Gå til innhold
Hundesonen.no

Rutta


LinL
 Share

Recommended Posts

Vi har deltatt på Klubbmesterskapet for retrieverklubben i Trøndelag. Den ble gjennomført som en working test. Vi har ingen prøveerfaring, men meldte på for hyggens del i BK. Det hele gikk overraskende bra, det var mye nytt for en uerfaren eier og hund. Det var 8 deltakere i BK, og jammen tok Rutta hjem seieren og kan kalle seg klubbmester i sin klasse, med 90 av 100 poeng :) 

Rutta ass ❤️

IMG_8765.thumb.JPG.0271087ee1ae42eb521759d24aa4529a.JPG

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 86
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rutta får seg egen tråd! Aner ikke hvor mye den vil bli oppdatert, vi får se Akkurat nå har Rutta vært hos meg i 6 dager. Hun er en ordentlig kul valp, ganske rolig av seg, men tror varmen spiller m

Liten bilde-oppdatering. Får se om jeg skriver noe seinere, orker ikke nå. Rutta ble 1 år nå nylig. Fortsatt dødssøt og sjarmerende Sniker seg inn et bilde av rotta også

Liten oppdatering fra oss ? Bedre sent enn aldri, men da har vi endelig tatt kvalifiseringsprøven ! Det var jo veldig ufarlig, så greit å få gjort det. Nå som den er i boks får vi trent mer med de erf

Posted Images

  • 7 months later...

Liten update. Ting tar tid.. Vi startet WT i pinsa, i begynnerklassen. Første prøven vi har gått, og hei hvor det gikk! Superdog fikk 89poeng og plasserte seg jaggu på 4. plass. Det var 93 påmeldte hunder, men tror ikke alle startet, kanskje var det rundt 80 stk. Helga etter gikk vi B prøve. Da fikk jeg kjenne på forventningene hennes, ettersom hun akkurat hadde gått WT og fikk plukke alt det ble skutt på... Det får hun jo ikke på trening. Så der er det mye å ta tak i, men jeg er veldig fornøyd! Hun var stødig og rask på alle markeringer, og gikk feltsøk som en helt! Så vi fikk 3BK. Det som mangler er rett og slett ro ved foten. Når (ja når, ikke hvis ?) dette er på plass så tror jeg at hun vil kunne bli en god prøvehund! Hun viser gode takter på trening for tiden :) Målet er å få 1bk i september, så det skal virkelig trenes i sommer!

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Det ble ikke 1BK i september gitt. Har ikke fått orden på ristingen etter vannmarkeringer... Men fikk en fin 2BK som føltes som en 1! Fikk på kritikken "behagelig ved fører", det er det vi har jobbet mest med, så det føltes utrolig godt at hun bare var der hun skulle være, uten å måtte mase eller justere på henne. Hun er utrolig intens, og jobber hardt med seg selv for å holde seg ved foten i transportene, så veldig gøy at hun klarte å regulere seg selv, selv om hun bokstavelig talt dirret i kroppen hele vegen.

I helga var det klubbmesterskap igjen, gjennomført som WT, vi stilte for morro skyld i AK. Dirigeringen har vi ikke kommet særlig langt med, så hadde ingen forventninger til det, men morro å se at hun klarte lange markeringer og dobbeltmarkeringer. Vi trener ikke så mye på direkte markeringer fordi hun er så høy. Var i tillegg med å arrangerte, dømte to poster i BK, så fikk ikke varmet godt opp (eller av :P ). Vi nulla på dirigeringen, vet ikke fordelingen på de andre postene, men fikk totalt 72 poeng av 100 mulige, med poeng på kun 4 av 5 poster, så det var bra og holdt til en 2. Plass :D Var bare 5 deltakere, hvor bare to egentlig er AK klare (ikke oss) så vi hadde litt flaks ! 

Rutta er superdog :superhero:image.thumb.jpeg.894b9c098809442916b5f34ff20d2119.jpeg

Endret av LinL
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

Ruttetutten blir 6 år i år.. Tiden flyr når man har det gøy ? Det har liksom blitt jakttrening og jaktprøver på oss, ikke noe annet ? Ble fullstendig bitt av basillen for noen år siden.. 

Siden sist har vi ikke startet mer enn 3 ganger, en siste gang i BK, og to i AK. AK debuten gikk over all forventning. Fikk "bare" en 3AK, da jeg måtte handle i overkant mye på en dirigering, og fordi hun ble sliten og mista trua på siste utsending i feltsøk. Alt annet gikk som bare det ????

I år skal vi fortsette jakten på 1AK, og forhåpentligvis få inn en lille labrador til. 

Hun er fortsatt den fineste labradoren, mener jeg ?

 

20190707_145102_IMG_1378.JPG

20200518_061607.jpg

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...