Gå til innhold
Hundesonen.no

Erfaring med hypnose?


Paranomia
 Share

Recommended Posts

Noen som har prøvd hypnose her?

Hvordan var det?

Jeg vurderer det, men det er gaaanske mye penger å spytte i noe som eventuelt ikke skulle fungere, så jeg vil gjerne høre litt om andres erfaringer først.

Vurderer det for vektreduksjon, og da er det en pakke på 3 timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg aner ikke om det fungerer. Men hypnose for slanking, røykeslutt eller hva det måtte være går vel på å vri tankene over i rett bane. Og det må man uansett om man skal slanke seg eller slutte å røyke. Hypnose kan sikkert være til hjelp for å komme i modus.

Jeg husker da jeg sluttet å røyke. Det var noe med å ikke tenke på seg selv som en røyker. Da jeg sprakk med en røyk så var det som at hjernen switcha over tilbake til røykemodus igjen. Som en bryter på et vis. Jeg kan ha det på samme måten med slanking, men der sprekker jeg hele tiden. Røyken klarte jeg å legge helt vekk til slutt.

Alt ligger mellom øra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hypnotisøren kan hjelpe mest med er vel å gi ett verktøy som gjør at du glemmer tanken på at du har lyst på mat/søtsaker/det som passer inn. For eksempel at dersom du har lyst på sjokolade kan du klype deg selv i armen for assosiere sjokolade med noe ubehagelig.

Er man åpen for slikt så tror jeg absolutt det kan funke :)

En av mine tidligere lærere kan hypnose og viste oss flere ganger enkle hypnoser. Det var veldig klart hvem som var mottagelige og hvem det ikke fungerte på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er basert på samme prinsippene da. Og funker heller ikke for alle. ;)

Da er det vel heller hypnose som er basert på atferdspsykologi. I og med at dette er basert på metoder som er bevist å funke, så ville heller lagt noen kroner ned i den boka og spart meg for de timene i første omgang. Om det så ikke funker for alle, så funker det utrolig bra for min del og veldig mange andre (ellers ville man ikke brukt den metoden). Ooog... Dersom boka ikke funker, så funker vel ikke timene ;)

Edit: Må innrømme at jeg ikke får helt tak i hva man gjør på hypnosetimer, men det jeg har lest gjør i hvertfall at jeg setter større lit til det boka baserer seg på. Ser ut som at hypnose kun tar tak i enkelte elementer ved atferd, men ikke veldig systematisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...