Kaja

Moderator
 • Innholdsteller

  5,949
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

7 følgere

Om Kaja

 • Rang
  Vims!
 • Bursdag 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Nylige profilbesøk

8,823 profilvisninger
 1. 29 varmegrader. Jeg dauer. Blitt potteforkjøla også, så ingen padling men det er fantastisk fint i Pokhara da!
 2. Klokka er nå 05.20 her. Skal ned til byen og ta buss i 8 timer, en busstur som i Norge ville tatt 2.5 ish Men det blir godt å komme ut fra byen!! Har klart å ha en snusboks i snart 4 dager, det går overraskende greit. Har 3 bokser igjen etter den å slutte helt på. De skal jeg prøve å spare til lange transportetapper! Også fikk jeg kjøpt et fantastisk maleri i går jeg elsker fjellene i Himalaya. Og når jeg da fant et med favoritten Ama Dablam på, så måtte jeg jo ha det. Everest i bakgrunnen!
 3. A altså!!!
 4. Vel hallo der!
 5. Herregud, jeg kom fram. Jeg har sett fjellene jeg har drømt om siden jeg var liten! Etter en aldri så liten melt down, og litt søvn så føles alt bedre I morgen starter eventyret!
 6. Flyet i Dubai er forsinket, så da rekker jeg ikke flyet videre fra India. G r e a t. Så morsomt det kommer til å bli. Godt det er 4 timer til jeg må finne ut av hvordan jeg skal løse det.
 7. Den saken (filmen) er gammel. Det finnes idioter overalt. Men reptiler (eller dyr genrrelt) burde ikke blitt solgt i dyrebutikk.
 8. Hva skjedde med Pøbel? 23 timer igjen til jeg reiser. Det går sakteeee
 9. Ja konkav og konveks er det jeg har "vokst opp" med Dish var det nye jeg har ikke drevet med hest på mange år, og aldri interessert meg for utstilling og show. Bruksegenskaper derimot!
 10. Dish er et nytt ord for meg, er det engelsk og "in" ( ) for konkav?
 11. Grattis @Kangerlussuaq, få se ringene da! Har kjøpt kamera og småting idag. Så nå er jeg reiseklar. Alt er pakket også. Bra jeg er opptatt i hele morgen :lol:
 12. Joda, noen raser (araber også) skal ha "stopp". Hester kan ha rett, konkav eller konveks neserygg. Men ekstremt skal det ikke være.
 13. Kvalmt og forkastelig. Slik skal ikke min hjerterase se ut.. Det tenker jeg.
 14. Siste dagen på jobb før 3 mnd ferie. Jeg har gjort alt jeg skal. Nå venter jeg bare å finner på småting å gjøre 1.5 time igjen!
 15. Ikke helt klar for å fly enda, men skikkelig våken og kikker på småfuglene hvertfall