Kaja

Moderator
 • Innholdsteller

  5,869
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

7 følgere

Om Kaja

 • Rang
  Vims!
 • Bursdag 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Nylige profilbesøk

8,546 profilvisninger
 1. Jeg hadde en brasilianskimportert basenji som bodde ute på en øy i noen døgn i rimelig kalde omstendigheter og regn, han levde livet og sov under en busk (vi visste hvor han var hele tiden, vi fikk bare ikke tak i han).
 2. Hva er poenget? At han (et individ klarte seg fint alene i noen dager ute?), at det ikke står så dårlig til med mopseavlen som "vi" vil ha det til?
 3. Enaj, stemmer med @2ne på den her. Jeg syns det er alt alt alt for søtt.
 4. Så søte! Hva blir Dalbris hetende til daglig da?
 5. Døh, bilder var hele poenget her da.
 6. Her å. Jeg er dronningen av procastinering. Jeg får gjort ting da, men hjernen min mener at det er best å gjøre alt i siste liten
 7. Det. går. så. treigt.
 8. Mitt
 9. Uthevet: Har hunden løs? Han jeg har nå var EKSTREMT ødeleggende som ung (ikke unormalt for rasen akkurat). Prøvde først uten bur, og rasert hus. Hunden var filmet så han var ikke redd, bare kjedet seg. Han lå da i bur når han var alene hjemme (hadde han mest med på jobb, og jobbet 50%.) så det var ikke mye han var alene. Sakte men sikkert etter han fylte 1.5 år, og hadde roet seg generelt var han alene korte perioder hjemme uten bur når jeg dro på butikken osv. Nå er han 3 og er alene hjemme vanlige arbeidsdager, de dagene han ikke kan være med på jobb uten problem. Han er også alene på kontoret og hvor som helst ellers uten å røre noen ting. Poenget er, ikke bruk bur med mindre det er nødvendig. Det er ikke vits å begynne å bruke det om hunden ikke er destruktiv. Litt svinn må man regne med (med min var det snakk om mye mer enn litt svinn). Jeg har hatt hunder som aldri har ligget i bur når de er alene også, det har aldri vært nødvendig.
 10. Den er treig nå hvertfall. Men de klarer nok ikke overgå Isak & Even uansett. Synd de ikke avslutter med en Vilde og russesesong!
 11. Tenk å ta en 1plass og 2andreplasser! 10 år siden sist stevne. For en ponni
 12. Min vorsteh kobler heller ikke det
 13. Oi!!
 14. Stemt De ligger som nr 1!