Jump to content
Hundesonen.no

Kaja

Medlemmer
 • Content Count

  6227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Kaja last won the day on September 29 2018

Kaja had the most liked content!

Community Reputation

9768 Excellent

7 Followers

About Kaja

 • Rank
  Vims!
 • Birthday 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Vorsteh

Recent Profile Visitors

10408 profile views
 1. Kaja

  Planning/planlegging (hobby)

  Hvordan ser de ut/hvor store er de? Jeg tar gjerne tips til fine habit trackere!
 2. Kaja

  Planning/planlegging (hobby)

  Siden jeg har blitt syk, og er i fengsel i mitt eget hjem, trenger jeg rolige, koselige aktiviteter å drive med. Må også føre opp en del ting om sykdom/symptomer/framgang. Typ trackere. Og for meg som er vant til full aktivitet fra morgen til kveld er dwt uvant å ikke fungere. Stresser over klesvask og at jeg har nada struktur. Man kan jaggu bli psykisk litt koko av å være fysisk syk. Dette vil jo vedvare en god stund... SÅ! Jeg vil teste Bujo! Men, følte det var litt mye å begynne med, så nå har jeg bestilt PA, med store sider for dager + 48 blanke sider. Da kan jeg variere litt å se hva jeg foretrekker. Gleder meg såå mye til den kommer 😁 har også bestilt klistremerker og penner i masse farger, som man også kan viske ut. Og skal se om jeg finner noen fine tusjer også til fargelegging. Masse god inspo i denne tråden, del del!
 3. Haha, nei jeg tror ikke jeg er det. *kjøper test for sikkerhetsskyld*
 4. Hmm ja kanskje ikke så dumt å tenke i de retninger, han virker til å høre og se som før, men det er jo vanskelig å vite. Han har alltid vært litt selektiv i hørselen 😛
 5. Okay.. Så Ymse (Vorsteh, 5 år) har alltid vært glad i kos og folk - det er jo koselig. Men i det siste har han vært E K S T R E M T klengete. Før så koste vi litt nå og da ila. dagen, men han sov stort sett i "sitt" hjørne i sofan. Han sov også på stua (han har aldri likt å sove i senga mi) på natta, og kom gjerne innom på morgenen for litt kos. Men nå, nå er han plaster. Han er med meg på do, på kjøkkenet, på soverommet.. overalt hele tiden. Han er jo relativt lydig så jeg kan be han bli liggende, og jeg kan be han gå å legge seg. Men han slapper ikke av med mindre han får sove oppå meg. Han er tung, så jeg syns ikke denne nyfunnede kjærligheten for meg er spesielt hyggelig, hvertfall ikke over tid. I skrivende stund ligger han med hodet sitt på armen min. Han sover også inntil meg i senga, alltid med hodet sitt på meg. JEG er ikke så glad i kos, men jeg har ikke hjerte til å nekte han det, han slapper som sagt ikke av og ligger å venter på å få komme å legge seg på meg igjen. På kontoret på jobb sitter han også klistret inntil meg, helst på fanget, i stedet for å ligge på plassen sin som han pleide før. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på akkurat når han ble sånn, men det er kanskje 2-3 uker siden. Så begynner jeg jo å lure. Er han syk? Føler han seg dårlig? Han er like glad i mat som før, drikker normalt, leker og herjer som en valp (det har han alltid gjort). Avføringen er fin. Han kaster opp gul gugge i perioder, men det har han alltid gjort og har jo med maten å gjøre. Han er ekstremt sensitiv for mat, og blir fort dårlig i magen. Men det er jo ikke nytt. Så tanke to, jeg er jo blitt syk. Nå har jeg vært syk i ca. 5 mnd, de tre første sengeliggende, litt bedre nå. Det har ikke gått så veldig utover han, rent treningsmessig. Jeg har folk som går tur med han og aktiviserer han. Han trekker meg på ski/sykkel og er med på snøscooterturer. Så han får mosjonen han er vant til. Vi e rjo mer sammen, da for tiden ikke gjør noe annet enn 8 timer på jobb i uka (som han er med på) og ellers ligger på sofan. Merker han at jeg er syk? Og i såffal hvorfor har han blitt sånn nå, når jeg er hakket bedre enn jeg var? Det er jo ikke et stort problem, litt slitsomt bare Men har noen andre opplevd noe lignende?
 6. Kaja

  Akkurat nå- desember

  God jul ❤
 7. Kaja

  Den store baby- og barntråden 2018

  Thermoridestøvler❤ og vinterridebukse.
 8. Kaja

  Store forkuler til liten hund?

  Rc for store hunder hadde digre kuler før. Dvergpincheren min fikk de
 9. Kaja

  Pris på hunder til omplassering .

  Jeg Kjøpte en 7 mnd gammel hund til langt.over 10 000. Han var godt på vei i trening og veldig lydig. Han ble kjøpt fordi jeg ikke orket valp, og han var (og er) en god jakthund. Det lå masse treningstimer i den hunden, hadde vært helt bak mål om han bare ble gitt bort. Jeg kjøper gladelig voksen hund igjen.
 10. Det er bedre å ha hundevakter enn at hunden er lenge alene. Hva hundene takler er jo individuelt, men en jevnt over normal hund tåler det helt fint. Jeg jobber ikke turnus, men har ekstremt få rutiner i mitt og min hunds liv (jobber til ujevne tider, sjelden hjemme etter jobb osv) hunden min er stort sett med overalt. Aldri tenk at det er negativt at han ikke har rutiner han passes også jevnlig av andre og faller fort til ro, og virker til å trives med det.
 11. Kaja

  Podcast!

  Han hadde jo tidenes mest irriterende stemme Jeg hører forøvrig på lydbok/podcast for å sove. Nå fortiden hører jeg på "The Habitat". Aner ikke hva den handler om, da jeg sovner ganske fort
 12. Kaja

  Håndarbeidstråd!

  Ferdig!
 13. Kaja

  Akkurat nå, september 2018

  Nå var ikke Granden min noe problemhund, men en krevende unghund på 60kg. Da hun bikka 2 så ble hun rolig, sindig og lydig over natta. Endringen var så stor at jeg dro til dyrlegen og tok masse prøver
 14. Kaja

  Akkurat nå, september 2018

  Smeltet nå, men
 15. Hva poenget er? Om hunden liker leker, så hvorfor ikke? Min er nå 5 år, og ekstremt glad i å leke. Han sover alltid med en haug av leker rundt seg, henter leker når han er glad. Leker for seg selv (masse, både når han er alene hjemme eller når jeg er hjemme). Han er ikke så glad i bein, men koser seg mye med leker. Hvorfor i allverden skal de ikke få lov til det (om de liker å leke selvsagt, jeg har hatt hunder som ikke bryr seg som voksne også). Han kan lett belønnes med lek, og godbit, selvom han alltid har leker tilgjengelig. Om vi er på tur og sover andre steder uten leker, så bare sover han. Men så kjedelig a gitt!
×