Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har/hadde du på brødskiva i dag?


LilleZara
 Share

Recommended Posts

  • Svar 68
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Har man vell!!

Jeg trenger inspirasjon! Har altfor få pålegg ol. jeg roterer med,og er heller ikke flink til å ha tilbehør på annet en majones,agurk eller paprika. Så vis meg din kreasjon! Min frokost :

Tunfisk(fra boks med tomat og basilikum) og egg idag

Prøver å variere litt i pålegg, men er ofte det samme som går igjen :P

- leverpostei, majones, agurk/suragurk/rødbeter

- kokt egg, kaviar og agurk

- tomat, agurk, salt og pepper

- hvitost med agurk/paprika/tomat/druer

- brunost

- brunost med syltetøy

- peanuttbutter med bringebær syltetøy

- sjokoladepålegg

- makrell i tomat, majones og agurk

- saltpølse, majones og akurk

- italiensk salat

- eplegele

- prim

- diverse smøroster med passene grønnsaker på

- eggerøre, spekemat eller røktlaks

- potetsalat, suragurk og roastbeef

Noe av det jeg kom på i farta som jeg i hvertfall synes er godt på skiva :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser lite brød, nå for tiden går det i havrefras med gresk yoghurt og mager vaniljekesam til frokost. Men synes brødmat er enkelt å ha med som lunsjmat på kurs, så i dag ble det grovt frokostbrød med smøreost og kalkunpålegg. Synes det er ganske godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen middagsrester går også fint på skiva. Rester av tacokjøttdeig og ost gratinert i ovnen (eller i mikroen). Fiskekaker skjært i skiver. Laksefilet på skiva. Skiver av kalkun- eller kyllingfilet. Også videre. Mye middag funker til frokost. Pølserester og ost gratinert i ovn/mikro. Lasagne, men ikke på skiva kanskje, er godt til alle måltider.

Jeg handler av og til en pakke fiskekaker og har som pålegg, jeg.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk frokost/lunsj hos Siri i dag så: nøttebrød med majones og fårepølse og majones og fjellmorr :P

Og bare for å nevne det: man har ikke fårepølse og majones sammen.. jeg holdt jo på å sette brødskiva i halsen da jeg så den komboen - men høflig som jeg er, sa jeg selvsagt ingen ting :lol: :lol:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er veldig periodespiser når det gjelder pålegg, akkurat nå går det i hjertesalat, rødløk, skinke og ost.

Spiser stort sett hvitost, hvitløksost, snøfrisk eller philadelphia.... er litt sjalu på kjøttetere iblant, hadde vært deilig å kunne variere litt mer, slenge på salami eller skinke og sånn.

Liker du å ha bær, frukt og grønnsaker på brødskiva? I så fall går det jo an å variere med det, sammen med det du pleier å ha på. :) Jeg pleier f.eks å spise hvitost (eller snøfrisk/kremost) med ulike typer salat, tomat, avokado, agurk, paprika, rødløk, pesto, jordbær, blåbær, rødbeter, reddik, epleskiver, druer, appelsinskiver/båter, syltetøy og så videre. Ikke alt lar seg kombinere da, men mye av det synes jeg er veldig godt.

Edit: Det er vel ikke akkurat like enkelt som å slenge på salami eller skinke, men i det minste går man ikke så fort lei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser ikke brød til frokost lengre jeg, nettopp av denne grunnen, + at jeg e kresen da, så sliter med å variere maten såpass at jeg spiser frokost hver dag. Jeg drikker faktisk herbalife til frokost :P Men det er bare til frokost da. Er egentlig ikke sånn kjempe for sånne shakes og sånt, men hei, siden jeg starta har jeg "spist" frokost hver dag :D verdt å vurdere hvis man går litt lei iblant :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er tidenes kjipestei forkostveien. 2 glutenfrie knekkebrød med påleggetjeg har hangup på. For øyeblikket er det gilde leverpostei med tomat og nykvernet pepper på. I andre perioder er det samme knekkebrødene med rømmedressing, istedefor smør, skinke av hangupperiodens valg, somregle hamburgerrygg, krydderskinke, kalkun eller kylling av noe slag. Med tomat og nykvernet pepper. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå har jeg servelat og majones på brødskivene morgen, lunsj og til kvelds (om jeg er hjemme så tidlig at jeg spiser brødmat på kvelden). Jeg kommer nok til å spise det frem til jeg er møkklei. Så går jeg nok over til en av mine andre fantastiske komboer. Including, but not limited to:

  • Skinke og italiensk salat
  • Leverpostei og rødbeter
  • Salami, majones og agurk

Jeg er forferdelig dårlig på brødmat. :lol: Jeg klarer aldri å lage klar frokost/lunsj på kvelden, så da blir det noe jeg kan lage på under 5 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg skal hente valp om 14 dager, og nå ser det ut som tispen min får løpetid svært snart. Har noen erfaring med å få en ny valp inn i familien samtidig med at den voksne hunden får løpetid? Bør jeg be om å utsette henting av valpen?
    • Det er mange måter å gjøre dette på. Og man bør definitivt ha en plan, for alenetrening fram til en hel arbeidsdag kan ta tid. Med den siste hunden vår tok det 6 mnd. Jeg var da delvis ufør, så mannen hadde ham med på kontoret de dagene jeg var på jobb. Personlig mener jeg at man bør være hjemme med valpen minimum en uke, helst to, for å bruke tid sammen, bli kjent både med hverandre og den nye hverdagen, og etablere litt rutiner, før man i det hele tatt kan starte alenetreningen gradvis. Så bruker man tiden man har, men minst et par uker med systematisk alenetrening hjelper for de fleste. Når man må tilbake på jobb er det mange muligheter. Det viktigste er å ikke pushe valpen for lenge for tidlig, da risikerer man i verste fall å få en hund som ikke tåler å være alene hjemme i det hele tatt, og det er ganske slitsomt. Hjemmekontor. Ta med hunden på jobb.  Hundepasser/hundebarnehage (NB! Vær ekstremt nøye på hundebarnehage, der trenger valpen også tilvenning, og 5 dager i uken er alt for mye. Det er MYE stimuli, stress og påvirkning på slike steder, og det bør være en god plan for hvordan hundene får nok ro i løpet av dagen. Sjekk gjerne at de som håndterer hundene til daglig, altså ikke bare daglig leder, har kursing og faktisk kunnskap om språk og adferd hos hund, å "bare være glad i hunder" er ikke nok på slike steder). Om man er flere i huset, kan man flekse på jobbtid slik at en kan dra tidlig på jobb og komme tidlig hjem, og den andre drar sent. Nabo/familie/venn som passer valpen på dagtid og etterhvert stikker innom og lufter. Omplasseringshund som er vant til å være alene hjemme, heller enn valp. Da bør man også bruke tid på å bli kjent, og starte rolig og gå forsiktig frem med alenetrening på nytt sted, men så lenge de er vant til (og komfortabel med!) å være alene så bør treningen gå ganske raskt.  
    • Jeg lurer på hvor lenge man bør ta fri fra jobb for å være hjemme med den nye valpen, dersom man ikke har mulighet for hjemmekontor? Jeg har en valpebok der det anbefales 5-6 uker, men dette er jo ikke så enkelt i praksis. Det kan sikkert variere mye når valpen er tilvendt å være alene hjemme også. Noen tips?
    • Har ikke egenerfaring, men omgåttes en håndfull whippets. Tur i typisk norsk skog er meg bekjent ikke noe nevneverdig problem. Herjer hunden i skogen kan det såklart bli en skramme her eller der uavhengig av rase, men jeg har aldri hørt at det er noe vesentlig verre med whippet. Når det gjelder munnkurv mtp. jaktlyst så vil det hindre skade og drap av byttedyr, men jagingen og stresset blir jo det samme. Hunden skal ikke jage vilt (eller tamt strengt tatt) så du bør ha tilgang til åpne og/eller inngjerdede områder som hunden kan få løpe fra seg på. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...