Jump to content
Hundesonen.no

Tips til stimulering?


SynneWoll
 Share

Recommended Posts

Nå de siste dagene har det regnet mye, og da får jeg ikke med meg Tiko ut på tur. Han står bare og griner og skjelver. Han tisser kjapt, og så vil han inn igjen. Og vi som pleier å gå lange turer hver dag når det er opplett, eller leke ute, merker nå at han har mye innesluttet energi. Hvordan kan jeg stimulere han inne? Hverdags trening? Eller har noen tips til forskjellige leker ? Hva ville dere gjort?

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde sluttet å dille med han og dratt han med meg på tur. Og som andre er inne på, skal han jaktes med, så må han lære seg å takle all slags vær :) Og som bergenser, så må han jo nesten venne seg til dårlig vær :) Det er nok endel hunder som sturer når det er dårlig vær ute, men jeg personlig orker ikke sånn dilling og går ut, uansett vær. Resultatet er at min hund går ut uansett og det regner sidelengs eller ikke.... :P

Men hvis du skal gjøre noe med han inne, så kan du jo f.eks fylle en kong med noe godt i (hvis du har kong da) evt. lære han litt triks :)

Link to comment
Share on other sites

Diller vel litt med han ja :innocent: Får feste båndet og gå oss en tur, han fryser vel ikke ?

hittil har vi lært Ligg og Gi labb :innocent::D

Så lenge dere beveger dere hele tiden, så fryser han nok ikke. Det er vel ikke kjempekaldt ute heller? :)

Link to comment
Share on other sites

Nei det er ikke så kaldt, bare blåser en del!

Nå har vi vært ute i marken, var ute i to timer. Bare pjuskeregn, kom oss inn døren før himmelen åpnet seg, selv om det ikke var planlagt :lol: Var full storm når vi kom fram ute ved havet, og er sikker jeg så en hval der ute ! Vet ikke hvem som var mest nervøs med alle bølgene, han fikk iallefall ikke gå mer enn en meter foran meg, med stram line :innocent: Naboen har mistet noen lam de siste dagene, og jeg skal ikke være forbauset om de er tatt av bølgene, de gikk jo lengre ned en meg og Tiko tørde...

10347174_10154282247925307_3230750287175

Så fikk vi trent mye på innkalling, han blir bedre og bedre, etter gode tips fra @MegaMarie! :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fryser i regn i juli? :lol: Hehe, nei jeg ville nok også dratt på tur, ihvertfall om det er snakk om flere dager på rad, og det blir nok bedre når dere bare kommer igang å går. Om ikke de lengste turene så ihvertfall en grei tur. Kjøpe et regndekken kan du også gjøre. Ellers så er det jo en del du kan spe på med inne, men det begrenser seg jo litt for hvor mye det hjelper da. Triksetrening er jo fint, masse inspirasjon å hente på youtube feks. godbitsøk, putt maten på en flaske uten kork å la han få jobbe med å få det ut, gjemme godbiter rundt om i huset, nina ottesen leker, tyggeting..

Link to comment
Share on other sites

Ene valpen jeg hadde synes at regnvær var litt ekkelt en periode. Da løp vi ut i hagen å lekte hver gang det begynte å regne, det løsnet ganske fort :)

Ja burde gjøre han vandt til det :innocent: Har dillet forlenge nå!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...