Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens meny


laikamor
 Share

Recommended Posts

Nattsnack: Neve chillinøtter og 1 twist.

Frokost: Overnight oats med biola og skogsbær.

Lunsj: Akkurat våknet og det er ikke så lenge til middag så blir 1 eple og knekkebrød.

Middag: Peppes Pizza, tenkte å prlve en av greenlight versjonene dems.

Kvelds: Kanskje dessert og litt snop på kino, også må jeg vel spise noe før nattevakta, sikkert noe cc med ting oppi eller havregrøt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 276
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Frokost: Mocca Lunsj: To rugsprø med gulost, en mango Snack: Popcorn, 5 Bixit med sjokolade, Yt drikkeyoghurt Middag: Ovnsbakt laks, potet og aubergin, chilli-aioli og avokado Dessert: Tre kokosbo

Som kommet frem i andre tråder så skal jeg ned mye i vekt. Det går somregel veldig greit den første tiden, men siden jeg er dårlig på variasjon i matveien blir jeg etter hvert lei. Derfor tenkte jeg v

Hahaha, jeg er ikke akkurat tynn ass. Men når jeg leser innlegget mitt så ser det jo skikkelig stusselig ut og det ser ut som om jeg slanker meg eller piner meg. Men jeg gjør ikke det, jeg teller i

Frokost: Overnight oats med biola og skogsbær.

Lunsj: Cc, frokostblanding og appelsin.

Middag: Risengrynsgrøt med sukker, kanel, rosiner og smørøye.

Mellom: Resten av appelsinen etter lunsj og litt cc.

Snacks: 1.5 Bounty.

Endret av Stine
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost/lunch: Fullkornpasta, saus av løk, tomater, litt ruccola, en spiseskje tomatpure og div. urter/rydder.

Mellom: Ritz.

Middag: Svinefilet, villris, stekt sopp og løk med bearnaise.

Kvelds: Samme som til frokost.

(I går spiste jeg bare en brødskalk og Mcer'n-mat, men sykt mye av sistnevnte, ikke mye inspirerende, men jaggu godt!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner.

Middag: Subway Sandwich med kalkun.

Snacks: Smågodt

Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. :D

Søndag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn.

Middag: Taco.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner.

Middag: Subway Sandwich med kalkun.

Snacks: Smågodt

Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. :D

Søndag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn.

Middag: Taco.

Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen ;)

Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen ;)

Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen :)

Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! :D

Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem.

Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig.

Dagens meny:

Nattmat: matmuffins

Frokost: matmuffins & 2 espresso

lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos.

middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado

kvelds: matmuffins (?)

Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver :) Nesten litt for godt..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem.

Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig.

Dagens meny:

Nattmat: matmuffins

Frokost: matmuffins & 2 espresso

lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos.

middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado

kvelds: matmuffins (?)

Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver :) Nesten litt for godt..

Haha, når jeg lager det spiser jeg det heeele tiden jeg også. Det er jo så godt!!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du oppskrift som du vil dele?

Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet.

Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins.

veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du oppskrift som du vil dele?

Jeg elsker matmuffins! Pleier å variere oppskriften, men er veldig fornøyd med denne:

  • 1 dlhavregryn
  • ½ dlvann
  • 1 ½ dlhvetemel
  • 1 ½ dlsammalt hvete, fin
  • 1 dlsammalt hvete, grov
  • 2 tsbakepulver
  • ½ tssalt
  • 4 stkegg
  • 4 dlyoghurt naturell
  • Skinke i biter, squash, soltørket tomat/vanlig tomat, paprika, spinat, raspet gulrot - hva du ønsker.
  • Litt raspet jarlsbergost - men obs - øker kaloriinnholdet endel.
Slik gjør du

1. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.

2. Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. Rør blandingen sammen med det tørre.

3. Vend i grønnsaker og skinke.

4. Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.

5. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.

Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.

  • Tid: 20 - 40 min
  • Vanskelighetsgrad: lett

Pleier også å bytte ut det fine melet med grovt mel, både spelt og rug og grovbakst fungerer fint. Disse blir det litt mer hold i, og du blir good og mett. Jeg pleier også å være raus med grønnsakene uten å øke deigmengden, så det blir mye squash, gulrot og sånt pr deig. Hvis du skjønner :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet.

Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins.

veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov.

*Klipp* Matmuffinsoppskrift

Tusen takk begge to :) Tror jeg skal lage noen sånne i løpet av uken!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, det så jo både veldig godt - og veldig lettvint ut! Blir så matlei når det gjelder lunsj på jobb/skole, så kanskje grove matmuffins gjør susen?? :) Hvordan oppbevarer du dem etter steking?

Jeg blir også matlei, men dette er en god løsning. Jeg lager alltid en hel drøss og fryser ned. Så kan du ta opp nok til et par dagers lunsj av gangen og bare ha i kjøleskapet. De er gode kalde, men kan også varmes i mikroen. Og kjempegodt til for eksempel suppe.
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Shit... Dere må væren tynne! Jeg spiser som en hval i forhold til mange av dere. Imponert over hvor sunne dere er. Flinkiser!

Kanskje derfor jeg har bollemage :lol:

U and me both.. Jeg er stuttjukk, men nyter god mat.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: 2 rugsprø med kyllingfile.

Lunsj-middag: meny på Måken (gjor ikke det her om dagen :P )

Kveldsmat: avokado og egg.

Nattmat: salat med feta.

Frokost: kesam med bær.

Så sove til sånn middag-kveldsmat tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • 😥 Får håpe du likevel har mer tid med henne ❤️
    • Da ble det CT i går, og alt gikk fint mtp. hjertet. Bildene viser at det ikke er blokkert spyttkjertel, men kreft.
    • Jeg blir dårlig av å lese om den adferden der. ..fra eieren, altså. Idiot. Sånne som det der er årsaken til at jeg har vurdert svi av altfor mye penger på å skaffe meg formell kompetanse som hundetrener - for å ha noe konkret å skilte med i sånne tilfeller som det der - fordi jeg er en spinkel og feminint utseende kvinne som fremmede menn stort sett ALDRI respekterer som et intelligent og kompetent vesen, med mindre de tror det hjelper dem komme ned i buksa på meg, men jeg kom til at sånne aldri kommer til å høre på noen som meg uansett, fordi de har sett DogDaddy på YouTube, eller: "Familien min drev oppdrett av schæfer på 80-tallet, så jeg KAN hund, lille venn." 
    • Helst vil vi jo at de ikke skal oppleve noe vondt i det hele tatt, men det er vanskelig. Jeg tenker det viktigste er om hun, og du, kan leve med det ubehaget som blokkeringen gir. Hvis ikke tenker jeg at risikoen ved operasjon kan være verdt det. Det er ikke en sykdom å være gammel, men det gjør jo at alle plager blir verre og mer risikable både å ha og gjøre noe med, som oftest. Jeg håpet selv i det lengste at det skulle enten bli akutt alvorlig eller at de bare skulle sovne hos meg, men til slutt måtte jeg jo ta den vanskelige avgjørelsen for begge to. Likevel er jeg trygg på at det var riktig tidspunkt for begge. Jeg tror at du også har nok innsikt til at du vet når det er på tide, selv om det er en prosess på vei dit. Håper dere får litt mer avklaring denne uken.
    • Tusen takk Dette er første gang jeg har gammel hund, og jeg synes det er kjempevanskelig å vurdere livskvalitet. Hun er jo helt klart ikke den samme hunden hun var som ung, men jeg tror ikke hun har det så forferdelig at hun selv ville valgt døden over det livet hun lever nå. Samtidig er hun jo på et punkt der noe som egentlig bare er en bagatell potensielt kan bli en dødsdom, fordi hun ikke kan dopes ned. Man sitter jo her i en umulig situasjon der ingen av alternativene egentlig er noe alternativ... Vi skal tilbake til veterinæren på torsdag for å ta en ny ultralyd av hjertet, så får vi se hva dommen blir da.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...