Jump to content
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Content Count

  3888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MonicaT last won the day on August 30 2018

MonicaT had the most liked content!

Community Reputation

3982 Excellent

3 Followers

About MonicaT

 • Rank
  Jaktfrelst

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakthund.net

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Breton

Recent Profile Visitors

12853 profile views
 1. MonicaT

  MUSH

  Hei. Noen som forer med MUSH her? Jeg har foret med Vom boller ved siden av tørrfor men vurderer å prøve MUSH.
 2. MonicaT

  Sporadisk halting etter hvile

  Bra dere fikk vært hos kiropraktor. Håper at det hjelper. Ikke samme skade, men min har en vond rygg og det hjelper veldig med behandling. Håper det gjør det for din også. Har du back on track dekken? Vi har brukt det mye, både hjemme og på tur nå. Og jeg tror at det hjelper. Verdt et forsøk i hvert fall.
 3. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk. Det gikk veldig bra. Han er mye bedre og ting er lovende. Masse gode tips til hva vi skal gjøre videre og ny time om 2 mnd. Veldig godt å høre og da fortsetter vi i samme spor.
 4. MonicaT

  Akkurat nå, januar

  Skrev et innlegg i desember tråden, skulle kopiere det inn her og borte ble det. Typisk. Skal til kiropraktor med Lio i dag. Spent på hva hun sier om låsningene i ryggen. Jeg synes han virker bedre, men får se hva hun sier. Krysser fingrene.
 5. MonicaT

  Akkurat nå, desember

  Slettet, feil tråd
 6. MonicaT

  Sporadisk halting etter hvile

  Så bra å få tatt en sjekk, men ikke noe moro når man ikke helt vet hva det er. God bedring.
 7. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Tusen takk for svar Hadde ikke tenkt å ha den med meg, men tenkte å ha en memory side i boka etter hver måned. Og printe ut 2-3 bilder fra mnd som jeg kan sette inn der.
 8. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Noen som har sånn liten printer for å skrive ut mobilbilder?
 9. MonicaT

  Efit 1. november WelshenNemi

  Ser ut som en fin dag. Nemi er så nydelig
 10. MonicaT

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  De får ikke tisse på "ting" som hekk, søppelkasser, skur, blomsterkasser etc Da drar jeg de bare med videre. Men ellers får de stort sett tisse på hva de vil av busker/trær på tur. Er mer plaget av at de vil snuse i en evighet på gode flekker enn at de skal markere overalt. Så ofte må jeg bare dra de med videre fordi jeg ikke gidder vente. Går tur med 3 hannhunder så vi kan ikke stoppe overalt.
 11. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Det kommer nok litt an på hvem du spør. Noen vil si at det kan ødelegge mens andre sier at det ikke ødelegger. Vi har våre hunder løse på tur. Men de går med GPS og tar de stand så følger vi de opp. Vi bruker konsekvent jaktdekken når vi er på jakt. Jeg opplever at våre hunder takler dette greit. På tur går vi mye på grusvei/sti, noe vi ikke gjør når vi jakter.
 12. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg bestilte Seasonal surprice Box fra Erin Condren og fikk tilsendt 2 stykker. Så om noen vil kjøpe en uåpnet boks for 250kr si i fra. Kan se på youtube hva boksen inneholder eller jeg kan legge ut bilde i kveld.
 13. MonicaT

  Raser til rypejakt

  Våre jakter hele tiden, men går vi tur hjemme er de litt mer i turmodus, men om de finner fugl så tar de stand. De skiller på et vis, men de løper mye uansett. På jakt så er de i jaktsøk og ikke bare løpe rundt på tur. Men finner de fugl så tar de stand uansett. Men ikke så ofte vi finner så mye fugl på turer i skogen hjemme. Vi har tre jakthunder vi bruker aktivt til jakt og konkurranser.
 14. MonicaT

  Akkurat nå august

  Lykke til. Her er det nedtelling til båndtvangen opphører. Da er det tre fuglehunder som blir glade. Vi har en unghund på 1 år så det blir en veldig spennende høst med jakt, trening og konkurranser. Gullgutten har A-hofter også. Helt herlig.
 15. MonicaT

  Canon 750 D, tips til objektiv?

  Jeg har to Sigma objektiver som jeg er super fornøyd med Sigma 18-70mm og Sigma 18-250mm. Husker ikke resten av ordene, men det kan jeg sjekke i kveld. Sigma 18-250mm er det jeg bruker mest på turer med hundene.
×