Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Ofte når man ringer på en omplasseringshund så prater man med de ansvarlige for hunden om eventuelle baksider ved hunden. Det er ikke alltid man legger ut negative ting som et triks for å få folk til å ringe, også forteller man om de negative sidene om det høres ut som om man har et menneske på tråden som kan håndtere eventuelle problemer :)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Tja leser av teksten at jeg ville sjekket hvor nervøs han egentlig er og hvor stresset han er.   Nervøs ut fra det med barn og stress ut fra det at han vil helst bo landlig. 

Ellers spør spesifikt om han kan være hjemme alene og han har samkjønns aggresjon, vakt/vok hvor sterkt er den og det de andre har skrevet over

Link to post
Share on other sites

Med en slik hund - av slikt utseende - burde man hatt papirer på foreldrene for å evt kunne bevise at hunden ikke er blanding av en av de ulovlige rasene. 

Det var min første tanke også. Håper den har papirer på et eller annet vis siden den har to renrasede foreldre.

Link to post
Share on other sites

Det @Siri sa. Hadde jeg sett den på gaten her i USA ville jeg tenkt pitbullblanding med en gang. :P

Ellers ville jeg vært litt obs på vokt hos ridgebacken kombinert med heftigheten og samkjønnsaggresjonen til staffen. Det er vanskelig å si mye om hva som ligger i hunden, den er enda ganske ung.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.  • Nye innlegg

    • Her funker pølse bra til alt 😄 pølse eller ball med tråd i som vi leker drakamp med. er nok veldig stor forskjell fra hund til hund hva som fungerer. Men jeg pleier å feks droppe frokosten før en treningsøkt på dagen, for å få høyere motivasjon på mat. Men jeg tror det handler mer om helheten på treninga dere har sammen, kvaliteten og relasjon/samarbeid mellom hund og fører, enn akkurat hva slags type belønning man bruker 😊
    • Det er mange gode seler. Selv liker jeg Rogz, Haquihana, Hurtta og Ruffwear, for eksempel. Det viktige med sele til en valp er at den er mest mulig regulerbar, ihvertfall rundt hals og mage. Gjerne på brystet også. Ta med valpen til dyrebutikken, de kan hjelpe deg å finne en sele som sitter ok og som kan reguleres.
    • Ønsker å kjøpe sele til valpen min jeg får om 1 uke. Engelsk Setter. Jeg har NULL peiling på sele og har aldri brukt det, men har lest at det skal være best flere steder og av folk jeg stoler på vet tingene sine.  Men.. hvilken? Merke er bra? Hvilket design er best?  osv osv osv... Kan noen tipse meg om en god sele til valp (engelsk setter) som tåler en del, er bra, som jeg har mulighet til å ha ivertfall noen måneder til hun blir større. Gjerne med link til nøyaktig hvilken du anbefaler så jeg ikke må lete og finner feil. Takk på forhånd
    • Jeg har vurdert fløyte flere ganger, men endt med å droppe det. Det krever at du alltid har den med deg, og at du og eventuelle andre som håndterer hunden bruker den noenlunde likt. Som en tilleggsting kan det såklart funke. Det er ganske individuelt hva som er best belønning for en hund. Min elsker gulrot. Noen er ikke interessert i mat i det hele tatt, men foretrekker leker. Andre er ikke interessert i noen av delene, da har du en utfordring og må bruke fantasien. Det viktigste tenker jeg er at valpen oppdager verdien i å komme inn til deg når du roper, enten du bruker tørrfòr, en kvist, deg selv, eller noe annet som belønning. Vi bruker "hit!" som en "absolutt" innkallingskommando, da SKAL hunden komme helt inn til oss. "Kom /her" blir så fort misbrukt av alle som tror de skal kontrollere hunden, jeg bruker det mest som en "følg med nå skal vi gå videre"-kommando.
    • Er nysgjerrig på hva dere bruker som spesiell belønning! Har tenkt å gi valpen min (som skal hentes i juli) noe ekstra godt når han kommer på innkalling slik at han forhåpentligvis kommer til meg hver gang jeg ønsker 😅 Har også tenkt å kanskje bruke en fløyte til innkalling, eller et spesielt ord som ikke brukes så ofte så det ikke mister "verdi," hva er deres tanker om dette? 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Create New...