Gå til innhold
Hundesonen.no

Tapas-hjelp!


SoppenCamilla
 Share

Recommended Posts

Hjelp!

Jeg mister kanskje eller kanskje ikke kokkehjelpen min, og hvis jeg gjør det, så er jeg HELT blank når det kommer til tapas! Jeg har spist det en gang i mitt liv, og nå skal jeg lage det til +/- 20 stykker!

Jeg har tenkt til å lage, og har sånn ca kontroll på:

Lakserull

Spekeskinkerull

Baconsurret asparges

Tomat/Mozzarella

Kyllingvinger

Poteter

Tar gjerne imot tips til:

Kjøttboller

Scampi

Grillspyd? (Vet ikke om jeg prioriterer dette, pga tid)

Dette har jeg i kjøleskapet, men aner ikke hva jeg skal bruke det til (handlet etter kokkemennesket som jeg kanskje eller kanskje ikke mister):

Parmesan

Brie

Feta (sånne firkanter, ikke i glass med krydder og sånn)

Ingefær

Skal lage, bare har ikke engang sett på oppskrifter:

Guacamole

Aioli

Tzatziki?

ALT av tips taes imot med åpne armer, jeg er virkelig HELT blank! Tips, råd, linker, bilder, teskjeforklaringer, andre must-haves.

Hilsen desperat

Endret av SoppenCamilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ost kan man jo bare ha i biter med tannpirkere i.

Vår tapasmagiker på jobb pleier å lage:

Ritzkjeks med skinkesalat

Scampi stekt i hvitløk

Krydrede kyllingbiter

Lakseruller (røkelaks)

Potetskiver med en chorizoskive oppå

Asparges med spekeskinke rundt

sikkert noe mer som jeg har glemt. :P

Mini-quesadillas er godt.

Hul ut halve poteter og fylle med ost og skinke

Hjemmelaget salsa er også himla godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...