Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor gjør dere av klær som er delvis rene?


Fillerya
 Share

Recommended Posts

Jeg bruker selvsagt turklær om igjen, altså! Tenk så slitt alt hadde blitt om det skulle blitt vaska hver gang det var møkkete, mtp at jeg har EN turjakke og to tynne turbukser. Her går jeg ofte helt skamløst rundt med en fin marinade av gjørme og potespor på beina. :teehe: Slikt legges i lettere krøllete bretter nederst i hylla. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en liten haug på soverommet og en på badet, på gulvet. Turklær og ullgensere har sine egne oppbevaringsplasser (jeg vasker ikke ullgensere i nærheten av like ofte som bomull, de trenger ofte bare å luftes skikkelig).

Var mye flinkere til å holde orden i klær når jeg hadde valp/frustrerende unghund i huset forøvrig, er bortskjemt med ei godt voksen frøken for tida, som ikke spiser truser/tskjorter og dreper gensere, så da blir man lat :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

de havner over alt, bor hjemme i egen stue og sove rom :P Som oftest er de på buret eller i senga :) Stor seng og en person blir tomt så har de i senga :) Da jeg jobber i fjøs og går i fjøsklær eller i jogge bukse blir det lite mellom møkkete klær :) Men når jeg bodde for meg selv lå det klær over alt :P Vaska alt en gang i uka ca :) Fins ikke orden menneske i meg da :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På badekareskantene og stellebordet til frøkna :P får ånden over meg hver helg, da rydder jeg enten på plass tilvake i skapet eller i skittentøyskurven. Vi vasker 4 maskiner hver helg, mørkt og lyst 60/90 grader og mørkt og lyst 40 grader, så i ukedagene kan det godt være litt rotete på badekaret :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Pippin&Symra skrev:

Jeg lurer på hvor den haugen er på interiørblogger og visningsbilder?

Det står sikkert på samme sted som en hiver rot når en panikkrydder ved uanmeldt besøk. Inni skap og sånt f.eks, eller under ei seng dersom den har laaaangt sengteppe/sengkappe. :aww:  Eller den boden som ikke er med på bildene, og er låst på visninger. :aww: 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som har hengeplass (bukser, skjørt, kjoler, noen jakker og skjorter) henger jeg tilbake igjen. Tenker det holder seg freshere sånn enn om det ligger i en diger haug på gulvet. Har en sittebenk i vinduskarmen som fungerer som mellomstasjon inntil jeg gidder å henge opp + for de tingene som jeg ikke henger opp (f.eks BH-er og joggebukse). Der ligger det sjelden mer enn 3-4 plagg, så syns det er innafor. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Raksha skrev:

Den flyttes rundt mens det tas bilder, slik at den aldri er med i bildet :aww::lol: 

 

Nyyydelig vær her i dag, skjønner ikke hva folk klager på - det er dette som er ordentlig vår :D Så lurer på om jeg skal bygge kaninbur, rydde kjeller, vaske hus, eller gå tur... Først skal jeg lage meg lunsj da. Bonden er sendt til sivilisasjonen på shopping, jeg orket ikke tanken på å gå i butikker, og siden han mått for å hente medisiner, så kan jeg sende ham avgårde med god samvittighet (han har mitt bankkort da *fnis* ).

 

Feil tråd, ass. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har de på en stol faktisk. Men jeg kan også legge tilbake en genser som er brukt litt en dag men r elike "ren og pen" og uten noen lukt. 
Har en knagg også, hvor jeg kan henge noe på. 
Har jeg brukt en bukse en gang uten å være noe særlig ute, og den fortsatt er "ren", så legger jeg den tilbake i skapet.
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har knagger til bukser (har blitt litt sær på bukser etter at jeg fikk stomi, så selv om jeg har flere bukser, så er det f.eks bare 1 bukse jeg syns det er ålreit å bruke på jobb - og siden jeg jobber bare 2 dager i uka, så har jeg ikke veldig dårlig samvittighet eller føler meg veldig skitten av å bruke den ene buksa på jobb 2 uker av slengen uten å vaske den :P ), gensere blir enten brettet sammen og lagt i skapet igjen, eller bretta sammen og lagt på hyllekommodedingsen som står ved senga mi. 

Jeg er egentlig ganske ryddig av meg, selv om det ikke alltid ser sånn ut :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vasker stort sett alle klær etter én gangs bruk. Med småbarn i hus blir vi møkkete hele gjengen, både av å være i/hente i barnehagen og å spise :P Men de sjeldne gangene klærne kan brukes igjen, henger jeg dem på knagger på badet. Jeg er superryddig, blir stressa av rot :aww:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...