Jump to content
Hundesonen.no

mowgli

Medlemmer
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mowgli last won the day on October 18

mowgli had the most liked content!

Community Reputation

94 Excellent

2 Followers

About mowgli

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 10/24/1973

Contact Methods

 • MSN
  s.ekhougen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.aquacollies.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Interesser
  Bikkjeskrulle med kattepest og litersyke.
 • Hunderase
  Collie langhår/korthår & Norsk Buhund
 • Mine dyr
  Korthårs collien Darrel og buhunden Jimmy.

Recent Profile Visitors

6236 profile views
 1. Du har helt rett! For mange år siden kjøpte jeg en schæfervalp som gjorde at jeg la igjen x antall tusenlapper hos veterinær i løpet av svært kort tid de første måneden etter kjøp - konklusjonen var svært alvorlig allergi. Oppdretter trakk på skuldrene og mente at det var min skyld fordi det var høst og jeg hadde vært ute med valpen i regnvær (schæfervalper tåler ikke regn iflg. oppdretter). Av prinsipp gikk jeg til forbukerrådet med saken og vant frem - oppdretter måtte tilbakebetale halve kjøpesummen samt dekke min egenandel hos veterinær og for medisiner. Har også hatt en hund med HD s
 2. mowgli

  Glippet båndet

  Shit happens og ingen skade skjedd! Og jeg går ut i fra at de aller, aller fleste har forståelse for at sånt kan skje og at det ikke ble gjort med vilje. :)
 3. Trener LP, rally og blodspor. Har gode bøker, flotte kurs og seminarer i "verktøykassa", passer på å trene en kombinasjon av momenter, kjeding og konkurranselikt, er med i ei treningsgruppe som samles en gang per mnd. med instruktør og deltar på fellestreninger i den lokale hundeklubben samt private treninger med likesinnede. Fokuset mitt er uansett å lære inn ting riktig fra starten av og alltid på en morsom måte slik at både hunden og jeg har det gøy.
 4. mowgli

  Utstillingtelt

  Bruker svært sjeldent telt - kun om jeg har med mange hunder, det tar hele dagen og været tilsier at vi trenger ly. Ellers bruker jeg bare bur som jeg passer på står skjermet for sol osv.
 5. Mine fores på Vom & Hundemat og det har jeg gjort i snart 20 år. Ja, de kan bli harde i magen så derfor tilsetter jeg vann, grønnsaker og en liten kaffekopp med tørrfor. Har du prøvd flere varianter av V&H? Kortisen er jo kjent for å røyte MYYYYE når de først røyter. Min hannhund drysser litt utenom også, men ikke mer enn at det anses som normalt for den type pels/hund.
 6. De er helt fine i pelsen og huden, men nå råfores de i hovedsak så jeg tror de får godt nok for i bunn og grunn.
 7. Mine får 1 egg hver seg en gang i uken, men jeg gir de bare plommen. Fant dette på hundehelse.no: https://hundehelse.no/paskefavorittene-skade-hunden/
 8. Jeg går aldri fra hunden i bilen på utstillinger uansett om det er ute eller inne. KUN ved på-/avlessing og en kjapp dotur. Ellers ligger de i bur ved siden av der jeg selv har slått med ned for dagen.
 9. https://www.dagsavisen.no/oslo/2022/03/30/fa-bikkja-di-i-band-det-er-var/ Synes han fremstår litt arrogant ovenfor både loven og samfunnet.
 10. Det der er min store skrekk da jeg har en som haaaater å bli oppsøkt av andre hunder og han biter HARDT om de ikke respekterer hans signaler om at han ikke vil ha kontakt.
 11. Ja, hva skal man si... 🙈 https://www.nrk.no/sport/lopetid-og-paring-skaper-trobbel-i-spannet_-_-fikk-kjaerlighetssorg-1.15891412
 12. Min tanke - hadde aldri KJØPT en hund med PL uansett grad. Som du selv sier så KAN de leve godt og lenge, men det vet man aldri på forhånd. Har selv tatt over en hund med PL grad 1 da hun var 3 år. Da hun var 7 måtte hun avlives...
 13. Enig med @Peggy - høres ut som om det kan være livmorbetennelse. Hadde nok tatt en tur til vet'n.
 14. mowgli

  Hundegjerde

  Kompostgrinder?
 15. Nå bor jeg på bygda så de rasene som er nærmest meg og som vi møter på tur er schæfer (bor 3-4 stk bare i samme vegen som meg), Norsk Elghund grå, en bulledog av noe slag (ser ut som en staff men litt større), engelsk setter og Irsk setter.
×
×
 • Create New...