Gå til innhold
Hundesonen.no

Sag til VH


MorBilly
 Share

Recommended Posts

Jeg har brukt en gammel brødkniv på 5 kg's pølsene. De ligger en stund på benken til de blir myke utenpå da er det enkelt å dele opp i passe biter. Har aldri hatt behov for sag eller annen redskap enn den gamle brødkniven.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta pølsa helt bunnfrossen ut av fryseren - legg en kniv med tjukt blad tvers over (f.eks morakniv) og slå et par slag med hammer på toppen av knivbladet til den har gått gjennom - veldig enkelt. Men viktig å legge knivbladet på TVERS over, som om du skal sage med den, ikke med tuppen nedi som jeg trodde først, det tar vesentlig lengre tid og er veldig skummelt for fingrene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Går det greit med kniv på de 20kg også? Tror sagt kan bli gris, hvertfall om samboeren skal gjøre det :P

Det går ihvertfall greit med øks på 20 kg blokk :) blir ikke like rett kutta som med sag, men du slipper alt kjøttsponet ihvertfall :) bør gjøres utendørs da :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

HAr bare hatt 20 kg blokker og da brukt jeg en kniv med vinkel mellom sagbladet og handtaket og tagger på bladet. Nå så ville jeg gjerne fortsatt ha de taggene skulle jeg valgt kniv til blokkene.

Bruker bajonettsag nå

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker 5 kgs pølse, lar de tine "sånn passe" på benken og bruker vanlig kniv og makt. Hae brukt sag/øks litt ute, men syns det bare blir flis og søl. Viktig å ikke la den tine for lenge, da blir det klissete og renning, men sånn passe :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...