Gå til innhold
Hundesonen.no

Valg av allergivennlig hund


Anne-Lise_83
 Share

Recommended Posts

Nei ser det er ulikt hva som står på nett. Når je googlet hypoallergenic dog ogmleste mer på engelse sider så kom det opp mye flere raser. Og også deriblandt har affenpinscher kommet opp. Men lurer på om det er mer kosehund? Kosehund er fint, men er kjekt med en som også kan bli med på langtur av og til.

Langhåret hund tror jeg ikke vi vil ha. Verken om den er allergivennlig eller ei. Halvlang pels er ok så lenge den ikke er alt for krevende på pelsstellet. Napping som er bare et par ggr i året ser jeg ikke på som mye. Selv om det tar lang tid evt. Mye pelsstell synes jeg er om det er bading en gang i uka, børste nesten hver dag og at hunden har så mye pels at om den er med på tur så er det nesten nødvendig med dusj før vi går inn.

Boston terrier er jo en av de jeg likte av utseende. Mannen synes den ligner en løshund da men ;-) Men har lest litt mer om jaktinnstinktet og kanskje et litt dårligere temperament på de? Hvis den stikker av for å løpe etter nabokattene.. Hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle raser tåler en langtur av og til. Hvis det er mengde tur du er redd for så ville jeg ikke bekymret meg for det, med mindre det er snakk om 3-4 timers tur på daglig basis, da ville jeg sett etter en over middels aktiv rase. Men om de er vant til det så tåler de aller fleste raser det også.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...