Kaja

Moderator
 • Innholdsteller

  5,925
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

7 følgere

Om Kaja

 • Rang
  Vims!
 • Bursdag 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Nylige profilbesøk

8,700 profilvisninger
 1. @Belgerpia så de ut som på bildet her? Det er all size performance adult. Oransje på posen.
 2. Neida! Kjør på! Hva slags navn har spøkelsesskip?
 3. Hmm, det var oransje på sekken jeg fikk, men jeg klarer ikke huske hva det heter og sekken har jeg kasta Men kulene der var heller ikke flate, og de luktet godt. Si fra om du får svar fra de, for Ymse fungerte også godt på det og jeg vil gjerne fortsette med det! ... Ymse kom hjem i går og passhunden Loca er ikke imponert. Han er kjempeglad for å være hjemme, hun er dritsur og passer på både meg og senga MI. Det er ikke greit altså. Så idag er Loca alene hjemme og Ymse er med på jobb
 4. Nå har Ymse kommet hjem, og jeg merker at han er mye mer en border collien jeg passer. Jeg trodde han var rolig inne, men det er han ikke (bra avknapp og sover jo ikke om det ikke skjer noe). Men han er glad med hele seg, hele tiden Litt som staff, bare mye større.
 5. På min Vorsteh går halen sinnsykt fort om han lukter fuglefot (altså der fuglen har sitti/gått) men ikke er der lenger. Ved reell apport (fugl) eller søk så logrer han ikke. Men så fort han får ferten går halen som en propell Han er ekstremt lett å lese, for å si det sånn.
 6. Ymse er kjent for sine reale stinkbomber! Men det er kun ved forskifte, eller når han har fått stjålet mat (han er ganske sensitiv i magen sin). Jeg syns han er rimelig luktfri, men mulig jeg har blitt imun?
 7. Da tar jeg gjerne torsdag neste uke (hvis ingen nye vil)
 8. Kan ikke folk kopiere lista og skrive seg inn? Så er det mye lettere å holde oversikt. Hva er ledlg nå uke 34? Jrg kan hvilken dag som helst.
 9. Ymse skiller på jakt og tur. Han bryr seg lite om dyr (og kan stoppes fra all jakt) når vi ikke er på jakt. Han trenger aldri bånd, og er generelt den enkleste hunden jeg har vært borti. Jeg har hørt noen sliter med piping. Ymse piper aldri, men han raserte mye som ung.. etter 2 år kan han være alene hvor som helst. Han er ypperlig som jakt, trekk, jogge og kløvhund. Elsker å jobbe! Men rolig inne og snill mot alt og alle. Vorsteh er kjente kattemordere da, men vokser de opp med katt bryr de seg lite om dem. Vorsteh er virkelig en fantastisk rase. Alle jeg har møtt er ganske like Ymse. Ot, Ymse kommer hjem på tirsdag❤❤
 10. @Teserere husker ikke helt hva fargen heter, men i litt sånn lys kald grønnfarge. Kjempeforklaring😂😂 kan ta bilde etterhvert. Den wind down gensern var rålekker!!
 11. Jeg har begynt på denne, i Alpakka soft, for et mykt garn
 12. Er det noe ledig denne uka eller neste? Jeg er hundepasser for tidenes herligste BC!
 13. Jeg sovna 19. God morgen liksom :/