. Med tre hannhunder så går det en del hundemat og det kunne vært greit med litt rabatt om det lar seg gjøre. Noen som vet om butikker som tilbyr rabatter om man kjøper et stort volum eller butikker som innimellom kjører rabatt etc?
 15. MonicaT

  Akkurat nå - februar

  Er så usikker på hva jeg skal gjøre. Liker ikke å mase, men jeg vil gjerne ha et svar. For noen uker siden sendte jeg en forleverandør en forespørrsel via kontaktskjema på nettsiden ang oppdretteravtale. Det gikk nesten en uke og jeg hørte ingenting. Jeg tok kontakt via Facebook og spurte om skjema var mottatt. Fikk raskt svar om at skjema var mottatt og en person skulle kontakte meg. Gikk så en uke til uten at jeg hørte noe. Sendte da en "purring" via Facebook og ble lovet at personen skulle ta kontakt med meg. Det er en uke siden ....så nå lurer jeg på om jeg skal purre igjen eller bare blåse i saken. Hvor mye skal man mase liksom? Og så får man en litt sånn useriøst opplevelse og tenker at det er kanskje ikke så lett å ha med de å gjøre om man får avtale med de heller. På den andre siden så likte hundene foret og jeg synes det virker bra, så jeg kunne tenkt meg å ha en oppdretteravtale. Men synes det å måtte purre 3 ganger er litt voldtsomt. Klarer ikke bestemme meg. Valpen var flink på trening i går og jeg har lovet meg selv at nå skal vi få trent litt mer fremover. Valpen er flink han, bare jeg som trener for lite. Han tar ting fort og er kvikk. Så må skjerpe meg! Venter på et spennende svar i morgen, så kryss fingrene for meg.
×