Jump to content
Hundesonen.no

mowgli

Medlemmer
 • Content Count

  870
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

1 Follower

About mowgli

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 10/24/1973

Contact Methods

 • MSN
  s.ekhougen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.aquacollies.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Interesser
  Bikkjeskrulle med kattepest og litersyke.
 • Hunderase
  Collie langhår/korthår & Norsk Buhund
 • Mine dyr
  Korthårs collien Darrel og buhunden Jimmy.

Recent Profile Visitors

5495 profile views
 1. Helt utrolig at det går an å være så syk i hodet: https://sol.no/nyheter/mann-tiltalt-for-seksuelt-misbruk-av-hunder/74417347
 2. Synes det allerede renner over jeg. Men omplassering og omplassering - de fleste skriver det men til en pris som er nesten tilsvarende valpepris. Da er det vel salg og ikke omplassering i mitt lille hode. :)
 3. De skal ha god bredde i brystet og godt velvede ribbein UTEN å bli grove - de skal være harmonisk og godt bygget. Min hannhund er ikke av de største (58 cm høy og 25 kg), men har den gode, brede brystkassen de skal ha og godt buede ribbein.
 4. Helt enig! Håper de også utsetter LP'n...
 5. Tenker at det kan være hormonelt og/eller usikkerhet i forbindelse med puberteten, men uansett kan det være en ide å få en gjennomgang av en fysioterapeut/kiropraktor dersom dyrlegen mener alt er OK. Antar at tenner og tannkjøtt også ble sjekket grundig?
 6. Korthåret collie er 51 - 61 cm. De er ikke store, men større enn kelpie. Min hannhund er middelsstor - 58 cm høy og veier 25 kg. Tispa mi var 54 cm og veide ca. 23 kg.
 7. Kan det rett og slett være at han ser svært dårlig??
 8. Det er akkurat det jeg har inntrykk av at de gjør - at de på en merkelig og syk måte finner dette svært så underholdende... De har også en liten york og de svært få gangene de lufter den utenfor hagen så løftes den opp på armen og de går laaaangt unna når det kommer andre med hund. Forstå det den som kan. Må innrømme at det er bittelitt fristende å slippe mine frem til de da de står med yorken på armen slik de gjør med schæferen sin mot andres hunder, men jeg kommer IKKE til å falle ned på deres nivå altså! 😅😅
 9. Takk! Mitt fokus er å unngå at min føler at han må blåse seg opp og holde stressnivået hans så lavt som mulig. Også har jeg ikke lyst til at hun på 17 mnd skal lære dette av han. 🙈 De er VELDIG kjipe! Han slipper også frem hunden sin mot biler som kjører forbi de på den smale vegen akkurat når bakhjulet er på høyde med de. Og i vinter ble de anmeldt av noen andre fordi de kastet snø og isklumper på biler som kjørte på riksvegen og ikke blendet ned da de gikk på fortauet... Så jeg tror at jo mer jeg prøver å få til en dialog, jo mer "pes" vil de lage.
 10. Mine på 17 mnd., 10 og 11 år, har ett trau på stua fylt opp med leker. De herjer ikke inne, men en av de roer seg faktisk ned selv når vi får besøk med å hente seg ei leke som han tygger på og viser frem. Synes det er litt mer trivelig enn at han hopper og bjeffer på folk. Mine er like ivrige på leker på trening så det har ikke påvirket det.
 11. Møtte de igjen på kveldsturen i går - vedkommende kommer gående MIDT i vegen med hunden i langt bånd foran seg mens han setter nesa i sky for å demonstrere at han ikke hadde tenkt å gi oss rom. Jeg tok med mine hunder ut på jordet og slapp ballen til "hissigproppen" min ned på bakken slik at han var opptatt av den. Hørte mannen slang noe strofer til/om meg ett par-tre ganger, men jeg valgt å fortsette med å stå med ryggen til han og heller bruke energien på å rose min for å være opptatt av ballen sin. Jeg må nok rett og slett følge Rufs sitt råd - snu og gå en annen veg. Litt irriterende
 12. Nå er det mange, mange år siden jeg har vært mer aktiv enn bare å skumlese her i ny og ne! :) Artig å se at det har begynt å bli litt mer aktivitet her igjen. Har en "greie" med en av mine hunder og en lite forståelig/sympatisk familie i nabolaget som jeg møter på tur en gang i blant. Jeg går med tre hunder hvor av en av de er litt heftig i møte med andre hunder som kommer gående mot oss (passering av hunder som står i hager langs veg osv. er ikke noe problem) - han kjører seg opp, bjeffer og drar noe så inni hampen at jeg gjør kort prosess med å rett og slett holde han i halsbåndet, tet
 13. Jeg lånte bort en av mine hunder i to uker for at vedkommende skulle få kjenne litt på om rasen passer de og deres livsstil. Riktignok "kjenner" jeg vedkommende fra før da h*n har gått kurs hos meg og hatt noen privattimer. Forsøket ble så vellykket at h*n falt for rasen og kommer til å vøre forvert for meg om det blir noe kull på nyåret.
 14. Jeg har forsøkt kjemisk kastrering på an av mine hunder som ligger relativt høyt i stress, men nå etter tre måneder må jeg si at den har hatt NULL effekt på han. Ingen endring overhodet den ene eller andre vegen.
 15. Takk for tilbakemeldinger. Dette er en omplasseringshund jeg har hatt siden han var 6,5 mnd og som kom til meg etter å ha vært innom fire hjem og som var spekket med stress og fryktaggresjon. Tro meg at jeg har jobbet med denne hunden! Kjemisk kastrering er faktisk den absolutt siste løsningen jeg prøver og veterinæren, som har kjent han siden jeg fikk han, synes også det er verdt å prøve. Han er ingen bråkebøtte, men alle hunde han hilser på bare måååå han prøve å få "tredd på knaggen" før han skjønner at det ikke er noe å få. Chip ble satt inn i går så det blir spennende å se
×
×
 • Create New...