Gå til innhold
Hundesonen.no

Hudpleietråden


Mackenzie
 Share

Recommended Posts

Det er pga kvikksølv innholdet som er direkte dødelig. Andre produkter kommer gjerne "bare" utenfor EU krav og/eller "bare" er skadelig.

Det er jo en grunn til at slike produkter er "langt mer effektivt" en t.o.m legemiddel utskrevet av lege. Det bør ringe en bjelle da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg elsker Biotherm, så bruker mest derfra.

Rens er 3i1 Micellaire, den renser bra og fjerner evt makeup. Lettvindt og greit.

Ansiktskrem, har i det siste brukt Skin Best og liker denne godt. Akkurat nå prøver jeg en ny som heter Aquasoruce Cocoon

Har også en rens fra BareMinerals som jeg har i dusjen. Veldig fornøyd med den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg som syns jeg er flink når jeg husker å ta på dagkrem.... :aww:

Haha jeg og! Blir helt fascinert av å lese om alt man kan gjøre med huden sin her jeg :D Jeg eier EN stakkarslig liten rosa boks med ansiktskrem fra the body shop, og jeg bruker den kanskje en gang i uka :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er 47 og har vel aldri vært særlig flink til å ta vare på huden min. Bruker alltid sminke, men er ikke flink til å rense huden eller bruke andre kremer enn sånn BB dagrem fra kolonialen.

Men, jeg kjøpte en sånn elektrisk ansiktsbørste fra Clinique i sommer, og den er så deilig. Med rensemelk eller ansiktssåpe på blir huden så utrolig ren. Den anbefales.

http://m.clinique.com/product/12516/31047/Skin-Care/Cleansing-Brush/Clinique-Sonic-System-Purifying-Cleansing-Brush

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir også helt imponert over hvor mye dere bruker! Jeg utviklet atopisk eksem på ungdomsskolen, så ettee et års tid med eksem har jeg i flere år ikke brukt noe, hverken sminke, hudpleie eller noe, har en krem fra avene jeg bruker sporadisk, men ellers er det bare vann i fjeset mitt :) men tror det er mest takket være ingen sminke at jeg har ålreit hud uten da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har i alle år hatt forferdelige underjordiske svære kviser, stygg rødlig hud og mye prikker her og der. Blank nese og direkte forferdelig hud.

Hadde jeg kunnet sove 15 min lengre for å droppe hudpleierutinen og sminken hadde jeg gjort det. Men etter jeg begynte med alt dette har huden min blitt helt fantastisk. Jeg kan gå ut uten å skjemmes over at jeg har minivulkaner i hele ansiktet.

Nå har min søster som har atopisk eksem begynt med det også. Spennende å se om hennes hud bedrer seg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så søøøt han er! Tror jeg kan skimte noen tegninger der, ja
    • Syns jeg begynner å se antydninger til at han har arvet pappan sin farge 😍 Flere som ser det? 
    • Nei, jeg begrenser ikke pga. vaksinasjon. De hunder vi omgås er generelt både vaksinerte og friske, og det er de mine får hilse på i den perioden fordi jeg vil at de skal ha trygge, fine hundemøter. Tilfeldige andre hunder for de øve på å ikke bry seg med. Smitte i miljø tenker jeg lite på, da vi bor avsides og ikke bruker hundeparker ol. Valpekurs liker jeg vente med en måned eller to, slik at de er gamle nok til å trene gode økter og holde ut et helt kurs  
    • Sosialiseringsvinduet er frem til 12 uker sies det, selv om dette ikke stemmer helt så er det fortsatt veldig viktig å utsette valpen for det hen skal senere også, men i kontrollerte former. Både å fysisk møte andre trygge hunder for å utvikle språk og lære grenser, samt lære at man ikke skal hilse på alle hunder man møter på er viktig. Mange valper vaksineres før levering også, det har hvertfall de jeg har hatt vært selv om praksisen varierer litt. 
    • Vi har brukt Dog Breeding Science i Australia for å teste for ILM (Intestinal lipid malabsorption). Betalte rundt 400 kr og sendte spyttprøve.  De har utviklet en test for kelpier på denne sykdommen. Finnes visst og noen i Tyskland som har tatt utgangspunkt i testen som ble utviklet i Australia eller noe slikt, men vi brukte den i Australia da oppdretter tipset om den.  Fikk e-post om at hvis vi ønsket å teste noe mer så kunne de bruke prøvene til å teste i en kort periode. Ble litt nysgjerrig på fargetesting ettersom jeg håper han har arvet faren sin shaded/ghost tan farge. Men jeg vet ikke hvor mye svaret hadde gitt meg, jeg kan og bare vente å se hva han blir. Foreløpig tydelige antygdninger til at han vil bli shaded/ghost tan 😄
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...