Gå til innhold
Hundesonen.no

Berserk hund bet syklist og tre barn (Bergen)


marjea
 Share

Recommended Posts

Nei, er nok ikke den vedkommende jeg tenker på. Her var avliving aldri noe tema. Hunden er omplassert. Mye enklere sånn.

Kan du ikke heller komme med synspunktene dine i den aktuelle tråden, i stedet for å dra det opp i tråder som ikke har noe med saken å gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 177
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Men skal man bruke hundens instinkt som en "unnskyldning" for alt? En hund eller en rase kan ha så mye instinkter den bare vil, men den SKAL fungere i samfunnet! Samme hva slags instinkter hunden har

Jeg har aldri likt NOAH. Nettopp pga deres fanatistiske syn og mangel på å se nyanser.

Himmel og hav, i denne tråden avsløres en del manglende hundekunnskap! Gjeting er IKKE lek! Det er forfinet jakt som er avlet på å i over hundre år og det burde de fleste aktive hundefolk vite.

Meningene i denne tråden ble for min del litt utvaska da en av de ivrigste bøddelene selv fikk en hund som beit barn. Var ikke mye snakk om avliving der nei.

Jeg leser av det innlegget at en av de ivrigste bødlene i denne tråden selv fikk en hund som beit barn. Jaja, hovedsaken er at du selv vet hva/hvem du mener. :icon_confused:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra, få politi utplassert i alle skiløyper, sykkelstier og generelt steder hvor disse berserke beista flyr og napper i legga til folk. Få de på lista over farlige hunder så vi får en bukt med problemet en gang for alle. Vi har ingen flere legger å miste og kan ikke risikere flere skrammer som tar opptil flere dager på å gro å gjør like vondt som et myggstikk!

Meningene i denne tråden ble for min del litt utvaska da en av de ivrigste bøddelene selv fikk en hund som beit barn. Var ikke mye snakk om avliving der nei.

aå vidt jeg vet er det bare ett tilfelle på sonen hvor hund har blitt omplassert da eier ikke stolte på den mtp barn, og den hunden har ikke bitt. Den viser ubehag når barn har blitt mer mobile og det er noe helt annet enn å gå bort til og uprovosert bite barn.

Det kan faktisk ikke sammenlignes litt en gang.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...