Gå til innhold
Hundesonen.no

Hadde besøk av ei venninne igår og Arya hylte skikkelig.


Renate Kristiansen
 Share

Recommended Posts

Vanskelig å finne passende overskrift.. I allefall hadde besøk av ei venninne igår, som traff Arya for første gang. Arya ble helt vill av glede som hun alltid blir når hun ser folk. Så venninna mi setter seg ned for å kose, stryker henne og plutselig så hyler hun til som om hun hadde banket henne :/ vi ble begge veldig sjokka. Så Arya sprang i stua og når hun kommer inn på kjøkkenet igjen bjeffer huk flere ganger til venninna mi. Jeg snakker med lys stemme og sir hun må slutte å tulle, Arya blir stille, jeg tar henne opp og koser med henne og sjekker om hun har vondt noe sted, men virket ikke slik. Og etterpå så tok hun flere ganger kontakt med venninna mi for kos, men hun turte rett og slett ikke kose med henne i tilfelle hun skulle hyle til igjen. Lot henne lokte på seg og slikt men torte ikke gi henne kos...

Og når vi var å gikk en lufte tur var hun veldig på vakt og boffet /bjeffer mot en trampoline der noen barn hoppet. Jeg snakket da og med lys stemme og ba henne slutte tulle og slikt.så roet hun seg.

Kan alt dette være reaksjon på at hun var Alene igår?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er neppe en reaksjon på at hun var alene i går. Enten så kan hun ha tråkket feil eller noe som gjorde vondt, om hun var ivrig, ellers så kan hun ha vondt noe stess (ryggen etc) som stikker til innimellom, kanskje venninna de var uheldig å tråkket på halen (kanskje tom bare noen hårstrå fra halen som lugget litt) eller en tå uten å merke det, uansett så er det bare å ikke bry seg om det, de kommer over det igjen. Ifht det andre så kan det være forskjellige ting, alder (hormoner osv som tuller litt med dem), at det blir mørkere, ny plass, nye folk, din oppførsel osv, masse som spiller inn, men det går seg nok til igjen :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...