Gå til innhold
Hundesonen.no

Nettkurs


Debbie
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har tatt nettkurs her inne, og hva er erfaringene?

Vurderer det, men er jo litt penger.

Har hørt om Maria Brandel, og Branigan- noen som har erfaring?

Finnes det andre som trener positivt, trener lydighet konkurranse og rally? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har gått for klickerklok to ganger og Susan Garrett en gang onlinekurs. Var bare observatør to ganger og med hundeplass en gang. Følte at jeg fikk absolutt mest igjen for hundeplass, men synes det er litt vanskelig å få til filming av treningen. Hvis du har et godt system på det, tror jeg du får igjen for det.

Maria Brandel kjenner jeg flere som har gått kurs for og er veldig fornøyd med. En venninne har akkurat gått fvf kurset for Hanna Brannigan og er litt frelst :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal jeg være helt ærlig så har jeg så langt ikke opplevd noen plattformer som egner seg å ha nettkurs på.

Jeg har tatt et Fenzi-kurs, hvor opplegget foregikk på noe som lignet et chatteforum. Jeg tror de har fått et bedre opplegg nå.

Jeg har tatt tre-fire Klickerklok-kurs, som foregår på en bloggplattform. Leksjoner er innlegg og spørsmål og innlevering av oppgaver er i kommentarfeltene under hver leksjon. Innholdet er bra, jeg liker både Fanny og Thomas som instruktører. Spesialsøkkurset var med ekstern instruktør som jeg vet er anerkjent, og det kurset fikk jeg dessverre ikke så mye ut av. Samarbeid og kontroll-kurset er veldig bra, men jeg tok det som var løpende (folk kunne starte kontinuerlig og gå videre i eget tempo), og det ble veldig uoversiktlig og litt lite fremdrift.

Glädjeklick har kjempegode instruktører, og jeg har tatt to nettkurs Åsa Jakobsson. Hun er rå på å se hva som foregår og kommer med veldig bra tilbakemeldinger! Jeg vet mange liker Anna Larsson veldig godt også.

Lea Nor har relativt rimelige kurs med leksjoner på en publiseringsplatform og kommunikasjon mellom alle deltagerne på en lukket facebookgruppe. Jeg "tar" fvf- og apportkurs hos henne, men har egentlig ikke kommet godt nok igang. For meg fungerer kanskje leksjoner med obligatoriske oppgaver bedre fordi det tvinger meg til å sende inn video. Med kursopplegget til Lea så tenker jeg at jeg ikke trenger å følge opplegget eller få feedback, for jeg vet jo akkurat hvordan jeg skal gjøre det på egenhånd. Det er dog verdt å nevne at hun er utrolig god på konstruktive tilbakemeldinger og virker som det mest elskverdige mennesket på jord, eller noe sånt :wub:

Et gratis alternativ er å bruke grupper eller fora for det de er verdt. Jeg har egentlig best erfaring med å bestemme meg for å komme i mål med en øvelse/bruke en viss tid på å trene på en øvelse, og så poste fremgang og evt videoer i en egen treningstråd for å logge fremgangen og få tilbakemeldinger fra flinke hundefolk som liker å hjelpe til. Modhund.no er perfekt til dette, men også grupper som Konkurransehunden, Clicker training (https://www.facebook.com/groups/clickertraining/), eller andre treningsgrupper som passer ens treningsfilosofi.

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...