Kaja

Moderator
 • Innholdsteller

  5,893
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

7 følgere

Om Kaja

 • Rang
  Vims!
 • Bursdag 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Nylige profilbesøk

8,604 profilvisninger
 1. Kult Tirsdag er en bra veko dag. Da skal dere være med på en padle clinic, og årets største party. Bula Benie party <3 Jeg kan ikke garantere jevnt med snapper hele dagen, men telefonen er vanntett og blir med i elva
 2. Hehe ja Ymse er alltid glad han
 3. Om det er interessant å se noe annet enn hund, så er jeg på ekstremsportveko i uke 26 og kan ta hvilken som helst dag Ymse er dessverre ikke med da, men hvis ingen andre kan så er det jo noe.
 4. Mine dager denne uka ble stokket om. Så dere skal få være med på en helt normal dag i livet vårt i morgen
 5. Totalt OT, men har du hentet valp??
 6. Kan jeg aldri tenke meg
 7. Eventuelt et våpen i Fall Out
 8. Vokenlivet kan ta seg en bolle Jeg har lyst på linser, men det fungerer ikke for jeg må ha harde linser, og de spretter bare ut om jeg padler kajakk (som er det og klatring det hadde vært kjekt med linser for). Enn så lenge ser jeg godt nok til at jeg klarer begge deler uten briller, men jeg får vondt i hodet da. Skal til spesialist for vurdering av oprasjon etter sommern, håper de kan fikse det med magiknivene sine
 9. Prøv å ha keratokonus (eller hva det nå het). Fikk helt bakoversveis jeg, ETT glass koster 7k. Nå trenger jeg bare ett da, fordi på det andre ser jeg normalt. Heldigvis (for meg). Ble det gjort endriger i hva som dekkes, så dagen før jeg fikk diagnosen så ble det bestemt at glassene mine dekkes, og jeg får også dekket innfatning opp til 700kr ellerno. Synet mitt endrer seg hele tiden da, så trenger nye glass hvertfall 2 ganger i året. Det hadde jeg aldri i livet hatt råd til selv. Heldigvis ikke avhengig av briller (enda). Må ha de på data, og ser ekstremt dårlig uten (kan ikke lese osv uten å myse). Briller er herk. Sukk. Håper du fant noen du likte!
 10. Det er ikke unormalt for fuglehunder å være småspiste. Så følg Simiras råd over her, og vær streng en periode. Viser hun ingen interesse for maten, så ta den vekk med en gang.
 11. Tja. For min hunds del så foretrakk han helt klart å være med i bilen. Der lå han å sov med ballene i været (han var ikke i bur, men løs i bilen). Innimellom var han med inn også, om det passet seg slik den dagen. (parkeringshus, stabil temp). Hjemme raserte han noe helt sinnsykt, prøvde å ha han i bur også, det brøyt han seg ut av. I bilen var han som nevnt helt avslappet. Kjenner til flere hunder som har det slik. Han kunne ikke være alene hjemme en arbeidsdag uten å rasere før han var voksen. Nå er han snart 4 og kan være alene overalt, helt alene, alene med andre hunder, alene andre steder enn hjemme og han er helt rolig og ødelegger ingenting. Hunder er individer.
 12. Kan ta onsdag uke 25