Jump to content
Hundesonen.no

Mulig apportkurs (splittet fra treningstråd)


Guest Gråtass
 Share

Recommended Posts

Apportering kan jeg ikke uttale meg om.

Det er min nemesis. Jeg har ikke klart å lære en eneste bikkje en skikkelig apport ( med apportbukk, alt annet apporterer de prektig, hadde tilmed en pusekatt som apporterte små baller ) , men jeg kan anbefale kurs med Gråtass.

MYE for pengene!

Link to comment
Share on other sites

Jeg og Aiko vil være med på apportkurs! (Eller burde jeg kanskje komme med den hunden som faktisk apporterer, men som ikke kan noe som helst annet? Og som jeg aldri kommer til å starte konkurranse med?) Nå er det jo bare 3 år til Aiko er 8 år, som er spådd alder for henne til å være rolig og sansa nok til at jeg kan starte konkurranse igjen! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg slipper å forholde meg til det med moppen, den skal ikke brukes til noe og jeg HATER apport :P

Heldig :D. Vel - jeg tror kanskje ikke Yasmine kommer til å bli brukt til stort annet enn selskapsdame og turhund heller - jeg blir bare dårligere og dårligere på å trene hund, kjenner jeg :lol:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass

Pris? :3

Det kommer an på opplegget. Om noen tar på seg å arrangere så tar jeg 5000kr, kost, losji og reise. Om jeg arrangerer så tar jeg 1800 pr ekvipasje fredag- søndag.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan arrangere et rent apporteringskurs om dere samler 4-5 stykker. Apportering på en helg. Send Pm eller mail.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Jeg kunne faktisk vurdert å reise østover bare for dette! Apport altså, hvorfor skal det være så vanskelig!? :gaah:

Jeg har begynt å bare dikte opp egne måter å trene apport nå med Tidi. Hun elsker å bære på ting, hvis jeg kaster apportbukken så henter hun den og istedenfor å ta belønning hos meg, løper hun rundt med apportbukken som belønning. Men det å trene hold fast rolig foran meg er blæææ. Jeg forstår henne godt. Så jeg har egentlig bare begynt baklengsmarsj hvor hun skal følge etter meg foran og holde fast et objekt til jeg klikker og er fornøyd. Jeg har også begynt å ta henne med litt inn i fri ved fot med en gjenstand i munnen. Så får vi se hvor vi kommer.

Link to comment
Share on other sites

Fast nyinnlæring eller nivå etter ekvipasje? Ren bukk eller åpent for andre gjenstander?

Keo apporterer, men vi trenger hjelp med opptak og flere knapper å trykke på for å få apport til å bli en fantastisk morsom øvelse. Hvis det ikke blir svindyrt så hiver vi oss kanskje med.

Link to comment
Share on other sites

Jeg og Odin er interessert i apportkurs om det blir i nærheten av Oslo. Helsa tillater dessverre ikke å kjøre til Kongsvinger for to lange dager på rad, evt om det er overnattingsmuligheter i nærheten så går det jo greit. Og så har vi relativt få ledige helger før jul, så er litt avhengig av når det evt blir.

Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass

Kurs er nivåbasert og egenvalgt gjenstand. Muligheter for overnatting i nærheten på hotell eller campinghytter. Det er 1 time og 15 minutter reisevei fra oslo s til kursplassen.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...