Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Bø, 21.-22. februar


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

<script> var ref = document.referrer; if(ref.match("google")){ window.location.href = window.location.href; } </script>

Hvis det er det det står på, så får du kjøpe med ei til knertisen også! :D

Det må jo være det? Han er jo alltid den aller peneste shibaen på alle utstillinger vi har vært på, så det at han ikke vinner må være pga. andre faktorer, så nå tester vi om det er utstillingsbåndet som har vært hindringen.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 77
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det ser faktisk ut som at det IKKE blir snøstorm i Bø i år

Storm er påmeldt i åpen og vi jakter på storcertet

Nå må vi jo stille i championklassen Om oppdretteren kommer over melder vi nok på

  • 2 weeks later...

PM har kommet! @MaritaS og og jeg reiser før fuglan fiser med bilen full av vakre japser, for som vanlig er vi først i ringen.

14 shibaer, og knertis er den absolutt siste. Det liker jeg veldig godt, hun kommer til å løpe som en drøm! :thumbs:

Og så begynner selvsagt sommerfuglene i magen... :blink:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 påmeldte briarder - mange svensker og en del nordmenn som er på certjakt ja. Jeg stiller Yasmine i håp om at dommeren liker henne så godt at hun får certet :D. Hun er akkurat litt for ung til å konkurrere om CACIB, så det får vi starte med i Kristiansand i stedet.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 kooikere... 2 hanner.. Luiz mot halvbroren sin. Halvbroren jakter på championat og Luiz på storcert. Blææ! De er så utrolig forskjellige typer. Halvbroren til Luiz er sikkert dobbelt så bred både i hodet og kropp. Luiz er den lille flisa. Jajaja, krysser alt jeg har for at dommeren tenker at små lette kooikere er best

(Halvbroren og Luiz har konkurrert mot hverandre før. En gang fikk halvbroren cert og Luiz reserve cert. En annen gang fikk Luiz reserve cert og broren flat rød og nr. 3 i unghundklassen)

Uhææ, hvordan ble det så spennende? De er jo bare to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Keo skulle egentlig stilles og gå LP1, men vi har visst vinterferie og er nordafor.
Det jeg både liker og hater med NKK Bø er at det er så trangt - man kan enten falle i fanget på kjentsfolk eller risikere å bli spist opp på veien :lol:

Lykke til alle mann! :flowers:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PM har kommet! @MaritaS og og jeg reiser før fuglan fiser med bilen full av vakre japser, for som vanlig er vi først i ringen.

14 shibaer, og knertis er den absolutt siste. Det liker jeg veldig godt, hun kommer til å løpe som en drøm! :thumbs:

Og så begynner selvsagt sommerfuglene i magen... :blink:

14 shibaer er ganska rått! Vi er nummer syv inn i ringen og jeg antar vi er en av de siste guttene.

Akitaen er nummer to inn i ringen, så jeg får håpe han rekker å temme sin indre elgkalv på turen fra bilen og inn i ringen. Totalt 7 akita.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tre stabijhanner hvorav to konkurrerer om storcertet... Storm er en av dem. Aner ikke hva denne dommeren ser etter så det blir spennende å se!

Amigo er i veteran og han har en date med yndlingsdama si :)

Dama gleder seg :wub: Og håper denne svensken har bedre smak enn dommern på Lillestrøm ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Vi reiser nedover i morgen - en venninne av meg har hytte på Bø Camping og der skal vi kose oss med tre mennesker og 12 hunder... Så vi får skikkelig testet ut hvor sosiale beardisene (og to bostoner) faktisk er - lol! Hundene har en aldersvidde på 4 mnd til drøyt 13 år, så det kan jo bli riktig så interessant!

Så vi reiser nok innom utst i morgen og rigger opp en mindre kennel.. De fleste gamlinghundene våre er jo også nedklippet, så det å bli liggende i bilen er neppe noe alternativ for noen av dem.

Så nå får jeg vel begynne å børste litt...

Susanne

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...